reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Witam

Robaczku - tak ja tez tego nie cierpie , juzpisalam, ze mnie denerwuje, bo podczas odpowiedzi pogrubic ciezko, a i po cholercia nam tego tu tyle . Filmik z Hubisiem BOMBA !

Kinia - hihihi to tak jak z moja tesciowa, przymykam na wszystko oko i az sie boje co bedzie jak tam pojedziemy ;-)

Kochane Tymek przespal cala nocke bez jedzenia !!!!!!!!!!!!!!!! Co prawda wstawalam pare razy dac smoka, ale spal od razu dalej ! Obym nie zapeszyla i tak juz mu zostalo :-D:-D:-D ps zebow nadal brak :cool2:

reklama
witam i ja

mnie tez wkurzają te skróty pierwsze co robię jak wchodze na bb to je zamykam :wściekła/y:

u nas niedziela tez mineła fajnie bylismy po południu u mojej siostry ciotecznej ma córeczkę 2,5 letnią to Daria miała się z kim bawić ale wczoraj była tak grzeczna w gościach oczywiście znów wszyscy w szoku że taka jest grzeczna :sorry::confused2: szkoda że w domu taka nie jest :-pno ale dziecka nie było i upatrzyła sobie jedną kuzynke blondynkę i przesiedziała u niej pół wieczoru tuliła się i uśmiechała :sorry:aaaaaaaaa i dostaliśmy w spadku spacerówkę bo Karolinka nie mowy żeby jedziła w wózku oni mieszkaja na wsi Mała biega po podwórku to nie nauczona tak w wózku siedzieć zresztą to dziecko torpeda nie ma czasu na siedzenia nawet sika w biegu żeby czasu nie tracić szkoda każdej cennej minuty bo może ją cos ominie :-Dtylko na końcu nabiła sobie tak wielkiego guza że czoło siwe no masakra jak ruchliwe to dziecko wiecznie chodzi z guzami :sorry::eek:
a najlepsze że juz miałam kupowac spacerówkę dodałam nawet do koszyka na allegro ale mówię a kupię jak wrócimy i tak sie tam zgadałam a siostra mówi dobrze że nie kupiłas bo jej już niepotrzebna i mamy parasolkę koochi bez kosztów jeszcze dostaliśmy troszkę ślicznych ubranek po Karolince :tak:
taki
NEW SPACERÓWKA WÓZEK SPACEROWY Ipso KOOCHI ŁAŃCUT (4120207737) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Robaczku brawo do Hubiego Bubiego :-Djuż coraz więcej tuptusiów mamy ech takie maleństwa były a tu zaraz zaczną sie roczki i wszystkie będa biegać :-Dwtedy fajnie byłoby sie spotkać tyle dzieciaczków do ogarnięcia i każde w inna strone pewnie by pobiegło :-D:-D

gosia aj ale czekam na foteczke maleństwa trzymam kciuki i za oczka Tymka tez i super że nocka przespana u nas ostatnie coś bardzo kręcące sa czyżby ząbki :sorry:

a my niestety wstaliśmy z katarem wczoraj Daria kichała kichała no i dziś glutki sie leją :wściekła/y:i pokasłuje :wściekła/y:

życze miłego dnia

mikoto Bona odliczam dni do 1 maja :-D

Ostatnia edycja:
terii - i super, ze spacerowka jest . Pieniazki zaoszczedzone :-D hihihi jak wiedzialam jak zwinac te wyskakujace tematy po prawej stronie tak nie wpadlam na pomysl, ze ten paseczke po lewej sie da....o ja gapa :-pzdrowka dla Darii

Tymek spi czekamy na tate ma byc po 11 i potem na spokojnie sie wybierzemy wszedzie ;-) jeszcze musimy odebrac paszport psa. Bylismy na szczepieniu, a ze naszej pani dr nie bylo, zastepowala ja inna , kotra nie miala ze soba odp pieczatki. Musimy odebrac wreszcie , bo lezy tam 2 tygodnie i boje sie aby nie zgnal, bo wtedy bedzie klops :tak:

Witam

Zosia zasnęła ufff:-D Pogoda u nas dzisiaj nie ciekawa , szaro - buro i ma padać , a wczoraj było tak pięknie ;-)

Teri, Daria potrafi zachować się w towarzystwie , Zosia też potrafi dobrze maskować swój charakterek :-D Jak ktos jest u nas , albo pojedziemy do kogoś , to tak spokojnie siedzi nie psoci :-p To są pindy :-D Fajna ta spacerówka , super !!! Jeśli chodzi o ciuszki , to robiłam przegląd w szafce i kurcze mamy mało spodenek , mamy same leginsy , no i skarpetki też muszę kupić.

Gosia, Mimo że ciasto popękało to i tak wygląda smakowicie . Brawo Tymuś --całą nockę przespał --super !!!:-D Gosiu czekam z Tobą/Wami na USG:tak:

Kinia, I Wam gratuluję nocki :tak: Tak piszesz o teściowej hihi , ja widzę swoją raz lub 2 razy w roku ;-) Jeśli chodzi o odbiór Julki ze szkoły, to dzisiaj odbierze ją mój tata , a od jutra hmm zobaczymy jak to się poukłada. Nie mam Kinia sąsiadki która by w Julki szkole odbierała swoje dziecko , już pisałam właśnie , że Jula chodzi do szkoły nie w naszym rejonie , a tutejsze dzieciaczki chodzą do szkoły z naszym rejonie ... No nic musi się jakoś to wszystko rozwiązać ;)

Dzisiaj mam stresa bo S i wszyscy pracownicy mają dzisiaj rozmowę w firmie , mało mają roboty , jakoś jestem niespokojna i S się też bardzo przejmuje ....Bardzo proszę o magiczne kciuki :sorry:

Życzę Wam miłego dnia ..

Cześć :-)
Kawka , Jasio śpi :-D
Korbuś - kciuki &&&&&&&&&&&& mocno . Oby to była podwyżka &&&&&&&&
Gosiak - no czekam jak na własne usg ;-):tak:. Gratulacje dla Tymusia - noc bez jedzonka , fiu fiu .
Robaczku - Ty nie ćwiczysz bo nie musisz :tak: jakbym wyglądała jak Ty to bym i ciasteczko z kremem zjadła ;-)
Teri - fajny wózek !!! Oby katar Darii tak szybko minął jak się pojawił .

Ach kochane jak tak czytam na FB wasze posty przed spotkaniowe to mi żal ściska nie powiem co .....

Witam się ze śniadaniem!

Zosia pospała do 7.30 :-) Pogoda była fatalna, ale się rozpogadza, także jak Sofii wstanie i zje to wyjdziemy.

Robaczku mieliście udaną niedzielę :tak:Ależ Hubi wystartował! :shocked2:Też myślę, że wkrótce dołączy do samodzielnie chodzących dzieci czerwcowych :tak:

Kingusia Teśćiowe bywają ciężkimi elementami :-pDobrze, że sobie z nią poradziłaś :tak:Pracowicie zaczęłaś dzień!

Gosiak hura! Trzymam kciuki za usg i za wizytę Tymcia!

Teri ja też odliczam :tak::tak: Zastanawiam się tylko czy 1 maja będą otwarte jakieś kawiarnie itp. chodzi o podanie obiadu dzieciaczkom :sorry:Ale Ci się fajnie udało ze spacerówką! Super! Katar precz! Inhalujcie się Dziewczyny Kochane!!!

MatkaEwa i mnie zal ze nas nie będzie na spotkaniu :-(

Witan :)
M pojechal do pracy, Mloda jeszcze spi, wiec moge cosik skrobnac ;) pobudka dzisiaj na mleczko o 6, wstanie przed 8, a drzemka przed 12 do tej pory :D pogoda hmm.... zapowiadaja deszcz.. niby slonko sie przebije ale widac w oddali ciemne chmury :s no coz jak Karina wstanie i zje obiadek to wyskoczymy na chwile do sklepu po drozdze i tyton.. mam tylko nadzieje, ze nas deszcz nie zlapie.. myslicie, ze moglabym dac Karinie sprobowac pulpetow wieprzowo-wolowych? Czy raczej poczekac z takim mieskiem?

Mikoto fajny dzionek mialyscie :D no prosze jak Zosia da mamie pospac :D
Korba kolejny pracowity dzionek u Ciebie :) fajnoe, ze spacerek sie udal :) kciuki trzymam mocno zacisniete za S.
Justa czekamy na fotki pokoiku ;) polecam chlebus :) jak Fikipek? Mialas zakwasy po trampolonie?
Gosiak cudna pogode mieliscie :D a ciacho pysznie wyglada :D az tel polizalam :p kciuki za wizyte Tymcia no i Twoja!! Z niecirpliwoscia bede wyczekiwac foteczki :D brawo dla Tymcia! Oby to byl poczatek przesypianych nocek ;)
MatkaEwa o poklon Ci, ja za Chodakowska nie na dazam i wymiekam po 5 min ;)
Robaczku brawo dla Hubisia :D zaraz sam pewnie zacznie dreptac ;) a na co Seweryn idzie do kina?
Kingusia co tesciowa zmalowala? Udanego polowania na ciuszki ;)
Teri fajna spacerowka :) cos chyba musialas przeczuwac skoro stwierdzilas, ze pozniej zamowisz ;) zdrowka dla Darii

Daria ma drzemkę to na chwilkę zajrzę :-p:zawstydzona/y:

Korba no ale Pindy no :-D ja mam pytanie odniosnie tego odbierania ze szkoły Julki czy nie można załatwić żeby wracała autobusem szkolnym mój Dawid tez nie chodzi do szkoły w naszym rejonie i przez 2 lata męczyłam się z wożeniem go bo myslałam że nam się dowóz nie należy skoro to nie nasz rejon ale sama wychowawczyni mnie zgadała czemu nie załatwie Dawidowi autobusu i okazało sie że jest jeden który jedzi koło nas i bierze jeszcze inne dzieci musisz się u dyrektora dowiedzieć czy jest taka możliwośc to duża wygoda bo nie trzeba sie niczym martwić :tak:

Mikoto hmmm no własnie :eek: ale wydaje mi się że w takie weekendy to restaurację zarabiają najwięcej i pewnie wykorzystają sytuację do zarobku :sorry: najlepiej jakbysmy spotkały się w parku gdzie jest jakiś fajny plac zabaw potem trzeba obczaic własnie jakiś lokal żeby cos zjeść

Terii, Kochana Julka chodzi do "0" w prywatnym przedszkolu , tam nie ma autobusu :cool2: ALe dziękuję Ci kochana każda podpowiedź jest ważna :tak:

Muszę się Julką zająć zanim Zosia śpi --buziaki ;-)

reklama
My już po spacerze :tak: Zosia zjadła i śpi, a ja mam chwilkę dla siebie ;-)

Teri przy parku na Staszica są kawiarnie, dalej restauracja, ale nie wiem jak z otwarciem w tym dniu :cool2::sorry:Plac zabaw? chyba w okolicach, gdzie znajdują się Planty :sorry:Bona przychodzi Ci cos na myśl? Oby tylko pogoda dopisała :tak:

Halo, a gdzie reszta Czerwcówek? Palin, DzikaBez, Natis, Fioletowa, Sara, Morena, Minnie, Jeny, Ewelina, Emka JestemEwa, Asiulka, Betty, Anula, Anilek, Dmuchawiec, Wisienka, Marcysiowa, Skalbka, Aska, Madzia, Smile???

Do góry