reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

MatkaEwa o tak! Zgadzam się z Tobą ;-) Zosia dostarcza mi odpowiednią ilość ruchu ;-) jak idzie dietkowanie i.ćwiczenia? Widzisz juz efekty? U.mnie nie.ma.juz zakwasow :p

Madziu jak dobrze, że piszesz :-) a szpinak polecam, zdrowy i Pyszny. Mój mąż też nie był jego fanem, a teraz się zajada :-D próbowałas tych ćwiczeń, które Ci przesłałam?

Smile nadrabiasz?

Teri co u Was?

Mam kawę :-D

reklama
Mikoto - bolą mnie trochę ręce i nogi po ćwiczeniach ale jak idę na basen to zawsze znajdę chwilkę na masaż wodny :tak: i pieknie sie czuję jak sobie postoję pod tymi biczami wodnymi :tak:. A dietkę trzymam dzielnie - zero słodkiego , ziemniaków , pieczywa . Zajadam rano płatki owsiane z mlekiem 0,5 % i otrębami , potem kawka , potem obiadek ( zazwyczaj mięsko z sałatą albo jajo z sałatą ) i popołudniu jogurt naturalny z otrębami. Po 18 nic . No chyba , że bardzo mam ochotę to jabłko albo marcheweczka surowa :tak:. Efekty narazie takie , że mam o wiele lepsze samopoczucie . Na wagę wejdę po miesiącu dopiero :tak:

Mikoto - bolą mnie trochę ręce i nogi po ćwiczeniach ale jak idę na basen to zawsze znajdę chwilkę na masaż wodny :tak: i pieknie sie czuję jak sobie postoję pod tymi biczami wodnymi :tak:. A dietkę trzymam dzielnie - zero słodkiego , ziemniaków , pieczywa . Zajadam rano płatki owsiane z mlekiem 0,5 % i otrębami , potem kawka , potem obiadek ( zazwyczaj mięsko z sałatą albo jajo z sałatą ) i popołudniu jogurt naturalny z otrębami. Po 18 nic . No chyba , że bardzo mam ochotę to jabłko albo marcheweczka surowa :tak:. Efekty narazie takie , że mam o wiele lepsze samopoczucie . Na wagę wejdę po miesiącu dopiero :tak:

Wow!!! Super! Super! Super! Brawo za taką samodyscypline i.silna.wole! Brawo za motywację! Jejku, ja nawet nie pamiętam, kiedy ostatnio jadłam ziemniaka czy chleb. U nas często ryż i.kasze, albo makaron pełnoziarnisty al dente. Albo sama sałatka z mięsem. Tęskni mi się za warzywami i owocami, bo teraz ciężko trafić na dobrego pomidora :-/

Witam przed południem :)
Wczorajszy dzień by zwariowany... Karina jak wstała po 9 tak pierwszą drzemke ucieła sobie po 15 :szok: pospała do 17:30 i spać poszła dopiero o 23 :szok: no poprostu nie wiem co jej się stało? na dodatek powoli, powoli zaczeła raczkować chociaż dalej woli się czołgać :p, złapała się jeszcze wczoraj za łóżko i staneła na kolankach a potem na nogach :-D normalnie wierzyć mi się nie chciało :-) ale oczywiście mamusia za miast asekruwać dziecko nagrywała telefonem co dziecie wyprawia i było bum i płacz.. ehhh ale jestem głupia :dry: pierwsze mleczko było o 7:30 i pobudka o 9:30 czyli od paru dni poki co norma :)
Wy tak o dietach itp a ja pizze zrobiłam z rana i wcinam właśnie :zawstydzona/y: muszę się ogarnąć :zawstydzona/y: wczoraj nie jeździłam na rowerku bo Karina za późno poszła spać :-(

Gosiak, Mikotku przepis na chałkę podwójną dodałam do odpowiedniego wątku :) większość składników powinnyście mieć w domu, a ciacho szybko się robi, najdłużej czeka się na wyrośnięcie ;)
JestemEwa gratulacje ukończenia pisania pracy :)
Madzia ja nic nie wiem o grupie fit :p ale chętnie się przyłączę :D zdróweczka życzę :) Tymcio pewnie potrzebuje czasu na zaadoptowanie się do nowej sytuacji :)
Mikoto za jakim facetem nadażąsz? mogę i ja prosić linka? ja za Chodakowską nie nadążam i wymiękam po 2 min :(
Gosiak może idź do lekarza?

I dziecię tyle dało mi napisać, maruda się robi :(

Marys proszę bardzo ;-) właśnie przestudiowalam Twój przepis na chalke. Procedura zaplatania chyba mnie przerosła, już na starcie :p

reklama
Do góry