reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Kingusia dziękuję :-* są śliczne! Muszę sprawdzić czy są u nas w jakimś stacjonarnym sklepie. Zosia ma nogr wysoka na podbiciu :-/

Witam i ja z zalanego deszczem śląska . Co za wstrętna pogoda !! Po niedzieli ma być zdecydowana poprawa - już czekam z niecierpliwością .
Wszystkiego Najlepszego dla naszych dzisiejszych solenizantek - Zosi i Darii :tak:
Jutro jedziemy na chrzciny do znajomych . Pogoda taka do bani - nie mam pojęcia co ubrać
:sorry:.
Palin - śliczne nowe suwaczki u Ciebie widzę :tak:.
Mikoto - ładne kwiatki i trawka w ogródeczku :tak:
Natis - fajnie Cię na bb widzieć .
Robaczku - Jasio podobnie jak Hubiś . Do czterech kroczków samodzielnie przejdzie :tak:. I tyle radochy mu to sprawia . Już niedługo bedą chłopaki biegać :tak:

Już po kawie :-( i zaraz łobuz się zbudzi :-)

A co do kroczkow: moja mama sie wczoraj tak zawzięła, ze Feliks sam przeszedł (głośno liczone) 6 kroków! Ale tak śmiesznie noga w przód i druga odstawiał i tak szedł. Ja jakos parcia nie mam. Oczywiscie było by fajnie ale jak nie to nie ;)

Robaczku nie płukałam niczym, przypomniało mi się że pan stomatolog mówił żeby nie wypłukiwać skrzepu który powstanie. wczoraj o 18 wzięłam apo napro czy jakoś tak i już dziś nie boli :tak: tzn, da się wytrzymać :-)
Kinia kurcze ci lekarze to nie wiem co myślą, niektórzy to zdzierają jak nie wiem, ale oby to pomogło bo przecież dziecku nie odmówisz... taki los rodziców....:sorry:
piękne sandałki.... ;-)
Wenusjanka ja na 2 urodziny synka sama robiłam tęczowy tort,a na górę przykleiłam opłatek kupiony w necie, i wszyscy pękali z zachwytu a ja z dumy :rofl2:
Natisku kochany więcej takich dni !!!! bezrobotnych i z dziewczynkami :tak:

u nas dziś od rana leje, nie pada tylko leje. mężo ma wolne bo ja ide na szkolenie o 12 na wyborach siedze w komisji, później jeszcze chcę na solarium wskoczyć ( jutro roczek chrześniaka) i do koleżanki zajrzeć co w ciąży plamiła, dziś miała wyjść do domu.
aaa jeszcze musze wysłać list do ciotki że przyjedziemy 31.05-01.06 matko nie wiem co to będzie, oni po pl nie bardzo ja po de nie bardzo ale jakoś przetrwam te 3 dni, jak już powiedziałąm że przyjade.... myślałam że brat z nami pojedzie on lepiej po niemiecku szwargocze ale nie chce mu sie :wściekła/y: a przecież jak mawia mój tata "trzeba być dziadem ale honorowym" więc jedziemy....:szok:
to jeszcze wam wkleję kartkę pamiątkę albumik dla mojego chrześniaczka, jest tak śliczna że aż bym ją sobie zostawiła :laugh2:

4.jpg4 010.jpg najpierw życzenia, później kilka wierszyków i do wpisania info o rzm bucika, ile ząbków, waga i wzrost, kształt i smak torta, lista prezentów igości, i dedykacje dla maluszka i na koniec 8 kart na wklejenie zdjęć z roczku. Straaasznie mi się podoba, jak już pisałam od Papillon design ewelina markiewicz.
4 009.jpg4 008.jpg

ii nowa kryjówka Bartka :-D

Załączniki

• 4 010.jpg
    4 010.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 49
  • 4 009.jpg
    4 009.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 48
  • 4 008.jpg
    4 008.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 46
  • 4.jpg
    4.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 47
Sara hihi nieźle, Babcia pogonila Feliksa :-D teraz jak złapie wiatr w żagle coraz częściej Będzie Chodził sam :-) dlaczego tak Marzniesz?

MatkaEwa wyjścia e taka pogodę nie zazdroszczę :-/ my juz któryś dzień z rzędu Siedzimy w domu :-/ Zosia biega od okna do.okna robi papa j bum brum :-(

Asiulka cudny jest ten album! Ale.chłopcy sobie kryjówke znaleźli haha :-D intensywny dzien Ci się szykuje! Jak Chłopcy znoszą dalsze podróże?

Sara brawo dla Feliksa!
Ja to się już zastanawiam jaka jest granica wieku do którego dziecko powinno zacząć chodzić bo Laura pewnie znów pójdzie na rekord :-p
Mikotku sprawdz sobie na stronie Emel gdzie u Was można kupić ich buciki. Ja ze strony szukałam sklepów.
Asiulka cudny ten album! I Twoje chłopaki też cudne :-)

Witam :)

Dario, Zosiu wszystkiego najlepszego! Rosnijcie duze, zdrowe i szczesliwie przez cale swoje zycie!

Przylepko-nosidupka kolejny dzien. Od rana leje, a trzeba isc zrobic zakupy :s moze M da sie namowoc zeby pojechac po pracy.

Mikoto ja nie wiem czy moje byly idealne do wyrwania, ale niestety takie ceny sa w Warszawie u prywaciarzy :(
Wenusjanka gratulacje jedyneczki i nocki bez cycunia ;) wspolczuje @ :( oby dzisiejszy dzien byl lepszy!
Anula kciuki za wizyty!
Gosiak to super, ze Tymus tak szybko nauczyl sie pic z bidonika :D ja staram sie gotowac i dla nas i Kariny, ostatnio w ogole nie mam pomyslow na obiadek :( ooo super :D pamietam jak nie moglam sie doczekqc pierwszych ruchow Kariny :D i pierwszy raz poczulam w styczniu jak siedzialam u dentysty na wyrywanii zeba :p kciuki za egzamin Emila!
Aska, anula u nas dzisiaj oberwanie chmury :(
Aska fajny przepis, bede musiala zrobic ktoregos razu :p
Natis jak dzionek sie rozpoczal? Lepiej?
Wisienka kciuki za dzisiaj? Konoecznie daj znac jak poszlo! Oby udalo sie naprawic pralke.
Kingusia na pewno naczyniak zejdzie! Trzymam za to mocno kciuki! Sliczne te sandalki :)
Robaczku z moja mama na szczescie tak nie ma, raz jej powiedzialam, ze bede robic tak jak ja uwazam i koniec tematu, nie wtraca sie. Nietety tesciowa jest inna, ona uwaza, ze ma zawsze racje, i musi byc tak jak ona chce, jak nie to sie obraza. Ehh... cos czuje, ze musze sie rozejrzec za jakims zlobkiem tak w razie co...
Sara zabki ida, ze taki marudny? Oby dzisiaj lepszy dzionek byl :)
Asiulka piekna ten albumik :) a kryjowka nieziemska :D

Kingusia właśnie sprawdzilam. Niestety dopiero w Końskich jest sklep :-/ szkoda. Najpierw sprawdzę z Korneckiego i Lasockiego, potem elefanteny. Kochana, nic się nie martw. Wszystko w swoim czasie ;-)

Marys tez prywatnie usuwanego miałam. Nasz dentysta jest dodatkowo chirurgiem szczękowym i ortodonta. Chodzimy do niego prywatnie ponad 6 lat, może mu ze zniżka policzył :p sytuacji z Teściowa współczuję :-( moja w druga stronę, o nic nie pyta, nie dzwoni, nie przychodzi, nie pomaga to i się nie wtrąca.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry