ZOSIEŃKO, DARIO kochane dwie ślicznotki !!!!!!
STO LAT STO LAT !!!!!
Rok temu tyle emocji przyniosłyście a dziś sprawicie tyle radości !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wszystkiego co w życiu najlepsze, rośnijcie zdrowo i szczęśliwie. Na waszych pięknych buźkach niech zawsze gości uśmiech i radość !
Szybka chwilka na kawkę
Jakoś tak nie potrafię rozpocząć dnia bez kubka gorącej mocnej kawy....
Wczoraj faktycznie dzień na maxymalnych obrotach. Jak połozylam się po 23 do łózka to nawet nie zdązyłam głowy na poduszkę ułozyć i spałam
Hubiś na szczęście już nieźle śpi. Jedna pobudka o 3 na mleczko i do 6 spał, a do 6:40 bawił się w łóżeczku a ja jeszcze kimałam
Dziś dzień powinien byc łatwiejszy
Maryś to trudne. Babcie myślą, ze umieją lepiej niż my wychowywać dzieci... Ja byłam stanowcza przy Sewerynie i teraz nawet nie słyszę komentarzy - a jak ktoś spróbuje skomentować czy radzić to szybko tego żałuje
Asiulka jak ząb , tzn diąsło ? Ja miaąłm też wyrywane ale chyba niczym nie płukałam...nie przypominam sobie.
Mokotko ślicznie zapowiadający się ogród ! Już wygląda pięknie a co dopiero jak wszystko urośnie
Wenusjanka gratki ząbeczka ! U nas wyrzynają się bez objawowo
Wyskoczyła nam parę dni temu druga dwojka a ja nawet nie wiem dokładnie kiedy
Anulo Ty masz dobrze z tą wizytą u Wisienki
Jak odcycowywanie ? w nocy mniej cycania ? Jak się czujesz ? Zaciskam mocno kciuki za badania ! Luka i nerwowy ? Przecież to ostoja spokoju i cierpliwości ! A Tosia ma humorki ? Przecież to kochana tulipanka ! Ucałuj ją mocno ode mnie ! Ostatnio oglądałam obrazki które dla mnie narysowała
Gosiaku, ja też sie co dzień zastanawiam co na obiad by był urozmaicony
Wczoraj miałam pomidorówkę ze świeżego pomidora z makaronem ryżowym i młodą marchewką. Dzis pomysłu jeszcze nie mam
Aśka, jednak Tymek rezygnuje z jednej drzemki ? Jakie buciki kupiłaś ? Pięknie Tymek chodzi ! Jaka dziś pogoda ? Ua nas zapowiada się piękna - na razie błękitne niebo
Sara jak nocka ? Mam nadzieję, że dziś lepszy nastrój
Natis a u Ciebie ?
Zmykam dopilnować Sewerka i do szkoły. Chodzimy ostatnio pieszo mimo lekkiego porannego chłodu. Hubi wskakuje do chusty