reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Kurrrrrka! Widzial ktos mojego posta?! Nasmarowalam calkiem konkretnego i byl wklepany bo go widzialam. Wchodze teraz a jego nie ma!!! No zaraz mnie krew zaleje...

EDIT: PALIN mi pisze, ze widzi. Ja nie. No coz wazne ze trud moj na marne jednak nie poszedl :D

Ostatnia edycja:
reklama
Morenka, jest jest poscik. Dziękujemy. Mam nadzieje, że kupy nie pokrzyżują nam planów.

Marys, w dupke dam za nie ćwiczenie. Może faktycznie wykorzystuj chwile za dnia, albo ćwicz z Karina.

No skoro u was ładnie, to do nas może tez dojdzie jutro, pojutrze... ;-)

Ostatnia edycja:
Morenka post jest, pikny! ;-) Gabrysi szkoda.dnia.na.sen ;-)

Zosia miala 20 min.drzemki. Palin mnie zmotywowala _ zrobilam sobie śniadanie :-D ogarnelam sypialnie, salon i umylam okno w kuchni. Myślałam, że mi.głowę urwie :-o tak strasznie wieje :-o

Marys ćwicz jak Karina ma drzemke. Ja ćwiczę wieczorem, kiedy Zosia juz spi.

Morena zabraniaj do skutku! Karina sie nauczyla, ze jak zbliza sie do tv i mowie, ze nie wolno (bo chce sie wspinac) to ostatnio reaguje :D ale na firanki na razie nie dziala :p pomidorowa smakowala jej bardzo, wszystko zjadla :D mam tylko nadzieje, ze jej nie zaszkodzi :p widac posta widac :D
Palin Karina mi nie pozwoli bo co siedze z nia na podlodze to zaraz sie po mnie wspina :( jak tylko zasnie biore sie za cwiczenia!
Mikoto zazwyczaj wieczorem cwicze jak Mloda juz spi ale cos jej soe poprzestawialo i nie zasypia codziennie o 20 tylko raz o 20 a raz o 22 i wlasnie bede musiala tak zrobic, ze w porze jej drzemek :)

Dziewczynki wyslalam smsa do VOX FM z nadzieja na wygrana 1000 zl, moge Was baardzo prosic o kciuki?

MARYS zacisniete z calych sil! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kiedys kolezanka moja w zetce 2000 wygrala :D ja bym mogla wygrac, ale szkoda mi kasy na sms :D
Nawet w totka tylko raz w zyciu zagralam. Jeden zaklad jak jeszcze za 2 zl byly :D
Za to tata moj to uzalezniony jest. W DE gra i mowi, ze wygrane po 200 czy 400 € sie zdarzaja.
Do PL jak przyjedzie to sytemem gra i jeden swistek okolo 100zl kosztuje. Ja bym w zyciu tyle nie wydala na loterie :p

Witam się z kanapeczką ;-)

Zosia drzemie , nocka nie najgorsza , czyli normalna jak od 10 miesięcy ;-)

U nas też szaro buro :zawstydzona/y: Tak zazdroszczę Wam dziewczyny z południa --pewnie będziecie miały piękne słoneczko a MY :confused::confused::confused: Jak ja tęsknie za ładną pogodą . W nocy u nas barrrdzo wiało , teraz wiatr się trochę uspokoił.

Mikotku, Wszystkiego NAJ, NAJ, NAJ dla Zosieńki , niech rośnie duża i zdrowa . Foteczkę poprosimy naszej solenizantki :tak: Fajnie , że pospała troszkę dłużej :-)

Palinku, Ty nasz nocny marku :-D Zawsze nie mogę wyjść z podziwu jak widzę godzinę w których piszesz posty:tak: Mikuś Ty nasz kupkowo-siuśkowy bohaterze :-D Mikuś chyba pierwszy będzie biegał bez pileuszki

Anulka, Bardzo mocno trzymam kciuki za wizytę

Marcys, Już zaciskam kciuki za wygraną :tak: , za ćwiczenia również . Prawda że z naszych czerwcowych kubeczków kawka smakuje rewelacyjnie ;-)

Morena, Zosia jak jej mówię "nu nu" to się odwraca i śmieje a rączka wędruje w tym czasie tam gdzie Zosia zamierzyła :tak: Chociaż nie mogę powiedzieć bo czasami się słucha

Jakiegoś mam lenia , chyba dlatego że tak szaro za oknem :baffled: Mam nadzieję , że duży wiatr do wieczora nie zawita u nas , bo jak już wcześniej pisałam , wtedy by mój tata nie przyjechał a strasznie sie już stęskniłam 2 miesiące go nie było . Pewnie i tak jutro się dopiero zobaczymy , bo przylatuje wieczorem i już nie będę ciągnęła dziewczynek. Martwię się Julką ma kaszel już 1.5 miesiąca najpierw wypiła 4 różne syropy , teraz dostała jakiś na alergię , przez parę dni było lepiej a teraz znowu odrywający się kaszel. Już nawet kupkę badaliśmy i wszystko ok. Nie wiem co mam zrobić :confused: Może powinnam zrobić prześwietlenie :confused: Mam pytanie czy jak by miała 3 migdał to widać to przy normalnym badaniu, czy trzeba iść do laryngologa :confused:

Ps. Cały czas myślę o tej dziewczynie z forum co zmarła , nawet w nocy mnie myśli męczyły , chociaż jej nie znałam :-(
[*]

Marys trzymam kciuki &&&

Morenka tez nie gram :p

Trochę wiosny

Załączniki

• 1395304823628.jpg
    1395304823628.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 37
  • 1395304835249.jpg
    1395304835249.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 38
  • 1395304858480.jpg
    1395304858480.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 44
Witam, nocka u nas troche krecaca ale z jednym karmienim wiec oki :) Tymek wyspal sie o 6:30 i pozamiatne ;-) ale ma juz pierwsza drzemke wiec ja chociaz glowe umylam

Mikotku -
najlepszego dla Zosienki i koniecznie prosze foteczke Solenizantki ps och jest zdjecie ...:-D

Morenka
- post jest. U mni Tymek non stop do kwiatka podchodzi. I jak sie patrze na niego i mowi nie wolne to sie usmiecha tak slodko...ale zaraz leci znowu. WIec tez tocze bitwe

Marcysiowa
- super , ze serduszka juz zdrowe

Marys - jakby miala zaszkodzic to by Karinke juz wyspalo . Wysylaja fo RMF FM tam do zgarniecie 400 tysiecy . A ze ludzie sie jeszcze licytuja to przewaznie ponizej 10 tys nie schodza :-D

Korbus - pociesze sie , ja 2 lata temu w maju chodzilam tu jeszcze w cieplejszej kurtce...oby w tym roku lepiej bylo

My dzis w planach, moze spacer, ale zobaczymy jak wiatr bedzie...poki co daje niezle

MIKOTKU piekna u Ciebie wiosna :) a Zosia jak sie zmienia caly czas :) coraz bardziej podobna do Ciebie (biedny tatus :D). Sliczniocha z Niej i jakie ma fajne polspiochy ;)

KORBA identycznie Gabi robi jak Zosia. Jak juz na "nu nu" albo "nie wolno" zareaguje patrzac na mnie to i tak rasia na pamiec swoje robi :D Lobuziary nasze Kochane :D
Kciuki mocne za Julkowe zdrowko! Ja tez nie mialabym pojecia co sie dzieje...
U nas wiaterek jest ale cieplutko :) mocne kciuki za orzyjazd taty :* &&&&&
Moj ostatnio w PL byl w sierpniu i teraz tez na wakacje sie zapowiada....

reklama
Morena, my z Aro tez gramy w lotto. Czasem się cos trafić uda.

Marys &&&&&. Mnie sie raz udalo wygrać w tych programach TV 1000, wiec wierze, ze i tobie się uda.

Mikoto, od razu przyjemnie się nam w domu zrobiło :-)

Korba, myślę, że jeszcze przed Mikim będą szybsze bez pieluszek, ale i tak dumna z niego jestem. Nasz łobuz tez ma w nosie nu nu, nie wolno. Ale jak powiem konkretnie "tam spadniesz, łóżko się kończy", "uważają na głowę", "bo nóżka ci wpadnie" itp.to robi się ostrozniejszy i często odpuszcza.

Teri, pokazała Mikołajowi Darię. Zawstydzila go chyba, bo dziś cały czas zasuwa przy ścianach. Cos czuje, ze jak się spotkają to po maszerują za ręce :-D

Ostatnia edycja:
Do góry