reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

MatkaEwa o tak! Zgadzam się z Tobą ;-) Zosia dostarcza mi odpowiednią ilość ruchu ;-) jak idzie dietkowanie i.ćwiczenia? Widzisz juz efekty? U.mnie nie.ma.juz zakwasow :p

Madziu jak dobrze, że piszesz :-) a szpinak polecam, zdrowy i Pyszny. Mój mąż też nie był jego fanem, a teraz się zajada :-D próbowałas tych ćwiczeń, które Ci przesłałam?

Smile nadrabiasz?

Teri co u Was?

Mam kawę :-D

reklama
Mikoto - bolą mnie trochę ręce i nogi po ćwiczeniach ale jak idę na basen to zawsze znajdę chwilkę na masaż wodny :tak: i pieknie sie czuję jak sobie postoję pod tymi biczami wodnymi :tak:. A dietkę trzymam dzielnie - zero słodkiego , ziemniaków , pieczywa . Zajadam rano płatki owsiane z mlekiem 0,5 % i otrębami , potem kawka , potem obiadek ( zazwyczaj mięsko z sałatą albo jajo z sałatą ) i popołudniu jogurt naturalny z otrębami. Po 18 nic . No chyba , że bardzo mam ochotę to jabłko albo marcheweczka surowa :tak:. Efekty narazie takie , że mam o wiele lepsze samopoczucie . Na wagę wejdę po miesiącu dopiero :tak:

Mikoto - bolą mnie trochę ręce i nogi po ćwiczeniach ale jak idę na basen to zawsze znajdę chwilkę na masaż wodny :tak: i pieknie sie czuję jak sobie postoję pod tymi biczami wodnymi :tak:. A dietkę trzymam dzielnie - zero słodkiego , ziemniaków , pieczywa . Zajadam rano płatki owsiane z mlekiem 0,5 % i otrębami , potem kawka , potem obiadek ( zazwyczaj mięsko z sałatą albo jajo z sałatą ) i popołudniu jogurt naturalny z otrębami. Po 18 nic . No chyba , że bardzo mam ochotę to jabłko albo marcheweczka surowa :tak:. Efekty narazie takie , że mam o wiele lepsze samopoczucie . Na wagę wejdę po miesiącu dopiero :tak:

Wow!!! Super! Super! Super! Brawo za taką samodyscypline i.silna.wole! Brawo za motywację! Jejku, ja nawet nie pamiętam, kiedy ostatnio jadłam ziemniaka czy chleb. U nas często ryż i.kasze, albo makaron pełnoziarnisty al dente. Albo sama sałatka z mięsem. Tęskni mi się za warzywami i owocami, bo teraz ciężko trafić na dobrego pomidora :-/

Witam przed południem :)
Wczorajszy dzień by zwariowany... Karina jak wstała po 9 tak pierwszą drzemke ucieła sobie po 15 :szok: pospała do 17:30 i spać poszła dopiero o 23 :szok: no poprostu nie wiem co jej się stało? na dodatek powoli, powoli zaczeła raczkować chociaż dalej woli się czołgać :p, złapała się jeszcze wczoraj za łóżko i staneła na kolankach a potem na nogach :-D normalnie wierzyć mi się nie chciało :-) ale oczywiście mamusia za miast asekruwać dziecko nagrywała telefonem co dziecie wyprawia i było bum i płacz.. ehhh ale jestem głupia :dry: pierwsze mleczko było o 7:30 i pobudka o 9:30 czyli od paru dni poki co norma :)
Wy tak o dietach itp a ja pizze zrobiłam z rana i wcinam właśnie :zawstydzona/y: muszę się ogarnąć :zawstydzona/y: wczoraj nie jeździłam na rowerku bo Karina za późno poszła spać :-(

Gosiak, Mikotku przepis na chałkę podwójną dodałam do odpowiedniego wątku :) większość składników powinnyście mieć w domu, a ciacho szybko się robi, najdłużej czeka się na wyrośnięcie ;)
JestemEwa gratulacje ukończenia pisania pracy :)
Madzia ja nic nie wiem o grupie fit :p ale chętnie się przyłączę :D zdróweczka życzę :) Tymcio pewnie potrzebuje czasu na zaadoptowanie się do nowej sytuacji :)
Mikoto za jakim facetem nadażąsz? mogę i ja prosić linka? ja za Chodakowską nie nadążam i wymiękam po 2 min :(
Gosiak może idź do lekarza?

I dziecię tyle dało mi napisać, maruda się robi :(

Marys proszę bardzo ;-) właśnie przestudiowalam Twój przepis na chalke. Procedura zaplatania chyba mnie przerosła, już na starcie :p

reklama
Do góry