Witam się z kanapeczką ;-)
Zosia drzemie , nocka nie najgorsza , czyli normalna jak od 10 miesięcy ;-)
U nas też szaro buro
Tak zazdroszczę Wam dziewczyny z południa --pewnie będziecie miały piękne słoneczko a MY
Jak ja tęsknie za ładną pogodą . W nocy u nas barrrdzo wiało , teraz wiatr się trochę uspokoił.
Mikotku, Wszystkiego NAJ, NAJ, NAJ dla Zosieńki , niech rośnie duża i zdrowa . Foteczkę poprosimy naszej solenizantki
Fajnie , że pospała troszkę dłużej :-)
Palinku, Ty nasz nocny marku
Zawsze nie mogę wyjść z podziwu jak widzę godzinę w których piszesz posty
Mikuś Ty nasz kupkowo-siuśkowy bohaterze
Mikuś chyba pierwszy będzie biegał bez pileuszki
Anulka, Bardzo mocno trzymam kciuki za wizytę
Marcys, Już zaciskam kciuki za wygraną
, za ćwiczenia również . Prawda że z naszych czerwcowych kubeczków kawka smakuje rewelacyjnie ;-)
Morena, Zosia jak jej mówię "nu nu" to się odwraca i śmieje a rączka wędruje w tym czasie tam gdzie Zosia zamierzyła
Chociaż nie mogę powiedzieć bo czasami się słucha
Jakiegoś mam lenia , chyba dlatego że tak szaro za oknem
Mam nadzieję , że duży wiatr do wieczora nie zawita u nas , bo jak już wcześniej pisałam , wtedy by mój tata nie przyjechał a strasznie sie już stęskniłam 2 miesiące go nie było . Pewnie i tak jutro się dopiero zobaczymy , bo przylatuje wieczorem i już nie będę ciągnęła dziewczynek. Martwię się Julką ma kaszel już 1.5 miesiąca najpierw wypiła 4 różne syropy , teraz dostała jakiś na alergię , przez parę dni było lepiej a teraz znowu odrywający się kaszel. Już nawet kupkę badaliśmy i wszystko ok. Nie wiem co mam zrobić
Może powinnam zrobić prześwietlenie
Mam pytanie czy jak by miała 3 migdał to widać to przy normalnym badaniu, czy trzeba iść do laryngologa
Ps. Cały czas myślę o tej dziewczynie z forum co zmarła , nawet w nocy mnie myśli męczyły , chociaż jej nie znałam :-(
[*]