reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2013

Hello,

Ja też kawkuję i postanowiłam szybko zajrzęć na bb ;-)

Imprezka wczorajsza fajna, choć byłam tak zmęczona, ze zasypiałam przy stole, aż mi głupio było :-(. Lena znów dostała prezenty, teraz biega z klockami i próbuje je sobie w usta wciskać ;-).. Dostała też wielkiego kaczora, większego od niej i ciężkiego. Bierze go pod pachę i leci nie patrząc na nic po drodze :laugh2:

GOSIAK - ja też podaję Lenie miód, ważne, żeby nie często, tzn. nie codziennie. Lekarka kazała mi nie słodzić białym cukrem, a Lena nie wypije nic niesłodkiego, słodzę więc na zmianę miodem, syropem klonowym, syropem z agawy, stewią, ostatnio cukrem trzcinowym. U nas też nic się nie dzieje, jest ok.

TERI - buciki są naprawdę śliczne, bardzo dobrze zrobione, z porządną wkładką. I baaaardzo lekkie. Jedyne buty, w których Lena tak super biega. W poprzednich nauczyła sie już chodzić, ale widziałam, że się męczy, a w tych śmiga jak na boso.

MIKOTKU - piękne kwiaty!!! Ja też ostatnio kupiłam kwiatki :) mąż był w szoku :-) nawet jeszcze dobrze się mają :-p

KORBUŚ, ROBACZKU - ale Wam zazdroszczę tego wypadu :-)

KORBUŚ - powodzenia w ogarnianiu domku! I nie martw się, napewno wszyscy goście będą zadowoleni :tak::tak::tak:

WISIENKO - :( prawo czarnej serii Was dopadło :(. Może da się pralkę naprawić???

JUSTA - pocieszę Cię, że Natki kuzyn nie mówił nic, dosłownie nic do prawie 3 lat. Jak potem ruszył to w m-c mówił wszystko.

SARA - jak dziś się czujesz???

Lecę do pracy. Buziaki

reklama
Mikotku dziękuję za info
dziewczyny czy wicie czym złagodzić opuchnięte dziąsło po wyrwaniu?? na zewnątrz nie mam opuchlizny ale w środku czuję pobolewanie i takie opuchnięcie lekkie...

Ostatnia edycja:
Asiulka ja odradzam płukanie czymkolwiek, żeby skrzepu nie wypłukać,bo można krwotok dostać :-/

Pochwale się jeszcze :-D jeszcze mnóstwo pracy,ale ta trawa tak mnie cieszy :-D :-D :-D

Załączniki

• 1400144989291.jpg
    1400144989291.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 47
  • 1400144999934.jpg
    1400144999934.jpg
    31,8 KB · Wyświetleń: 47
SARA - tulę Kochana!!! Ja też dzisiaj w nienajlepszym nastroju :/ wszystko mnie wkurza dookoła :wściekła/y:

ASIULKA - nie płucz lepiej, MIKOTKO ma rację. Okłady z lodu najlepiej tylko robić.

MIKOTKU - piękny ogródek!!! u mnie trawa i tylko trawa :-) Lenusia uwielbia biegać po dywaniku :-)

Muszę jechać na budowy, a tak mi się nie chce :(

Witam.

Sa-raa, współczuje nocki. Co tam dokucza Wam?

U nas też o dziwo nocka zakończyła się o 4.30, ale dłuższych negocjacjach Miki posłał do 7.

Justa, jeszcze nam się zdarza butelka nocą, ale juz coraz rzadziej. Miki ma najczęściej kryzys o godz 5, ale udaje się go okantowac i wtedy je kasze o 7.
U nas tez skarpety zjeżdżają (nawet podkolanowki po kilku chwilach trzeba podciągnąć).

Gosiak, ja się właśnie reakcji alergicznych boje, bo tak to juz dawno by miodek Miki wcinal.

Asiulka &&&& dla koleżanki. Oby plamienia się skończyły.

Korba, oszczędzaj się. Impreza imprezą, ale uważaj na siebie. Na pewno wszystko się uda i będzie super!

Korba, Mikoto - ucalujcie nasze dzisiejsze solenizantki, Zofie :-* :-* Najlepszego dla nich!!!
Wisienka, współczuje. Mam nadzieje, ze Armagedon szybko minie.

Witam :)
Mloda spi to moglam nadrobic, a bylo tego troche :D zarax biore sie za obiad, M za 30 min konczy prace.. Mloda od wczoraj zrobila sie przylepko-nosidupka, ciekawr na jak dlugo :s wczoraj M rozmawial ze swoja mama i tak jak podejrzewalam obrazila sie na nas, od swiat sie do nas noe odzywala ani nie przychodzila. Obrazila sie bo my jej nie pozwalamy nic zrobic z Karina... ehh... M staral sie jej wytlumaczyc, ze nie bronimy jej sie bawic z nia, ale zeby jej non stop nie nosila i nie usypiala noszac bo nie po to ja oduczalam tego, zeby znowu sie do tego przyzwyczajala... ona chce zbysmy my robili tak jak ona chce... w rezultacie skonczylo sie na tym, ze powiedziala 'moze lepiej, zeby Karina poszla do zlobka', poplakala sie i rozlaczyla... grr... nosz normalnie.... nosi mnie... a cos podejrzewam, ze akcja to sie dopiero zacznie jak bedzie chciala zabrac Karine na wies a my jej noe pozwolimy... oj cos czuje ze dopiero bedzie sie dzialo...

Asiulka ja za wyrwanie 8 placilam w przedxiale 200-300 zl :( fajnir, ze w lato masz dostep do owocow i warzyw :) gratulacje dla kolezanki :D oby udalo sie utrzymac ciaze kolezance! Tak jak dziewczyny pisza, zadnych plukanek, wez kostki lodu w jakis recznik albo szmatke i sobie przyloz, powinno pomoc.
Emka moze tak jak dziewczyny pisaly samo przejdzie :) Karina czasem tez na paluszkach idzie jak jest prowadzona za raczki ;)
Gosiak bardzo fajny ten bidonik :) korzystaj z urlopu w pelni ;)
Mikoto slicznr kwaituszki :D zazdriszcze reki do kwiatkow, ja niestety nie mam :p alez cudnie trawka urosla! Piekny ogrodek masz :)
Robaczku koniecznie wrzuccie fotki :D fajnie, ze wypad sie udal :)
Justa to tak jak Karina ;) najbardziej ciekawi ja to co jest zakazane ;) Karinie tez skarpetki dlugo nie usiedza na nodze, zazwyczaj staram sie w donu nakladac na spodenki to wtedy tak nie spadaja ;) my jak rok temu kupilismy auto to podczas ogladania tez nie zauwazylismy peknietej szyby, dopiero pozniej juz po zakupie. Jakos sie chyba nie zwraca na to uwagi, tylko na blache :p
Korba na pewno wszystko sie uda! Kciuki zaciesniete ;) pracowity weekend Cie czeka ;)
Wisienka wspolczuje! oby udalo sie naprawic pralke!
Natis nie dziwie sie ze bylas zmeczona, wszystko ogarnac plus jeszcze imprezka, mialas prawo, i nie powinno Ci byc glupio!

reklama
Sara tule Cie Kochana:-* dzisiaj połóż się wcześniej

Natisku moja trawa nie umywa się do Twojej ;-) co rusz wyrywać z niej chwasty,mimo że ogródek skopany był srylion razy :-/

Palin oby po zimnej Zosce nastały tylko.ciepłe noce i.cieplejsze dni ;-)

Marys sporo płaciła. Ja 50 zł,ale moja ósemka ponoć idealna do rwania była ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry