reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

JA DZIŚ UMIERAM
wymioty,do tego ból głowy właściwie 4 rózne bóle głowy bo z jednej strony taki od kręcenia w głowie-to głód nic w żoładku jeszcze nie utrzymałam
drugi to takie ciiiiiiiiiiiiiiiiii trzeci to takie łup łup czawarty od tyłu taki rozsadzający głowe:szok:
a dzewczynki to gejzery energii-pomogły mi dziś pranie powkładać do pralek:-)
a teraz roznoszą swój pokuj gdzie się bawią ,mam ogromną ochote na pizze,na ziemniaczki i maslankę,na mięsko gotowane a wystarczy ze poczuję zapach jedzenia i mam bliskie spotkanie z wielkim uchem:crazy:
ddo tego mój kochany maz mnie zdenerwował mówię mu że mi smutno-i nawet nie skończyłam nie powiedziałam czemu on wypalił-bo masz huśtawki nastroju i poszedł spać po nocce:-(
w sobote idziemy na urodziny:-Da ja o suchy chleb poprosze:-D
potem koło19.30 my mamy gościa-fajnie
dziś na obiad dziewczyny maja baaaaardzo gęsta zupkę na cielęcinie z dyża ilością mięsa i jarzyn a my pizze mrożoną:-D

reklama
Teri114 ja tez mam od wczoraj takie bole jajnikow jak na miesiaczke, niewiem czy to tez nie przez to ze teraz by wypadala mojs miesiaczka a podobno czasem organizm jeszcze sie nie prEstawia calkowicie na ciaze i pamieta o bolu co miesiecznym !! Mam nadzirje ze tylko dlatego boli:( dzis leze w domy z nogami do gory i jest lepiej. Wspolczuje tym co wymiotuja bo tez przez to prZechodze!!! I tylko nieeiem czemu nazywaja to porannymi mdlocciami skoro ja mam caly dzien :)

Mama Trójki współczuję bóli i dolegliwości maści wszelakich.

A ja dzisiaj dostałam "super" wiadomość. Moja koleżanka idzie do "swojego" lekarza. Dla mnie przekaz jest jasny - idzie na 6miesięczne zwolnienie. Dla mnie oznacza to tyle, że będę robiła na 2 etatach i przez 8 godz. będę biegać i na siku czasu nie będzie. Chyba trzeba się streścić ze zwolnieniem. Ale na razie nie chciałam iść bo chcemy kredyt sobie załatwić. I co mam zrobić??

Witam dziewczyny :-)

Pogoda dziś straszna, ja właśnie skończyłam sprzątać, zaraz jadę po receptę do mojej gin, a potem po córę - dziś do domku już wraca ;-)

Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące i witam serdecznie nowe czerwcóweczki :-)

I tylko nieeiem czemu nazywaja to porannymi mdłościami skoro ja mam caly dzien :)

Haha u mnie na szczęście albo i na nieszczęście (bo może by mi ulżyło) nie mam mdłości z wymiotami (jak już pisałam wcześniej), ale co do nudności, to też się o nich mówi, że są poranne, a u mnie są poranne, południowe, popołudniowe, wieczorne a czasem nawet nocne :p ale może to dobrze bo to w pewnym sensie znak, że dzieciątko ma się w porządku, ja przeżyje :) inne kobiety przeżyły to i ja dam radę :)

JA DZIŚ UMIERAM
wymioty,do tego ból głowy właściwie 4 rózne bóle głowy bo z jednej strony taki od kręcenia w głowie-to głód nic w żoładku jeszcze nie utrzymałam
drugi to takie ciiiiiiiiiiiiiiiiii trzeci to takie łup łup czawarty od tyłu taki rozsadzający głowe:szok:
a dzewczynki to gejzery energii-pomogły mi dziś pranie powkładać do pralek:-)
a teraz roznoszą swój pokuj gdzie się bawią ,mam ogromną ochote na pizze,na ziemniaczki i maslankę,na mięsko gotowane a wystarczy ze poczuję zapach jedzenia i mam bliskie spotkanie z wielkim uchem:crazy:
ddo tego mój kochany maz mnie zdenerwował mówię mu że mi smutno-i nawet nie skończyłam nie powiedziałam czemu on wypalił-bo masz huśtawki nastroju i poszedł spać po nocce:-(
w sobote idziemy na urodziny:-Da ja o suchy chleb poprosze:-D
potem koło19.30 my mamy gościa-fajnie
dziś na obiad dziewczyny maja baaaaardzo gęsta zupkę na cielęcinie z dyża ilością mięsa i jarzyn a my pizze mrożoną:-D

Oj, trzymaj się, leż ile możesz z tą obolałą głową.
Ja taki dzień miałam wczoraj, dziś lepiej.
Strasznie czasem Ci mężowie są niewyrozumiali, szkoda, że choć na jeden dzień nie możemy im oddać tych dolegliwości a przydało by im się też pocierpieć.
Ja na pizze wczoraj wieczorem miałam straszną ochotę, taką serową ale pizzerie są otwarte tylko do 21 a zachciało mi się jej trochę później

Witam naszą nową Czerwcówkę !

A te bóle, dziewczyny to może jest rozciągające się więzadła ? Mnie też kłuje i boli niemalże non stop. Ten ból dokładnie jest mi znany z I ciąży i zdecydowanie nie jest groźny wręcz potrzebny. A faktycznie boli z boków.

A powiedzcie mi moje drogie ... pewnie ten watek już tutaj gdzieś się przewijał ale 266 stron ciężko ogarnąć :) - macie jakieś zachcianki ?? Mój luby śmieje się ze mnie, że jestem teraz stereotypową ciężarówką, ciągle niedobrze, ciągle jeść, ciągle siusiu, ciągle spac i oczywiście te zachcianki. Ostatnio sama sobie się dziwiłam, bo podczas wizyty u cioci przegryzałam, całkiem nieświadomie, ciasto z kremem pieczarkami marynowanymi :p I powiem wam, że nigdy wcześniej nie powiedziałabym że takie połączenie smaków jest super a tutaj ... :p i ostatnio pochłaniam ciągle i wciąż ogórki kiszone, niedługo zapas w mojej piwnicy się skończy i będę musiała podkraść mamie :p

anula ja na początku miałam straszne napady głodu, że tak powiem. Jadłam wszystko co mi się pod rękę nawinęło:-D Teraz jest gorzej bo nic jeść nie mogę. Wszystko powoduje takie mdłości, że masakra. Dopiero teraz od 5 rano zjadłam śniadanie a i tak boję się, że zaraz czekać mnie będzie wizyta w wc bo już mi słabo. Także ciekawie nie jest :(

Jednak na początku mąż się śmiał, że mnie do mamusi wywiezie bo za droga w utrzymaniu jestem :-D

reklama
RobaczekII moj bol jest w pacheinach po oby stronach u najgorzej boli jak chodze. Teraz jsk leze to jest taki promieniujacy!!

Anula jezeli chodzi o wymioty to pocieszam sie tym ze sa po to zeby zobaczyc za pare miesiecy usmiech dzidziusia i uslyszec jego placz:)))

Do góry