reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2013

Witam się porannie!

O 8 pojechałysmy do mojej mamy ;-) potem spacer, niedawno wrocilysmy i wlasnie sie usypiamy.

Robaczku nareszcie jesteś! Fajnie,że mogliście dłużej pospac. U nas dzisiaj pobudka przed 7.

Gosiak oby wszystko ułożyło się po Waszej mysli!

Marys młoda kapustę kocham, ziemniaków nie jem, ale czekam na prawdziwe pomidory i truskawki :-)

Potrzebuje kolejnej kawy, na rozruch :p

reklama
Gosiak wydaje mi sie, ze tak jak mowisz lepsze rozwiazanie to wynajem i niebylibyscie uwiazani.
Mikoto jak zwykle od rana zapracowana ;) ja zaraz koncze kawa i robie druga, wtedy moge sie za cos wziasc ;) tym bardziej, ze Mloda polozylam (cos nie bardzo chce zasnac :p)

Dzień dobry ;-)
Dziś troche lepszy nastrój a i Laura od rana w świetnym humorze więc i mi lepiej :tak: Teraz Mysiula śpi, jak wstanie to jemy i wybywamy na miasto z moją siostrą ;-)

Mikotku u Was pobudka przed 7 a u nas po 5 :-p ale noc rewelacyjna. Ja najbardziej czekam na truskawy :-)
Robaczku super że pospaliście :tak:
Gosiak jaki wozek upatrzylas?

Witam i ja . Kawki już dwie wypite:sorry:, pranie się suszy , dzieci w szkołach , Jaś śpi . Gardło po intensywnym płukaniu szałwią przestało boleć :-).
Robaczku - witaj kochana na łonie bb :tak::-D. oj mnie też ostatnio na wspominki bierze .... to był cudowny czas rok temu - tyle wzruszeń i radości ....
Gosiak - jestem już bardzo ciekawa kto u Ciebie w brzuszku tym razem siedzi :tak:. Więc odliczam z Tobą do 27 :tak:. A może te nestle jest w UK ???? Mleka - Mlekolandia.pl . Wózek super !!!
Kingusia - udanego wypadu na miasto !!!

Ostatnia edycja:
Gosiak fajny ten wózek :tak: i kolor super!
Ja bym chyba jednak wolała jeden za drugim bo u nas te wąskie przejścia i nigdzie mym się nie zmieściła

Kingusia z.uśmiechem czytam, kolejny raz, Twój wpis! :-D tętni życiem i dobrym humorem! Tak trzymaj! Udanego wypadu! Z tegorocznych truskawek chciałabym zrobic konfitury dla Zosienki :-)

Gosiak ten wózek jest Świetny! I ma tyle możliwości montażu! Super!

MatkaEwa - 27 maja wizyte tylko w przychodni, a usg 11 czerwca wiec miesiac jeszcze...a ja juz bym tak chciala wiedziec. Teraz to zmierzy cisnienie, siusiu papierkiem laknusowym, wejde sobie na wage i tyle z wizyty, aaa no i oczywiscie posluchamy serduszka... tak to po lebkach troche wyglada ;-)

Z mlek smakowych nic tu nie widzialam...damy rade , poki co Tymek pije jedna butle plus je kaszke wieczorem wiec nie jest zle. Dzis dostanie na drugie snidanko manne tez na mm , zobaczymy czy zje...choc odpowiedz jest raczej oczywista :-D

Kingusia oby humorek juz taki zostal :)
Gosiak bardzo fajny ten wozek :) my powinnismy kupic spacerowke na wyjazd w czerwcu, ale niestety funduszy brak :/
Mikoto oj truskawki :D mniam :) kiedys moglam nie jesc w ogole truskawek bo mi zbrzydlo, ale przed narodzinami Kariny nabralam znowu ochoty :D takze, teraz tez czekam na nie ;)

reklama
I po kawusi u Korbusi :) Właściwie po zimnej kawusi chowanej przed teleskopowymi rączkami - czterema rączkami. Jakie te dzieciaki mają spust, już nawet nie usiadłyśmy sobie na dywanik.... cała wizyta to latanie po całym domu :D Zosieńka ładnie drepta, tzn nie drepta biega szybciej niż sprintem ! No ale faktycznie paluszka uczepiona :) Aczkolwiek sama też potrafi tylko pilnuje mamę by ta czasm nie usiadała na kanapę a już nie daj Boże do komputera :) Hubi oczywiście w niebo wzięty bo były 3 pieski, które przed nim nie uciekały. Dawał im całusy :D

Gosiaku fajny wózek. Tylko tak jak pisze Kinia, wejdziesz nim wszędzie ? u nas nigdzie nie dałoby sie nim przecisnąć. No i patrz żeby nie wazył 30 kg :) Ja jakbym miała kupować to kupiłam bym jedno za drugim. Ostatnio taki śliczny widziałam u nas na mieścinie - aż szłam kawałek za nim. Ale nie przylukałam firmy :( Na pewno był biały :D Też jestem ciekawa co tam w brzuszku ci się kryje :)

Ach Mikotku, dobrze mi tu na bb i źle mi było jak nie pisałam :) Ty jak zawsze na wysokich obrotach :)

MatkaEwa, cieszę się, że z gardełkiem lepije.

Robicie mi ochotę na truskawki,. u nas już się pokazuja. Tez zaprawiam w kompociki i dzem i mroże. Na zimę jak znalzł :)

Kinia oby dobry nastrój pozostał :)

Lecę dopomóc Hubciowi zasnąć.

Do góry