reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2013

Natis - ja to bym starlajeszcze marchweczke i troszke pietruszki tylko trzeba to chyba podgotowac bo twarde wyjda. jak wpadniesz na pomysl co jeszcze daj znac.

Wisienka - oby pralka dala sie odreanimowac.

Maz znowu sie uczy ale jutro egzamin maja wiec pewnie zaraz ide spac.

Spokojnych nocek :)

reklama
Dzień dobry kochane.
Wczoraj wróciliśmy późno bo wizyta nam się trochę opóźniła.
Laura po trzecim laserze. Dr zwiększył trochę moc to może i efekt będzie większy? Zobaczymy. Na razie jest lekka opuchlizna i zasinienie. Za miesiąc mamy zaczynać odstawiać propranolol. Średnio mi się to podoba. Boję się strasznie że naczyniak zacznie odrastać :-( po odstawieniu mamy znów udać się na kontrolę do kardiologa co mnie zdołowało totalnie bo to kolejne 180zł :-(
Lekarz mówi że rokowania są dobre. Wygląda na to że naczyniak przejdzie teraz w faze samoistnego zanikania i w ciągu kilku lat zaniknie całkowicie. Jeśli nie, możemy zawsze powtórzyć laser.
Laurunia dzielna jak zawsze. Troszkę płakała ale dała radę. Coraz ciężej ją urzymać. Szczęście że te lasery ma teraz a nie jak byłaby większa.

Z bardziej optymistycznych wieści kupiliśmy wymarzone białe sandałeczki Emel!
Drogie jak cholera ale cudne :-) chyba będą już pierwszym prezentem na roczek.

Sukienek na wesele dalej brak :-p

Nadrobiłam wszystkie wpisy ale nie dam rady już poodpisywać.
Dzisiaj przede wszystkim składam najserdeczniejsze życzenia dla naszych Jubilatek Zosi i Darii!
Kochane dziewczynki - rośnijcie zdrowe i duże, zawsze uśmiechnięte. Niech każde Wasze urodziny będą tak wyjątkowe jak te pierwsze!
Sto lat!
Zobacz załącznik 624485

ZOSIEŃKO, DARIO kochane dwie ślicznotki !!!!!!
STO LAT STO LAT !!!!!
Rok temu tyle emocji przyniosłyście a dziś sprawicie tyle radości !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wszystkiego co w życiu najlepsze, rośnijcie zdrowo i szczęśliwie. Na waszych pięknych buźkach niech zawsze gości uśmiech i radość !

Szybka chwilka na kawkę
Jakoś tak nie potrafię rozpocząć dnia bez kubka gorącej mocnej kawy....

Wczoraj faktycznie dzień na maxymalnych obrotach. Jak połozylam się po 23 do łózka to nawet nie zdązyłam głowy na poduszkę ułozyć i spałam :) Hubiś na szczęście już nieźle śpi. Jedna pobudka o 3 na mleczko i do 6 spał, a do 6:40 bawił się w łóżeczku a ja jeszcze kimałam :)
Dziś dzień powinien byc łatwiejszy :)

Maryś to trudne. Babcie myślą, ze umieją lepiej niż my wychowywać dzieci... Ja byłam stanowcza przy Sewerynie i teraz nawet nie słyszę komentarzy - a jak ktoś spróbuje skomentować czy radzić to szybko tego żałuje :)

Asiulka jak ząb , tzn diąsło ? Ja miaąłm też wyrywane ale chyba niczym nie płukałam...nie przypominam sobie.

Mokotko ślicznie zapowiadający się ogród ! Już wygląda pięknie a co dopiero jak wszystko urośnie :)

Wenusjanka gratki ząbeczka ! U nas wyrzynają się bez objawowo :) Wyskoczyła nam parę dni temu druga dwojka a ja nawet nie wiem dokładnie kiedy :)

Anulo Ty masz dobrze z tą wizytą u Wisienki :) Jak odcycowywanie ? w nocy mniej cycania ? Jak się czujesz ? Zaciskam mocno kciuki za badania ! Luka i nerwowy ? Przecież to ostoja spokoju i cierpliwości ! A Tosia ma humorki ? Przecież to kochana tulipanka ! Ucałuj ją mocno ode mnie ! Ostatnio oglądałam obrazki które dla mnie narysowała :)

Gosiaku
, ja też sie co dzień zastanawiam co na obiad by był urozmaicony :) Wczoraj miałam pomidorówkę ze świeżego pomidora z makaronem ryżowym i młodą marchewką. Dzis pomysłu jeszcze nie mam :)

Aśka, jednak Tymek rezygnuje z jednej drzemki ? Jakie buciki kupiłaś ? Pięknie Tymek chodzi ! Jaka dziś pogoda ? Ua nas zapowiada się piękna - na razie błękitne niebo :)

Sara jak nocka ? Mam nadzieję, że dziś lepszy nastrój :)

Natis a u Ciebie ?

Zmykam dopilnować Sewerka i do szkoły. Chodzimy ostatnio pieszo mimo lekkiego porannego chłodu. Hubi wskakuje do chusty :)

Ostatnia edycja:
ZOSIENKO , DARIUSISU KOCHANE ROSNIEJCIE ZDROWE I PIEKNE DAJAC MAMUSIOM DUZOO RADOSCI

Witam poranie

Kinia - mysl pozystywnie, na pewno za jakis czas po naczyniaku bedzie tylko wspomnienie, ale Laura juz pieknie wyglada !!!

Wenusjanka
- wspolczuje startry po pomidorkach..ach te wiatry. I oby siostra jednak zmadrzala i nie narobila nic za co i Ty musialbys sie wstydzic

Robaczku - zwolniej Kochanaaaa !!!!

U nas dzis piekny dzien bedzie, zapowiadaja 22 stopnie toz to lato :-D juz wczoraj dzieci bigaly w krotkich spodenkach. ALe troche im sie nie dziwie, nie maja za wiele takich dni (w sumi nie mamy :confused2:) wiec korzystaja poki moga.

Emil dzis ma egzamin wiec prosze o &&&, nie wiem kiedy wyniki bede, ale mam nadzieje, ze zda bez problemu. MIlam isc na zakupy bo koncza wczesnie, ale mezulo zapomnial i umowil sie na piwko...stwierdzil, ze niech juz dizie bo rzadko tak wychodzi. Jak wrocilam do pracy to nie ma jak, a wczesniej tez jakos wracal do domu mimo, ze koledzy szli.

Niech ma cos od zony w prezencie :-p

Witam się z kawą, prawie już wypitą ;-)

Dziś chyba lepszy nastrój mnie dopadł, choć nie chwalę dnia przed zachodem słońca...

ZOSIU, DARUSIU!!!! WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ KOCHANE MOJE!!!! SAMYCH RADOSNYCH DNI I SŁONKA ŚWIECĄCEGO W KAŻDY DZIEŃ!!!!

KINGUSIA - miałam Ci już dawno pisać, że naczyniak jest praktycznie niewidoczny. Porównując z początkiem jest kolosalna różnica. Trzymam kciuki za Was i jestem pewna, że niebawem nie będziesz już w ogóle o nim pamiętała!!!
Laurunia grzeczna i cudna jak zawsze :-). Pochwal sie bucikami :-)

WENUSJANKA - widzę, że obie miałyśmy wczoraj takie wspaniałe dni ;-). Sytuację rodzinną rozumiem bardzo dobrze i współczuję. Pomidory opłakuję razem z Tobą... mi wczoraj moje pierwsze kwiatki wiatr przewrócił i się połamały... na szczęście tylko jedną donicę, ale też się poryczałam. Buziaki!

GOSIAK - &&&&&& za egzamin... I zazdroszczę pogody - u nas leje i wieje, że strach z domu wyjść
:-(

Nie pojechałam dziś do Bielska... uffff... mam więc dziś dzień z dziewczynkami :-). Tylko szybko dowiozę materiały na budowę i zamierzam nic nie robić!!!!!
Będę zaglądać do Was :-) :-) :-)

Natisku buciki takie ;-) Zdjęcie0586.jpg
Fajnie że spędzisz dzisiaj dzień z dziewczynkami :tak:

Macie rację że naczyniaka jest już niewiele. Martwie się tylko tym odstawieniem leków...

Załączniki

• Zdjęcie0586.jpg
    Zdjęcie0586.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 41
Dopisuje sie do fatalnego dnia wczorajszego. To jakaś masakra była seriooo

Dzisiaj ciut lepiej ale marud mojego dziecka nie opuścił niestety. Nic nie mogę zrobic bo wisi na nogawce i stęka!

Gosia kciuki za męża. Wzorowa żona z Ciebie! Brawo dla Tymka za ogarnięcie bidonu. Zdolne te nasze dzieci hihi

Wenusjanka szkoda pomidorów :(

My Miodek od jakiegos czasu podjadamy ale jaka całego sie boje ;)

Kinga naczyniak wyglada bardzo dobrze i bedzi juz tylko lepiej zobaczysz! Pokaz buciki.

reklama
Witam się w biegu!

Zosienko, Dariulko, Ślicznosci nasze Kochane! Wszystkiego najlepszego! Zdrowka, samych radości, szczęśliwości i cudownosci! :-*

Wenusjanka rozumiem Twoj zalobny nastrój :-( juz kilkukrotnie oplakiwalam trawy, krzewy, rzodkiewke :-/ siostra skandalistka powiadasz? Wie,co to znaczy żyć na wsi,ciągle pod bacznym okiem troskliwych sąsiadów :-/

Gosiak trzymam kciuki!!! A gdzie zdjęcia z zewnątrz?

Kingusia możesz zalinkowac te Buciki? Są śliczne! Po naczyniku zostanie.jedynie wspomnienie! Nie myśl inaczej!

Natisku wspaniałe ze.możesz.Dzień spędzić z dziewczynami i z nami :-D

Pojechałam do Biedronki bez kawy :banghead: tylko Zosia usnie i lecę po napój mocy :p i śniadanie. Pogoda nadal fatalna :-/

Do góry