reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2013

Natisku masz racje, cudne są te sandałki o których mówisz. też się na nie napaliłam. Niestety najmniejszy rozmiar to 19 a my potrzebujemy małej 18, bo np 18 z korneckiego jest dużo za duża :-p z emel 18 jest w sam raz, z lekkim zapasem ale noga nie lata na boki.

Dobrej zabawy dla Was i dla Lenki po raz drugi :*

reklama
Dziewczyny dziękuję za odzew:)))Na Was zawsze mozna liczyć:))
sa_raa przyznaje bez bicia,ze był okres co mala śmigala w chodziku,ale cholerka to bylo razem moze z pół h dziennie,na czas gotowania czy wyskoczenia do furtki np.do kuriera...juz od dawna w nim nie chodzi,więc skąd te palce to nie wiem...

Tak ostatnio ponownie zastanawialam sie nad menu malej,nawet widzialam,ze kilka dni temu tez o tym pisalyście.Dzieci nam rosna i potrzebuja troszke wiecej jedzonka a ja ciagle przyzwyczajona do 4 butli na dobe,do 1 obiadku,kanapki,deserku z kaszką...Czas na jakieś zmiany,według schematu żywieniowego musialabym juz wprowadzic i zupke osobno i drugie danie,więcej konkretów. U nas trudno stwierdzić czy mala jest najedzona w dzien,czy potrzebuje więcej-wyjdzie w praniu;)Najwyżej ją utuczę;)))

Lenko nasza kochana sto lat sto lat:)))Wszystkiego najlepszego:)))Przecudnego dzieciństwa pełnego miłości i radości!!!

witam !!

u nas od rana nawet na chwilę nie przestało padać :wściekła/y:więc opcja wyjścia nie wchodzi w grę :baffled: a muszę jechać po buciki z Darią może jutro

natis super że wpadłaś do nas jeszcze RAZ NAJLEPSZEGO DLA LENUSI ♥
ja właśnie też te sandałki z lasockiego wczoraj zobaczyłam w ccc i się zakochałam leciutkie widac że wygodne i chciałam coś jasnego nie różowego a wszędzie te róże :baffled::sorry2:tylko byłam bez Darii a chciałabym jej przymierzyć żeby wybrać dobrze dopasowany rozmiar czy 19 czy 20 dziś chciałam podjechac ale strasznie leje od rana może jutro sie uda :sorry2:

Madzia Daria miała już z ZETPOLA i z Befado bardzo polecam to i to ;-)

dziękujemy za życzenia bedą na zaś :-p Daria w piatek ma roczek a w niedzielę bedzie torcik także musze już brac sie za przygotowania

buziaczki

POgoda piekna !!! wreszcie bez obaw Tymek pospacerowal w wozku w samej bluzie. BYlismy sie zwazyc i jest 9,6 kg a myslalam ze ten maly żarłok do 10 dobił.

Kupilam tez butleke - bidonik - okazało się , że była w sklepie pod nosem, a że w nim przeważnie bieda to wątpiłam a do tego w takim kolorze jak chcialam :-) :

TT_pstryczek_3.jpg

Tymek ucina sobie druga drzemke, wstanie zje i pojdziemy pewnie na drugi spacer bo szkoda siedziec w domu,,a i bede korzystac z wolnego i cieszyc sie spacerami. Musze tu pochwalic mego marude , ze coraz dzielniej znosi spacery ;-)

Natisku
- witaj ponowanie, i zagladaj czesściej. Jeszze raz gorące buziaki dla Lenki.

Kinia - mam nadzieje, że rzadne katary Was nie dopadną i kciuki już dziś za jutrzejszy laser. Oby juz ostatni !

Asiulka
- hmm z kredytami tu jest troche inaczej, bo tak naprawde te 4 lata nie mozemy sprzedawac a pozniej bez problemu mozna... ale powrot nie podlega watpliwości.Musiałabym na głowę upaść :-D Gratulacje dla koleżanki

emka - na pewno nie utuczysz, jak bedzie najedzona to nie zje ;-)

My dzis zjedlismy pierwsza owsianke z dodatkiem odrobiny miodu (mam jeszcze pół słoja z poprzedniego wyjazdu do Polski także smaczny, naturalny). Wczoraj Emil mowił, że Tymek miał jakieś dwie plamki jak go kąpał, to ja panika po mannej, ale dzis rano ani śladu

Załączniki

• TT_pstryczek_3.jpg
    TT_pstryczek_3.jpg
    13,6 KB · Wyświetleń: 25
Sara - bidonik ze slomeczka z TT ;-);-) zobaczmy czy synus umie sie zaciagnac ;-) Dlugiiii czas Tymek mial tzw alergie na wozek...15 minut i byly krzyki, placze, marudzenie. Ale osatnio odpukac jest coraz lepiej (choc nadal wiekszosc czasu ze smokiem), moze dlatego, ze wreszcie tak grubo ubierany nie musi byc....zrobilo sie tez zielono wiec i ciekawiej swiat wyglada... czekam z utesknienim az zacznie chodzic wtedy bedzie wiekszy ubaw ;-)

Tak ladnie ejst, ze jak Emil worci pojde wreszcie przygotowwyac scianyy na podowrku do pamoalowania. Troche je przemyc trzeba to moze jutro zaczne malowac...kwiatki czesciowo posadzone i od razu lepiej bedzie wygladac

A to Feliks tak ma jak chodzę po nudnych drogach. Mamy zabawki w wózku i dajemy rade.
U nas pogoda taka sobie. Wiec jak czytam o Twoim słoneczku i kwiatach aż marże, zeby sie znaleźć w Waszym ogrodzie.

Feliks nadal spi. K. Zaraz wraca. Jestem zła i głodna i mam @! Eh...

hahhaa ogordem tego nazwac nie mozna bo to 15 mx 2 m stoja tam kosze na smieci, ale ze doniczki mam zasadzilam kwiatki...odmaluje i bedzie oki ;-) ooo tak jak jest nudno afera wieksza, bo np w miescie patrzy wszedzie. Zabawki w wozku srednio go interesuja, ale nie narzekam...

Wspolczuje @@@ i oby humor sie poprawil jak K wroci, chyba, ze on jest jego przczyna

Gosiak zdjęcia proszę! Bidon super!

Sara mowie Ci albo tarta albo chipsy :p :-*

Teri i u nas co chwilę kropi albo leje :-( które to sandalki? Te jasniutkie?

Natis jak zwykle zapracowana! Udanej imprezy urodzinowej, kolejnej ;-) :-*

Byłam po Mame, na zakupach, w aptece. Kupiłam tez trochę kwiecia. Miały docelowo być na dworze, ale nie mogłam się oprzeć. Jeszcze goździk znajdzie swoje miejsce :-)

Załączniki

• 1400076184139.jpg
    1400076184139.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 44
  • 1400076194261.jpg
    1400076194261.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Mikoto cudeńka kupiłaś :tak: sandałki jasne kremowe z takim chyba bordowym pasem przez środek jak podniosłam to jak piórko tak lekkie przód zakryty bo tak chciałam żeby jeszcze te paluszki były zakryte ;-)

Do góry