reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2013

Mikotko jak zwykle śliczne kwiatki kupiłaś ! Ja mam kwiatki w wieku emerytalnym totalną złotą jesień swego wieku przechodzą, ąz Korba się dziś ze mnie nabijała ( a mi wstyd ale nie mam kiedy wsadzić )

Gosiaku
, mam nadzieję, że to malowanie to lajtowe zajęcie ! Nie przemęczaj się. Hubi we wózku bezbłędnie siedzi. Jak się znudzi to zaśnie :) Uwilelbia spacery, pieszo, wózkeim, w chuście - jak widzi że zaczynam motać chustę to przybiega i wspina się na nogę bym go zamotała czym prędzej :)

Sara mam nadzieję, że humor lepszy ! Mi właśnie @ się skończyła ale miałam totalnego nerwa, ze była :) Nie cierpię jej.

Wybrałyśmy sie z Korbą dziś do CH i kupiłyśmy sobie takie same bluzeczki. Niestety nie zrobiłyśmy sobie w nich wspólnej fotki :( Obiecuję, że zrobimy i wrzucimy :) Po praz pierwszy od prawie 2 lat znajomości pojechałyśmy sobie razem polatać po sklepach :) Było fajnie i myślę, ze to nie ostatni raz :) Dzieciaki oczywiście grzeczne , bo jak inaczej :)
Po wyprawie Hubi spał jeszcze 2 h i zdążyłam ogarnąć chatkę i popracować :)

Zaraz zmykam zaprowadzić chłopaków ( Seweryna i jego kolegę ) na zapasy. W tym czasie koleżanka wpadnie jeszcze na późną kawusię :)

A jeszcze pochwalę mego malca: potrafi zrobić nawet 4 kroczki sam :) coraz częsciej się puszcza :) :) :) Próbuje i się uczy ku mojej uciesze :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam
Trochę mnie tu mało ostatnio ale moje dziecko zanim idzie spać to broi, że jak zaśnie to ja tylko sprzątam. Zamiast się bawić, na każdym kroku szuka czegoś co nie wolno robić, a jak mówię „nie wolno” to się śmieje, już nie mam na niego siły.

Kingusia91 daj znać jak będziecie we Władysławowie, mam nadzieję, ze będzie nam dane się spotkać, ale Cię ten okres zestresował w tym miesiącu

Wisieńka może Toś się czegoś wystraszył, że nie chce teraz chodzić.

Wenusjanka
ale macie dużą rodzinkę, 50 osób, wow

Palindromea bardzo fajnie, że Mikołaj przesypia całe nocki, zazdroszczę mu u nas zazwyczaj 2 mleczka, odważny ten Wasz synek

mikoto ale świetne trampki ma Zośka, piękny goździk

RobaczekII
dobrze, że Hubolek już zdrowy i kupolki lepiej, kupiłam podobne skarpetki dla Filipka i u nas się nie sprawdzają bo co chwilę się ściągają, nie wiem co Filip ma za nóżki ale od małego spadają mu wszystkie skarpetki z nóg a wcale nie ma takich chudziutkich, super, że mogłyście z Korbą udać się razem do CH

gosiak_85
z tego co wiem miód może uczulać, więc nie powinno się go dawać małym dzieciom

Ale robicie ochotę na świeże truskawki, kapuste, ziemniaki,itp., ja w tym roku posiałam sobie na balkonie koperek, szczypiorek i posadziłam pomidorki koktajlowe, zastanawiam się jeszcze nad wiszącą truskawką.

U nas cały czas malec nic nie chce mówić (tylko buuu) czy jest jeszcze jakieś czerwcowe dziecko, które nic nie mówi? Bo zaczynam się powoli martwić.. strasznie nerwowy się zrobił mój synek… czasami mam wyrzuty, że nie mogę zostać z nim w domu i się nim zająć tylko chodzę do pracy. Kiepski mam dziś dzień, bo wczoraj kupiliśmy inny samochód i dziś dopiero mąż zauważył na przedniej szybie odprysk chyba od kamienia.

Lenka wszystkiego najlepszego kochana, rośnij zdrowa i radosna, buziaki :D

Maz wrocil prawie godzinke pozniej i juz mi sie nie chce robic, ale mowi , ze trzeba tam szpachelka poronac i wogole wiec to dluzsza zabawa

Mikotku - jak tylko zrobie zdjecia beda na pewno

Robaczku - mozesz byc spokojna nic ponad swoje mozliwoscie robic nie bede

Justa
- moj Tymek to samo mowie nie wolno to sie obroci usmiechnie a raczka dalej swoje robi. Wiem, ze moid moze uczulac ale dziekuje , ze napisalas :* , ale dalam doslownie 1/4 plaskiej lyzeczki na smaka. Cokolwiek nowego wprowadzam robie to bardzooo ostraznie

Dzien minal nam bardzo fajnie, Tymek mimo pchania raski do buzi byl w super humorze, tylko pod wieczor juz jak przestal sie czyms ointeresowac zaczynal marudzic. ALe juz smacznie spi a to najwaznijesze.

Gosiak,Tymek czuje nosem że już niedługo wózek nie będzie tylko jego :tak: i nie przemęczaj się kochana - choć ja w maju przenosiłam stoliki nocne sama bo malowaliśmy sypialnię, ale na szczęście nic mi nie było, jak tylko czułam zmęczenie to się kładłam ;-)

Kurcze koleżanka co w listopadzie (chyba) miała skrobankę bo pęcherzyk ciążowy był pusty, jest znowu w ciąży i plami, jest w szpitalu, a to dopiero 5tydzień, kurcze szkoda mi ich, tak bardzo chcą mieć dziecko..../
:-(

a ktoś wie co u Natalii R.?? już wrócili z podróży??

Witam kochane po długiej nieobecności :zawstydzona/y:

Przepraszam , ale nie nadrobię

Mikotku, Piękne kwiatki

Gosiu, Proszę uważaj na siebie :tak:

Przede mną ciężki okres , już jutro przyjeżdża teściowa z S brata córką , a w piątek Seby brat z żoną , siostra z chłopakiem ---Gdzie ja ich położę ???:sorry2: Na materacach na podłodze

Jutro muszę zrobić duże zakupy, na śniadania , obiady :szok: zamówić ciasta , torcik . Przez dwie noce będę miała 7 osób oprócz nas do przenocowania i zostają do niedzieli

Dzisiaj spędziłam cudny dzień z robaczkiem ach jak było fajnie :-D Musiałam S kupić prezent bo w sobotę ma urodzinki ;-) Jak już Justysia pisała kupiłyśmy sobie takie same bluzeczki zjadłyśmy twistera w KFC było na prawdę superowo :tak:

Jutro o 15 będzie już teściowa a ja muszę sprzątnąć dom , zrobić zakupy , spotkać się z szefem , zamówić tory --jak ja się wyrobię :confused: Dzisiaj skończył mi się urlop macierzyński :-( byłam po zwolnienie u lekarza , jak na razie mam do końca maja

Kochane strasznie się denerwuje że będzie tyle ludzi , jakoś martwię się że będzie im nie wygodnie :zawstydzona/y: Chociaż wiedzą że będą spali na materacach , jakoś mi źle z tym ....Trzymajcie kochane kciuki żeby wszystko się udało ;-)

Życzę spokojnych nocek i do usłyszenia pewnie po weekendzie :tak:

Korbus - super mialuscie z RObaczkiem dzien. Kochana Ty sie nie przxejmuj, atmofera bedzie na pewno cudowna , a spanie to drugorzedna sprawa. Wszysyc wiedza czego sie spodziewac przeciez, a ja lubie takie ekstremalne spania :-p

Kochane nie przemeczma sie o nie ! Ale musze Wam powiedziec, ze strasznie brakowalo mi spewdzania z nim calego dnia sam na sam...teraz to widze jak bardzo. DObrze, ze jeszcze 2 dni przed nami ;-)

Jestem
Kochane u nas po prostu jakiś armagedon. Ostatnio popsuła nam się pralka, tuz przed jej zepsuciem kupilismy telewizor, zamówiliśmy pomiar szafy na wymiar, wczoraj............padła pralka. Juz nie mamy ni grosika a jeszcze częśc musiały byc raty i teraz to chyba bedę w rekach prać...Przed nowym wielgachnym TV.

Przepraszam ale w związku z tym nie mam weny , po prostu juz ręce opadają , jeszcze mikrofela i kuchenka nam działa!

Oby jutro to miało mniej czarne barwy

Kawkuję ...
Wisieńko, ojojojo, cóż masz za negatywne jony, że psują Ci się zprzęty tak strasznie i po kolei ? :( Często tak jest, że jak jeden sprzęt się popsuje to potem idzie po kolei a to dlatego, ze często kupuje się wszystko w jednym czasie. Może pralkę uda się naprawić i obniży to koszta ? Nie wyobrażam sobie, żebyś prała w ręku ....

Justa pewnie Filipka nie poznam :) Kawusi z Tobą też bym się napiła :) Remoncik cały skończony ?

Korbuś,
zapewne dasz radę ze wszsytkim bo z Ciebie to torpeda i raz dwa wszystko ogarniesz. Ale nie sprzątaj tak mocno bo wiesz, po gościach będziesz i tak musiała sprzątać :p Śniła mi się ta Twoja impreza i goście śpiący na ziemi na materacach :) W moim śnie nie było tak strasznie :p

Gosiaku, ja szukam niani na 4 h dziennie bo muszę przypilnować bardziej biura. Wcale mi się nie uśmiecha nawet zostawić na 4 h Huberta :( Wiec kumam o czym piszesz ...

Lecę do szkółki zaprowadzić. Zapowiada mi się dziś intensywny dzień.

Witam,

pogoda z aoknem poki co nie ciekawa troche kropi ale podobna ma byc 19 st, wiec nawet bez slonka bedzie oki.

RObaczku
- ciezko rozstac sie z dzieckiem, dlatego ciesze sie, ze nam udalo sie zrobic tak, ze wymieniamy sie opieka na malym bo nie wypbrazam sobie dac go komus obcem...poki co ;-)

Planow na dzis brak jak i pomyslu na drugie sniadanko dla Tymka...poki co jadl jajecznice, manne i owsianke i teraz nie wiem co tu innego wymyslic...

reklama
Witam się porannie!

Wlasnie wrocilam ze sklepu,wieje strasznie! :-o

Gosiak wspaniale ze macie to szczęście, że możecie się zmieniać z E. W opiece nad Tymkiem.

Wisienka współczuję :-( dlaczego takie drogie sprzęty muszą się psuć w najmniej odpowiednim momencie? Złośliwość rzeczy martwych???

Asiulka aliatan z Mężem bezpiecznie wylądowali w Polsce, cudne zdjęcia na fb wsrawila ;-)

Robaczku brawo dla Hubisia! Wie jak uszczęśliwić Mame :-D

Do góry