reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Kingusia - to pierwsza wizyta ?
Paulunia - nie śnij proszę o smutnych rzeczach !!!
Natis - cieszę się, że lepiej się już czujesz. Jak będzie Ci ciężko wyleżeć to pomyśl o mnie, że ja siedzę sobie w pracy i marzę by się choć na chwilę położyć i zdrzemnąć :)

Ja dla maleństwa mam dość sporo. Najmniej, prawie w ogóle to nie mam ciuszków -a i dobrze bo to się najfajniej kupuje :)

Robaczek - wiem, że nie uwierzysz, ale marzę, żeby gdzieś wyjść, z kimś pogadać, popracować. Wszystko na głowie mojego M. koniec roku jest u nas w firmie zawsze gorący, a ja nic pomóc nie mogę. Widzę jaki jest zabiegany i zestresowany ogromem pracy a ja tylko w łóżku leżę :-(

Witam moje drogie :) Z czystą przyjemnością wpraszam się w wasze towarzystwo :) Jestem dumną mamą prawie 4-letniej Antosi, i przyszłą mamą maleństwa które urodzi się właśnie w czerwcu :) Mam nadzieję, że i ja będę mogła liczyć na wsparcie w sprawach, które będą mnie nurtować, oraz że ja również będę mogła komuś pomóc :)

Witaj Anula.
Natis wiem ,że takie leżenie dołuje ,ale wróci wszystko do normy ,to będziesz znów aktywna na tyle na ile ciąża Ci na to pozwoli

Witam się w listopadowy chłodny dzień. Witaj anula , gratuluję kolejnej ciąży i życzę by była bezproblemowa. Ja dziś w dobrej formie , trochę ogarnęłam chatkę , bo się już trochę zapuściła:happy:. W. obiecał posprzątać łazienki więc mam z głowy szorowanie wanien i kabiny:rofl2:. Plamienia ( tfu, tfu ) nie ma . Odebrałam też wyniki - nie mam kiły :-D , glukoza w normie jak i morfologia i mocz. Nawet jednej bakteryjki w moczu :). W. stwierdził , że jestem sterylna :). Dziś mam też pozytywne nastawienie do wizyty piątkowej - mam nadzieję , ze mnie nie opuści a wizyta będzie pozytywna . Natis wiem , ze ciężko w łóżeczku wytrzymać ale pogoda Ci sprzyja :) - odpoczywaj kochana , książki w dłoń albo jakiś filmek dobry sobie zaserwuj. Jeszcze się napracujesz. Wiecie - trudno mi narazie brać udział w dyskusjach dotyczących imion , płci i zakupów. Może po wizycie się rozkręcę. Mam nadzieję. Miłego dnia :)
A , chciałam jeszcze powiedzieć Sandy - fajne masz te suwaczki jabłuszkowe i truskawkowe :tak:. Od razu mam ochotę na owoce :)

Witam bardzo Anula, spokojnej i bezstresowej ciąży życzę !

Natis, pewnie gdybym i ja przymusowo leżała to też byłoby mi ciężko. Fajnie poleżeć ale wtedy kiedy się ma na to ochotę. Co do firmy to ja też wspólnie z mężem prowadzimy firmę i o ile mi zdrówko pozwoli to do samego końca będę pracować. Na L4 to fajnie przejść jak się jest na etacie a jak się ma firmę to się zawsze o niej myśli. Więc rozumiem Cię w 1000 %

MatkaEwa u mnie odpukać plamień nie ma już 2 tyg a jednak cały czas staram się leżeć i odpoczywać bo boję się, że znów się pojawią :(

Anula witaj:)

reklama
Do góry