Niedawno wróciłam, akurat zdążyłam, aby dać obiad Zosi. Byłam z autem u mechanika, planowana godzinna wizyta przedłużyła się do 3 godzin Zosia była grzeczna i została wybawiona przez moją Babcię, Mamę i Siostrę Dzisiaj zostałam wodzona na pokuszenie u mechanika, tak, tak ale oparłam się pokusie, do kawki były apetyczne rogaliki i pączki, ale postanowienie to postanowienie Zreszta dokonałam szybkiej wizualizacji - ja, wyglądająca jak ten pączek w maśle Poza tym drugi mechanik-elektryk, jak mnie zobaczył i krzyknął na cały warsztat: "ale schudłaś!!!" i to jeszcze bardziej utwierdziło mnie w słuszności mojej decyzji Ot, takie poranne dylematy za mną
Palin oby ząbkowe kupki szybko się zakończyły, a ząbki się pojawiły Jak Aro, lepiej?
Teri znów od rana miałam urwanie głowy, ale wyrobiłam się ze wszystkim. Nawet zakupy zdołałam zrobić Widziałam chodzącą Darię Cu-do!!! Ależ wystartowała! Brawo!!!!
Marys nie rezygnuj! Kilka dni będziesz czuła zakwasy, a po kilku kolejnych będziesz się napawała efektami i dumą, że dajesz radę!
DzikaBez jak dobrze, że piszesz! Zdrówka dla Niny! Niech szybko i skutecznie działa antybiotyk! Co do sytuacji z ogłoszeniem - miałam tak 3 razy, także rozumiem Twój nastrój Nie wiem, co Zosi się stało, że tak ostatnio wcześnie wstaje Moje porządki ostatnio leżą i kwiczą
JestemEwa zdrówka dla Ciebie!
Kingusia jak dobrze, że jest poprawa! Teraz też dbaj o siebie!
Morenka mam nadzieję, że Twoje posty będą tutaj każdego dnia!
Idę po kawkę....
Palin oby ząbkowe kupki szybko się zakończyły, a ząbki się pojawiły Jak Aro, lepiej?
Teri znów od rana miałam urwanie głowy, ale wyrobiłam się ze wszystkim. Nawet zakupy zdołałam zrobić Widziałam chodzącą Darię Cu-do!!! Ależ wystartowała! Brawo!!!!
Marys nie rezygnuj! Kilka dni będziesz czuła zakwasy, a po kilku kolejnych będziesz się napawała efektami i dumą, że dajesz radę!
DzikaBez jak dobrze, że piszesz! Zdrówka dla Niny! Niech szybko i skutecznie działa antybiotyk! Co do sytuacji z ogłoszeniem - miałam tak 3 razy, także rozumiem Twój nastrój Nie wiem, co Zosi się stało, że tak ostatnio wcześnie wstaje Moje porządki ostatnio leżą i kwiczą
JestemEwa zdrówka dla Ciebie!
Kingusia jak dobrze, że jest poprawa! Teraz też dbaj o siebie!
Morenka mam nadzieję, że Twoje posty będą tutaj każdego dnia!
Idę po kawkę....