reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

reklama
Kingusia - to pierwsza wizyta ?
Paulunia - nie śnij proszę o smutnych rzeczach !!!
Natis - cieszę się, że lepiej się już czujesz. Jak będzie Ci ciężko wyleżeć to pomyśl o mnie, że ja siedzę sobie w pracy i marzę by się choć na chwilę położyć i zdrzemnąć :)

Ja dla maleństwa mam dość sporo. Najmniej, prawie w ogóle to nie mam ciuszków -a i dobrze bo to się najfajniej kupuje :)

Robaczek - wiem, że nie uwierzysz, ale marzę, żeby gdzieś wyjść, z kimś pogadać, popracować. Wszystko na głowie mojego M. koniec roku jest u nas w firmie zawsze gorący, a ja nic pomóc nie mogę. Widzę jaki jest zabiegany i zestresowany ogromem pracy a ja tylko w łóżku leżę :-(

Witam moje drogie :) Z czystą przyjemnością wpraszam się w wasze towarzystwo :) Jestem dumną mamą prawie 4-letniej Antosi, i przyszłą mamą maleństwa które urodzi się właśnie w czerwcu :) Mam nadzieję, że i ja będę mogła liczyć na wsparcie w sprawach, które będą mnie nurtować, oraz że ja również będę mogła komuś pomóc :)

Witaj Anula.
Natis wiem ,że takie leżenie dołuje ,ale wróci wszystko do normy ,to będziesz znów aktywna na tyle na ile ciąża Ci na to pozwoli

Witam się w listopadowy chłodny dzień. Witaj anula , gratuluję kolejnej ciąży i życzę by była bezproblemowa. Ja dziś w dobrej formie , trochę ogarnęłam chatkę , bo się już trochę zapuściła:happy:. W. obiecał posprzątać łazienki więc mam z głowy szorowanie wanien i kabiny:rofl2:. Plamienia ( tfu, tfu ) nie ma . Odebrałam też wyniki - nie mam kiły :-D , glukoza w normie jak i morfologia i mocz. Nawet jednej bakteryjki w moczu :). W. stwierdził , że jestem sterylna :). Dziś mam też pozytywne nastawienie do wizyty piątkowej - mam nadzieję , ze mnie nie opuści a wizyta będzie pozytywna . Natis wiem , ze ciężko w łóżeczku wytrzymać ale pogoda Ci sprzyja :) - odpoczywaj kochana , książki w dłoń albo jakiś filmek dobry sobie zaserwuj. Jeszcze się napracujesz. Wiecie - trudno mi narazie brać udział w dyskusjach dotyczących imion , płci i zakupów. Może po wizycie się rozkręcę. Mam nadzieję. Miłego dnia :)
A , chciałam jeszcze powiedzieć Sandy - fajne masz te suwaczki jabłuszkowe i truskawkowe :tak:. Od razu mam ochotę na owoce :)

Witam bardzo Anula, spokojnej i bezstresowej ciąży życzę !

Natis, pewnie gdybym i ja przymusowo leżała to też byłoby mi ciężko. Fajnie poleżeć ale wtedy kiedy się ma na to ochotę. Co do firmy to ja też wspólnie z mężem prowadzimy firmę i o ile mi zdrówko pozwoli to do samego końca będę pracować. Na L4 to fajnie przejść jak się jest na etacie a jak się ma firmę to się zawsze o niej myśli. Więc rozumiem Cię w 1000 %

MatkaEwa u mnie odpukać plamień nie ma już 2 tyg a jednak cały czas staram się leżeć i odpoczywać bo boję się, że znów się pojawią :(

Anula witaj:)

reklama
Do góry