reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Dziewczynki piszecie o ograniczeniu netu. Też mam takie myśli... To faktycznie pożeracz czasu i na dodatek uzależnia. :-( Ehhhh
Nie lubię sprzątania, więc tym bardziej mam wymówkę, żeby usiąść i pogapić się w monitor. Muszę sobie to jakoś poukładać. Ale jeszcze nie wiem jak, bo całkiem bez internetu, to nie dam rady. Musiałabym chyba na jakiś detox iść... :szok:

mikotku: sernik pycha wygląda. ja mam swój sprawdzony przepis, dlatego jeszcze Twojego nie próboałam, ale może kiedyś się skuszę
kinga: najlepszego dla Laury! <3
gosiak: bidoku ty nasz-czasu nic nie masz... tęsknię za Wami, za Tymusiem.. Wrzuć jakąś fotkę, co? :tak:

Czy Wy jakieś spotkanko kombinujecie w maju? :eek:

Ogarnęłam chatę, placek upiekłam, szaszłyki zrobiłam i sałatkę. Czekam na gości. A oni spóźniają się. :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Anilek tak jak pisałam wcześniej, u mnie sprawdza się aplikacja bb na telefonie. Mogę szybko poczytać i napisać ;-) Kochana, jako, że z Bona i Teri mieszkamy blisko siebie, umówilysmy się na kielecki spacer ;-)

MIKOTKU zapomnialam nazwy. Troszke podobne do fiolka afrykanskiego. Tu lepsza fotka, moze bedziesz znac nazwe jak lepiej zobaczysz

Załączniki

• 1396708987591.jpg
    1396708987591.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 36
Hej hej :)
My juz po wizycie :) cora kolegi sie wstydzila i przez wiekszosc czasu bawila sie sama w swoim pokoju, jak juz przyszla to Karina sie jej bala... no coz... musze jej zorganizowac jakies spotkanie z innymi dziecmi co by sie troche oswoila.. maja malego Yorka, strasznie przymilasty, caly czas podbiegal do Kariny i ja lizal :) mina Kariny bezcenna :D nie jest przyzwyczajona, ze cos wlochatego do niej samo przybiega :D u nas koty omijaja ja szeerrrokim lukiem, a jak juz uda sie jej zblizyc to zaraz ucieka :) wracajac wstapilismy do sklepu (oczywiscie jeszcze do tesciow) i w sumie w domu bylismy po 20, Mloda padla po 21 :) od tego kolegi odkupilismy lozeczko turystyczne, chyba sie troche zastalo, bo byl problem ze zlozeniem go :s jutro wystawie na balkon zeby sie przewietrzylo. Mykam robic pulpety na jutro ;)

Gosiak u nas jest raczej spokojne zabkowanie... w dzien potrafi sie tylko wydzierac przez godzine albo i dluzej (wlasnie chyba ida kolejne zabki bo od wczoraj sie drze), duuuuzo sie slini i ciagle cos pcha do buzi, a nocki raczej spokojne, moze ewentualnie czesciej sie budzic na mleko (czyt co 3-4 h).. nie jadlam nogdy ciasta z rabarbarem, ale na pewno jest pyszne :D ahhh... na sama mysl slinka cieknie :D pochwal sie wypiekiem ;)
Mikoto aaaa pozeram normalnie telefon :D jami!!! Az slinka cieknie :D ja w aplikacji bb nie mam komunikatu o nowym poscie, da sie to gdzies ustawic?
Robaczku z kosciola :/ od poniedzialku do soboty bija o 12 i 17:30 (w piatek dodatkowo o 15) a w niedziele tylko o 17:30 :( kosciol mamy po drugiej stronie ulicy, wiec nawet przy zakmnietych szczelnych oknach bardzo je slychac... no to czekam na sygnal kiedy bedziesz w Wawie :D
Bona jak by prywatne tyle kosztowaly w Wawie to od razu chyba bym zapisala, u nas to min 1300 z tego co slyszalam :(
Morena alez piekna wiosenka u Ciebie zagoscila :D. Co u Was slychac?
Anilku ja juz chyba od 2 miesiecy nie siedzialam przed lapkiem... teraz to bardziej M korzysta wlaczajac swoja gre, a ja siedze za to na tel (bb) i tablecie (jak szukam jakiegos przepisu ;)) moze przerzuc sie na tel?
Palin jak sobota minela?

Ostatnia edycja:
Witam

Dzisiaj troszkę lepszy humorek , ale rozwiązania problemu na razie brak ;)

Porobiliśmy dzisiaj troszkę w ogródku , potem zakupy , no i ok 14 przyjechali znajomi( chrzestna Julki) z synkiem w Juli wieku , Fajnie się bawili my poplotkowaliśmy , zjedliśmy obiadek, ciasto ..Było miło i sympatycznie . Za to Zosia nie chciała przegapić spotkania gości i spała tylko rano z 40 minut i do 19.30 nie zmrużyła oka :szok::tak:

Morena , Cudna wiosna u Was w domku :tak:

Terii, Fajnie że miałyście miły dzień , u nas dla odmiany faktycznie słonko świeciło , czasami powiał chłodniejszy wiatr , ale i tak było cudnie

Kinia, Wszystkiego NAJ dla Lauruni :tak: Duża i zdrowa rośnij ślicznotko

Bona, Teri , Mikotek, Fajnie że się spotkacie ...I tak bardzo żałuję , że nie będzie Was teraz na spotkaniu:zawstydzona/y:

Anilek, Ja już chyba też uzależniona od kompa a już na pewno od fb i bb:tak: Czyli mieliście grilla ;-), powiem Ci że ciepło się zaczyna a my po ostatnim "nawale" gości :-D nie mamy ochoty na razie na grilla :tak:

Bona, Ty też kochana masz tyle na głowie : praca, dom , granie i ze wszystkim dajesz sobie radę :tak: A jeśli chodzi o cenę żłobka to na prawdę tanio u Was, koleżanka oddała synka teraz do żłobka i płaci 650zł bez wyżywienia ( daje na razie swoje) a jak dojdzie jej wyżywienie to + 350 zł :szok:

Zapomniałam się pochwalić , od Robaczka, dostałam przepiękne tulipanki, więc też mam wiosnę w domku :-) " Czym ja sobie zasłużyłam " na takie piękne kwiatki ? :rofl2:

Marys Wy też dzisiaj u znajomych ....hihi u mnie Zosia przyzwyczajona do piesków , swoją drogą uwielbia je i nawet potrafi się z nimi bawić i śmiać :tak: Robaczkowy Hubuś też biega za pieskami jak przyjedzie do nas , widac że też lubi zwierzątka ;-)

Gosiu, Mam nadzieję , że nockę będziecie mieli spokojną , cofam się ciągle i oglądam zdjęcie Twojego brzuszka :tak: Obym się tylko nie zaraziła :-)

Mikotku, Serniczek wygląda smakowicie ...ach gdybyś mieszkała bliżej kochana :-D

Miłych snów czerwcóweczki ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się niedzielnie z kawą!

Pospalysmy do 7.45 :-D pogoda fatalna, mokro i buro :-/ po porannej drzemce Zosi będziemy jechały do moich Rodzicow, będzie też mój Brat z rodziną, sernik juz spakowany ;-)

Marys jak noc? W aplikacji bb masz obok głównego tematu gwiazdkę, zaznacz ja ;-)

Korbus.za Wami pracowita sobota, dzisiaj pora na odpoczynek ;-)

Gosiak jak noc?

Do góry