reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

reklama
Witam sie wieczornie z wariatkowa :-p

Laura maruda do potęgi n-tej.
Cały dzień lało. Przestało dopiero po 17 więc wyszłyśmy się troche przewietrzyć wieczorem.
Jęczydupka która o 18 chciała iść spać nie śpi do teraz. Miałam nadzieję na wieczór z mężem ale on zmęczony a ta spać nie chce :dry:

Z dobrych wieści to kupiłam sobie sukienkę na wyprzedaży :-p muszę ją tylko skrócić ale za taką cenę było warto :tak:

Gosiak piękne, cudne zdjęcia! Aż się buzia cieszy jak widzi się takie słońce! Może i u nas w końcu wyjdzie...
Krótkie spodenki mówisz? Ja bym się jeszcze nie odważyła :-p
Natisku ja tez boję się dawać Laurze wędlin itp. Ale ona parówek nie chce a chlebek woli z serkiem niż z wędliną. A najlepiej z samym masłem.
Mikoto jak u Was popołudnie? Jak Zosieńka?

Natis - pomysl byl dobry, ale wiem po sobie, ze zakupy wieksze (np. ubraniowe czy cos) lepiej bez Tymka bo czlowiek umeczony wraca . Do omletu dalam troszke mleka (rozrobilam mm ) i koperek. Potem wpadlam na pomsyl, ze moglam jeszcze dprzucic sparzonego , pokrojonego w kosteczke pomidorka, ale bylo za pozno ;-) a jak dajesz schabowe ??? Lenka ile zabkow ma ??? Tymek uwielbia kielbase gospodarza z biedronki . CO ktos jedzie do polski to nam przywozi . Wedlinke tez dajemy, wolabym swoja, ale skad tu wziasc...i tak brzusio kiedy musi sie przyzwyczaic do tych niezbyt zdrowych rzecz. Parowek tez jeszcze nie dawalam, ale chcialabym te z szynki a tu nie widzialam... alez mi slinka pociekla na to martini...w taki upal jak dzis...occhhhhh :-p

Kinia - cieploo bylo naprawde, momentami az goraco, jak teraz patrze na swoje rece to mam opalona koszulke ze hej :-p oczywiscie madre glowy i o kremie dla siebie nie pomysleleismy ;-) tu dzieciaki sie kapaly dzis a wda lodowata, ale spodeneczki bym wlozyla ;-) Super, ze sukienke udalo sie kupic juz sie zdjec Waszych nie moge doczekac

Chce mi sie gazowanego...kupilismy 2 zgrzewki w doy z zalozenia jedna gaz druga nie a tu dupka obie bez... :confused:

Melduję się wieczornie!

Pospacerowalysmy do 18.20, cudna pogoda była! Zgonily nas grzmoty i ciemne chmury. Potem rozszalala.się straszna burza :-o

Gosiak.zdjęcia jak.zwykle rewelacyjne! Tymek jest sliczny! Kto wymyslil zdjęcie.Ze.stopami?;-)

Natis wyobrazam sobie te zakupy ;-) ach, mieszkanie Będzie cudne! Jesteś Mistrzynią!Zosia jeszcze parówki nie jadla. Oprócz mięsa obiadowego je też.szynkę eko i wędliny z.piersi indyka.

Kingusia pochwal.się sukienka :-) mam nadzieje,.Ze.noc.BedIe spokojna i.odespisz ten.męczący Dzień :-*

Przepraszam za błędy,ale piszę i oczy mi.się schodza :-/ śpijcie dobrze Czerwcoweczki :-*

hejjjjjjjjjjj witam tylko się zameldować dopiero siadłam od rana ale mam już wszystko gotowe na jutro mieszkanie wysprzątane jutro można od rana świętować
zapowiadają już lepszą pogodę nawet już jutro ma być ciepło a na środę 28 st !!! także kochane jeszcze troszkę wytrzymajcie ;)

mikoto tak była dziś przez jakiś czas piękna pogoda a Daria w tym czasie spala zanim wstała i zjadła już szalała burza :/

natis no to mamy takie same buciki tzn.dziewczynki mają też jestem zadowolona jaki rozmiar macie ? my 19 mam nadzieje że za szybko nie wyrośnie z nich ;) ojj super że zakupy udane ja też raz wpadłam na pomysł zakupów z Darią wróciłam mokra jak mysza :/
Daria je parówki z szynki 95% uwielbia parówki dostaje tak do rączki w całosci i całą zjada wędlinki też lubi i mięcho tak do rączki ogólnie mięsiara i kiełabasiara z niej tak samo

gosia hahah widzisz choć raz to my Tobie zazdrościmy pogody ;) Tymsonik jest świetny i to zdjęcie ze stopami rewelacja !!!!!!!!!!!

kochane mykam spać co bym jutro za stołem nie zasneła :/

korba jak tam kochana ?? tęsknię już za wpisami od Ciebie czekam na fotorelację z roczku :)

MIkotku - hihih powiem inwencja wspolna, tylko smiac mi sie chcialo bo ja nie dosc ze mam olbrzymieeee stopy jak do wzorstu( 163 cm a nosze 39/40) to jeszcze lydki grubasne i wyglada to smiesznie ;-) ale cozzzzz nog sie nie wybiera :-p DObrze, ze udalo Wam sie pospacerowac. My dzis stwierdzilismy , ze po tak cieplym dniu porzydalaby sie porzadna burza w nocy.

Terii - odpoczywaj przed jutrem i czekamy na zdjeica Solenizantki !!!!

Jutro tez ma byc cieplo, a ja niestety juz do pracy,ale moze chociaz do parku skoczymy :tak:

Spokojnych nocek

Witam się niedzielnie!

Teri udanej imprezy!!! Czekam na zdjęcia :-D

Gosiak świetne macie pomysły :-D tez Noszę ten rozmiar i mam grube łydki :-/ ale nie można mieć Wszystkiego ;-)

Mikotku -a widzisz obecalam sobie, ze po cizy z Tymkiem nie bede narzekac na moje nogi bo jak puchly pod koniec to tragedia :szok: a teraz przez lato cos czuje nie bedzie lepiej ;-)

Tak wogole dzien dobry, slonko znowu pieknie swieci , wiec jak polozymy Tymka idziemy psa wykapac bo smierdziuszek ostatni raz we wrzesniu byl kapany, ale nie chcielismy go stresowac(wyrywa sie troche) ze wzgl na lapy, ale juz mussss.

Witam się niedzielnie,

Z kawką, na szybciocha ;-)

Lena ogląda BabyTv, Darek rozpala kominek i zaraz idziemy na spacer - mąż mnie zaprasza na śniadanko i kawkę do knajpki ;-).

GOSIAK, MIKOTKU - ja też wspisuję się do klubu wielkich stóp i grubych łydek ;-) to moja zmora od zawsze, ale od niedawna przestała mi przeszkadzać ;-) wreszcie :)

GOSIA - Lena na 4 jedynki, jedynie :-). Teraz idą jej górne '4', ale jeszcze nie są na wierzchu. Schabowego je... tak normalnie. Kroję jej na kawałeczki i podaję do buzi z ziemniaczkami.

TERI - to dziewczynki mają takie same buciki ;-) Lena ma też 19. Czekamy na zdjęcia z roczku!!! :-)

KORBUŚ - odezwij się Kochana!

Zmykam się ogarnąć, żeby nie straszyć :-)
Miłej niedzielki!

reklama
Do góry