Witam wieczorową porą ;-)
Smile, Zdrówka dla Franusia , oby obyło się bez antybiotyku , chociaż ja myślałam , że przy zapaleniu oskrzeli zawsze podaje się antybiotyk .
Justa Pięknie, pobudka o 3 , rewelacja , oby tak dalej
Może i za dużo się nadwyrężam , ale nie potrafię inaczej
Piszesz o spodniach , hmm ja chyba nie mam żadnych
ciągle w leginsach biegam , też musiała bym sobie sprawić jakieś spodnie , ale jakoś nie mam weny na zakupy
wydaje mi się , że we wszystkich spodniach wyglądam blee
Dzisiaj dużo zrobiłam : odkurzyłam , sprzątnęłam kuchnię ( 2 szafki w kuchni) , jadalnie , porządek zrobiłam w lekarstwach, wypieliłam prawie cały ogródek z przodu domu, przekopałam łopatą ogródek gdzie sadzę warzywka ( nie powybierałam jeszcze wszystkich chwastów , ponieważ Zosia nie chciała już na to patrzeć )
ugotowałam żurek , upiekłam dla S boczek . Uważam dzień za udany
Mikotku Mam nadzieję , że Zosieńka przestanie już kaszleć !!!!! a teraz prośba do Ciebie o przepis jeszcze raz na szpinak , bo mam już zakupiony i będzie jutro z makaronem i kurczaczkiem
Pogoda cudna , chociaż u nas dzisiaj troszkę chłodniej , ponieważ wiał wiatr ---ale i tak słonko świeciło aż chce się żyć !!!:-)
Terii, My również mamy cały czas 2 ząbki :-):-) och Ci rodzice , a potem się dziwią że dziecko chore
Jeszcze tu się pochwalę jakiego pięknego kwiatka dostałam od S
Dostałam od teściowej cebulki lilii ( kocham te kwiatki w ogrodzie ) zastanawiam się kiedy wsadzić cebulki ? i jeszcze mam parę mieczyków . Chciała bym dokupić jeszcze jakieś kwiatki, aż nie mogę się doczekać aż znowu zacznie wszystko kwitnąć , będzie pięknie :-)
Życzę spokojnych długich nocek ,do jutra ;-)