reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2013

Wozek ma jakies 75-77 cm szerokosci i wlasnie chwala go , ze miesci sie przewaznie we wszystki drzwi, a dzieci i tak maja sporo miejsca. Wiadomo w wozkach blizniaczych nigdy nie bedzie takiej swobody jak w pojedynczym.

Patrze tez na jeden za drugim ale wtedy rzadko jest mozliwosci gondolki i spacerowki jednoczesnie, a na gondoli przez okres jesienno-zimowy mi zalezy. Zreszta Wam nie musze mowic bo to wiecie:-p Tu jak wizialam jedjen za drugim to bez gondoli tylko opcja fotelika co mnie nie przekonuje...lub jedno siedzisko jest bardzo nisko nad ziemia i dzecko nic nie widzi. Mowie o tych co wizualnie niby oki ;-)

Tymek ucina sobie druga drzemke, ja wcinam obiad, popijajac cola (wiem, wiem nie powinnam, ale taaaaakkk mi sie chcialo )

reklama
Wyszlysmy na spacer ale po 30 min zgonily nas grzmoty i ciemne chmury. Ale nic straconego, potem znów wyjdziemy :-D póki co Zosia zasypia, umeczona zabawa ze swoim kuzynem, który był u nas ze swoją mama :-)

Marys czekam na truskawki, maliny, cukinie, dynie :-D i cala resztę! Jak mija Wam dzien?

Gosiak smacznego :-D co do szerokości otworów drzwiowych hmmm.z tym jest różnie, przynajmniej u nas "na mieście ":-/ kiedy jestem w mojej bliskiej miescinie często gęsto mam problem z wjechaniem wózkiem do sklepu :-/

Robaczku ale super spotkanie mialyscie! Wyobrazam sobie picie kawy w biegu :-D

Uciekam zjeść i sprzatnac w salonie

Gosiaku ja gdybym "musiała" to szukałabym tego typu wózka Wózek bliźniaczy Abc Design Zoom 3w1 Zestaw XXL (4204350154) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.. Tylko używki oczywiście bo cena nowego poraża.
Znajoma taki ma dla swoich bliźniaczek i bardzo chwali :tak:
Mikotku my dzisiaj 3 razy chowałyśmy się do sklepów przed ulewą. Dziwna ta pogoda. 10 minut pada a potem wychodzi słońce i znów gorąco.
Robaczku pomino że kawką z Korbą nie była wypita na spokojnie to i tak zazdroszcze :-p

Zakupy z sis udane :-p kupiła wszystko co chciała, a mnie aż nogi bolą. Ale przy okazji i dla Laury coś wpadło ;-)

Laurunia właśnie zasnęła. Nie spałą od 11.
Dobrej nocki kochane :*

Cześć dziewczyny:) Ja znowu wpadam w locie...ech...mój komp nadal zepsuty,nawet nie mam kiedy go oddać do naprawy:( Próbowałam Was nadrobić,rano poczytałam ale nie zdązyłam odpisać bo mała uwiesiła sie nogi i teraz juz wszystkie info co u Was mi sie wymieszaly w tym przemęczonym mózgu;((
Kurde ma którys z czerwcowych smyków problem z chodzeniem na palcach?Moja nawet z pchaczem idzie jak pokraka:( Nie wiem czy chwilowo nie reagowac,bo moze z czasem zacznie ładnie stopy kłaśc czy już wzywac fizjoterapeutke,zeby coś cwiczeniami zadzialała...
Ogolnie mam w domu małą terrorystkę,wymuszacza i brekota.Czekamy i czekamy na kolejne zęby,bo ma tylko dwie dolne jedynki,które wyszły jej w 9 miesiącu i dalej nic.Widzialam,ze u Teri tez byly 3 miesiące przerwy,moze u nas bedzie to samo.

Roczki się zaczynają:)))))))))))))))))Szok!!!!!! Jutro nasza przodowniczka Daria świetuje i chyba Lenka od Natis:)

Buziaki dziewczyny i spokojnej nocki:)))))))))))Przespanej bynajmniej,mi sie taka marzy od roku...

A na tych wczasach (przedłuzonej majówce) to bylismy w Kolobrzegu.

Emka, tak jak napisała Kingusia, jutro przodowniczka Lenka a w piątek Daria i Zosia :), potem roczki posypią się jak z rękawa :) Ja też już odliczam :) i podwójny prezent muszę kupić :D a co to już nie wiem, miałam pomysł i już nie sądzę, że jest dobrym pomysłem :(
Co do chodzenia na palcach to myślę, że możesz jeszcze poczekać. Hubi też bywa, że na palcach chodzi. Jedno co mogę radzić nie zakładaj butów. Skarpetki z abesem a jak masz ciepło w domu i dywany to na bosaka.

Kingusia
super, że zakupy się udały. Co Laurce się dostało ? Proszę sie chwalić :) A kawki nie zazdrość bo mam nadzieję, że wypijemy wspólną kawkę i to już niedługo :)

Mikotko, u nas na spacer to zupełnie nie było pogody. Wiało, zimno i co rusz przepadywało.

Chłopcy śpią, lecę pod przysznic, popracuję i do łóżeczka :)

Kingusia ten wózek, który zalinkowałaś jest super! Ale cena zabójcza, chociaż wiem, że są i droższe. Co nowego Laura dostała? Super, że miałyście udany dzień!

Emka tak jak pisze Robaczek :tak: Ewentualnie jeszcze te paputki 6-36M pantofle PAPUTKI skóra POLECANEprzezLEKARZY (4221660490) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Robaczku
! Kładź się spac! :*

Padam:no::confused2:opadłam z sił :-( uciekam, do jutra moje KOchane! Spijcie dobrze!

Sara, Bona, Teri, Wisienka, Smile, Natis, Betty, Fioletowa, Skalbka, Anula, Justa, JestemEwa, Anilek, Dmuchawiec, Jeny, Aśka, DzikaBez, KOrba, Madzia, Marcysiowa, Paulunia, Paulus, Agoja co u Was???

Witam wieczorowa pora...moj mini urlop czas zaczac hurrrraaaa !!!!!

U na sbyla mega burza i to oczywiscie jak wracalam z pracy. Deszcze, grad, blyskawice, ciemno jak.... i cala droge wcisnieta w szybe :-) dojechalam do domu i koniec burzy :eek:

Kinia- ja tylko uzywki szukam, bo nie ma sensu nowki brac. Ladny ten wozeczek tylko malo stabilny sie wydaje. Wiem jedno, ze chce pompowane kola i amortyzatroy a tamten to ma :sorry: bede sie jeszcze pewnie rozgladac . W tym obok siebie plus taki, ze dwojke mam na oku na raz ;-)

Zmykam, bo mecz leci

reklama
Do góry