reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Gosia jak mogłam nie doczytać, ze poczułaś Bąbelka!!! Bardzo gratuluje. Ach kocham to uczucie!

Fajne buciki kupiliście :)

U nas nawet
Padać przestało na chwile ;)

Mysle, ze to zeby tak dają znac o sobie. Po 4 białe plamki widac w czworkach lewych dolnych i górnych. Zanim całe wyjdą troche przeżyjemy ;-)

reklama
Sara wszystkie czworki???

U nas oberwanie chmury :-o tak zacina, że nic nie widać! Tak uderza w okna i dach, że mam wrażenie jakby a chwilę dom miał runąc :-o :o:eek:

Cześć dziewczyny
obiecuje sobie codziennie ze napisze a wychodzi jak wychodzi :wściekła/y: czyli nic nie wychodzi. Siadam przed komputer zaczynam pisac a tu albo Nina sie budzi i ryk albo cos trzeba zrobić na wczoraj

Pogoda u nas paskudna, jak na całym południu. Od 3 dni nie wychodzę z domu. Ninie idą od paru dni dolne 4 i znowu paskuda, było tydzień spokoju po górnych i znowu mamy całonocną zabawę. Do tego jeszcze katar, Ewka wczoraj, Nina dzisiaj. Powiem tak: jest co robić. Gdybym chociaz mogła wyjść z pannami na zewnatrz....

Mam tysiąc myśli i teraz nie wiem co napisać jeszcze o sobie?
A co dopiero Wam, gubię się w tematach buty, zęby, mężowie?

DzikaBez ależ te czworki umecza :-( pisz co Ci w Duszy gra, co w głowie huczy :-) widzisz sama, setki poważnych tematów, albo też pitu pitu o mydle i powidle :p jak idzie nauka angielskiego? Cały czas myślę o Twojej Siostrze,mam nadzieje, ze pojawi się u nich szansa na spełnienie marzenia o Dziecku :-*

U.nas dalej leje tak,że świata nie widać. Na.dodatek grzmi :banghead::eek:

Mikotku jak na razie nie jest źle, Bartek większość śpi a Wojtek komentuje mijające otoczenie, ale to 600km z hakiem, więc nie wiem jak to zniosą
Kingusia chyba po 1,5 roku jak nie chodzi to się trzeba zacząć martwić, bo jedne zaczynają 9mcy a inne 15-16mcy
Aśka super buciki te z dziurkami to mój Wojtek teraz takie ma z befado
a ja dziś po szkoleniu do koleżanki weszłam, przyszła na przepustkę ze szpitala, w poniedziałek wraca :baffled: a później brwi, solka, jutro na 9 mam pazurki :-D ha się odlaszczę :-D tylko tak myślę że jak jutro będzie tak brzydko i zimno to chyba w spodniach pójdę a nie sukience.....
dziewczyny to wy już w sandałkach dzieciaczki spacerujecie? my jeszcze w adidasach śmigamy..:sorry: Wojtkowi muszę kupić nowe a Bartkowi przymierzyć te po Wojtku czy będą dobre rozmiarowo...
u nas jest 7 ząbków, ostatni przebił się niedawno :tak: i biega smrodek jeden, z jednego pokoju do drugiego, do łazienki zagląda, wszystko do wanny wrzuca co mu w rączki wejdzie, tylko podnieść musi się przy ścianie albo czymkolwiek bo sam jeszcze nie umie, i jeszcze kuchenka gazowa i zegarek w niej oooo taaaaak to jest dopiero zabawka, komputer, tablet i telefon się kryją ..:sorry:

Zosienka, Darunia, 100 lat nam bądźcie takie radosne i szczęśliwe !!!!!

Witam kochane
Jak ja się cieszę, ze w końcu weekend i odpocznę psychicznie od pracy. Mąz jutro idzie do pracy, więc jak nie będzie tragiczna pogoda to pojedziemy z synkiem do mojej siostry. Filipek już śpi więc mogę trochę odetchnąć. Ogarnę kuchnię i odpoczywam.

Korba32 miłego goszczenia gości, wszystkiego najlepszego dla Zosieńki z okazji urodzin i dla S również, dobrze, ze dostałaś zwolnienie

RobaczekII remoncik salonu skończony, nawet szybko dotarł stół z krzesłami, więc można roczek synka wyprawiać. Potem zostanie do zrobienia Filipka pokój no i na końcu kuchnia, ale nie wiem czy mąż się za to zabierze w tym roku jeszcze. Jak poszukiwania opiekunki dla Huberta?

Palindromea ale masz słodkie suwaczki, dawałaś może Mikiemu to mleko specjalne na noc?

_Marys_ehh.. ale teściowa, powinna pomagać Wam i słuchać Waszego zdania względem Karinki

gosiak_85 sprytny Tymek bardzo szybko opanował bidonik, Filip jeszcze nie robi pa pa a ćwiczę z nim każdego dnia, ciężko czegokolwiek się uczy

Kingusia91 wierzę, ze efekt lasera będzie zadziwiający, dzielna Laura, piękne sandałki

asiulka918 super album, to maluchy mają się gdzie chować

teri114 wszystkiego najlepszego dla Darii, rośnij zdrowa i wesoła, ślicznie wyglądasz solenizantko

mikoto też sadzam Filipa jak robie obiad i ostatnio dałam do zabawy pudełko z ryżem to zaczął to pudełeczko jeść

Miłego wekendu

reklama
Asiulka -oooo nie wiem, moze okres sie zaczyna wczesniej ???

Palin - nareszcie suwaczekkk !!!!!

Maz poworcil...jak ja nie lubie jak on wypije wiecej pifka :confused2: wypije 2 jesy opki ale wypije 4 i koniec :eek: przyszedl zjadl i poszedl spac ...wygonilam do drugiej sypialni aby nam nie chrapal, bo jak pociag bedzie ;-) No nic ide z psem a potem popluskam sie w wannie ;-)

Do góry