Witam kobietki
Ostatnio Was trochę zaniedbuje, ale mam młyn w pracy, jak mały chory to ja nawet nie mogę wziaźć wolnego, tylko urwać się tyle do lekarza. W domu jak jestem to przygotowuje obiad i od poniedziałku mam bratanice (5lat) bo bratowa w szpitalu czeka na założenie krążka. Jak mały zaśnie to ja już też czasami się kłade o 20.00 bo padam na twarz.
Dziękuję, że pytacie o Filipka. Byliśmy wczoraj na kontroli, osłuchowo zdecydowanie lepiej, ale jeszcze coś tam słychać, więc dostaliśmy jeszcze antybiotyk na 7 dni, tym razem doustnie. Poza tym flegamina i jeszcze jeden syropek oraz inhalacje. Ale jak będzie ładnie to nawet możemy wyjść na dwór. Nocki coraz lepsze, można pospać, bo i kaszel mniej dusi maluszka, dzisiaj np. pierwsze mleczko o 2.30
ale o 6.00 już pobudka. Dziecko zdrowieje bo wszędzie go pełno i broi.
Korba32 ale piekne sukienki kupiłaś dla Zośki, sama bym takie sukienki chciała. Przeczytałam, ze sadzisz arbuzy, normalnie urosną Ci w ogrodzie? Zdrówka dla Julki, a Ty uważaj na siebie i słuchaj lekarza
kari21 fajnie, że się odzywasz, zaglądaj częściej
asiulka918 jak tam Wojtuś?
Wenusjanka ale dzieło stworzyłaś dla Izuni
Kingusia91 jak kaszel Lauruni? Widzę,że naczyniak rzeczywiście jest inny, zdecydowanie bledszy. Też kiedyś mieliśmy takie przeboje że mały płakał po kąpaniu chyba ze zmęczenia wszystko mleko zwymiotował na mnie.
emka01 jeśli chodzi o spanie to u nas zazwyczaj dwie drzemki w ciągu dnia po ok. 1 godz. A picie mleczka z butelki u nas przez te choroby cały czas dużo, a mało co zje łyżeczką, jedynie banana.
DzikaBez współczuje problemów, ale trzeba być dobrej myśli, ze zaraz się wszystko ułoży.
_anula bardzo się cieszę, że Loli zdrowieje, mój mały terrorysta ciągnie mnie za włosy, drapie i gryzie w ramie jak go wezmę na opa, zresztą wszystko co napotka pakuje do buzi. A jeśli chodzi o zgrzytanie zębami to chyba u nas ten etap minął, ale trwało to ok. 2 tygodnie.
Bona87 gratuluję pracy, na pewno sobie poradzisz.
gosiak_85 my jak byliśmy na ostatnim zastrzyku, Pani pielęgniarka zapytała ile mały waży to ja na to że ok. 10kg, ale nie wiem dokładnie to skomentowała to tak: „max, maxów, poniżej otyłości”, miałam dosyć, on nie wygląda na dziecko grube.
RobaczekII Hubi jest zawsze grzeczny i cierpliwy, bo wie, że mamusia musi troche popracować
Morena88 a propo snów, to mi się ostatnio śniło, że dostałam wezwanie do zapłaty za fakturę z energii z 2011 roku, to ale był sen.
Dobrej nocki, ja uciekam do łóżka