reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwiec 2013

Wreszcie udało mi się położyć Laure. Szczęście że zasnęła bo potem chciałaby o 18 iść spać na noc :sorry2:
U nas wszystko po staremu. Noc taka w miarę, było kilka pobudek ale tylko na smoka.
Pogoda jest dołująca, pochmurno i wieje :baffled: a od jutra ma padać deszcz :-( ale chociaż podgoniłam sobie trochę roboty dzisiaj w domu.
Jutro mam wizytę u alergologa. Moja mama przyjedzie i zostanie z Laurą. A w piątek jedziemy do Łodzi na wizytę do dr i na laser.
Znowu kupa kasy pójdzie... ech.

Zaraz wróci mąż i robimy obiadokolacje - ryż z warzywami ;-)

JestemEwa super że skończyłaś pisać :tak:
Mikoto 3 kawa? Wow! Ja raczej pije jedną... jak tam Zosieńka? Niech jej już odpuszczą te choróbska!
Palin z tego Twojego Mikołaja to będzie niezły agent :-p
Teri przykro mi że z kina nic nie wyszło :* ale chociaż Dawida obkupiłaś :tak:

I więcej nie popiszę bo już córcia wstała :sorry2:

reklama
Kingusia to masz weekend pod hasłem LEKARZE. oby wszystko było dobrze. a kasa.. eh.. na zdrowiu podobno nie oszczędza się, a szczególnie na zdrowiu dzieci :tak:

jestemEwa gratuluję! kiedy obrona?

Marys o jakiej chałce mowa? na fb grupa fit a tu takie smakołyki :-p ładnie Karinka śpi. ja jestem wniebowzięta, jak idąc do kuchni po mleko, nie widzę 5 na zegarze :-p

Palin jak zwykle-jestem pod wrażeniem Mikołaja :-D dobrze, że Aro przejmuje nocne czuwanie.. mój miał przejąć noc z sob na niedz, ale mieliśmy małą imprezkę i poległ na kanapie :baffled: na szczęście Tymcio mleczko pił przed 5 a wstał.. uwaga!uwaga! o 7 :tak:

emka zaraz z bb fejbuka zrobią i będzie "lubię to" :crazy: też nie wiem, co i jak.. w pracy podczytuję z tel i kiedyś dziękowałam, a teraz nie da się.. tu też nic nie widzę :confused:

Korba jak Twoje wyniki? u nas też pogoda się psuje.. a wczoraj nawet grillowaliśmy, a ja w krótkim rękawku chodziłam :tak: efekt jest następujący: zatkany nos i ból gardła :sorry2::zawstydzona/y:

teri przykro mi z powodu kina :-( ale za to spędziłaś czas z synkiem :-)

Robaczku jak auto? dobrze, że Ty chustowa, to taki spacerek to sama przyjemność :tak:

gosiak jak w pracy??

Bona mam nadzieję, że już u Ciebie lepiej.. :* jak w pracy?

więcej nie nadrobię - 3 strony i starałam się każdej odpisać :tak:

u mnie doba się skróciła. w pracy już się wdrożyłam :tak: przejęłam 2 największych klientów a koleżanka, która wskoczyła na moje miejsce, dalej ma ścierwa ;-) ale i tak się rządzi.. więc ją ignoruje!
po pracy szybciutko po Tymcia, bo jak go dziad zanosi do sąsiadki, to ten już wrzeszczy jak dzwonią do drzwi :baffled: potem podobno szybko się uspokaja i wymaga 101% uwagi Agaty (opiekunki). jak tylko ta się oddala, ten płacze - ale w końcu za ciągłą opiekę nad nim jej płacę :-p Tymcio mało tam śpi i popołudnia ma płacząco-snujące się za mną.. więc niezbyt kolorowo :sorry2: za to weekend idealny - dziecko uśmiechnięte, zajmujące się same sobą.. dużo czasu byliśmy na dworze, bo przywitała do nas wiosna :tak:

Ostatnia edycja:
Cześć Kochane,

U mnie znów kiepsko z czasem... nie wiem kiedy będzie lepiej, czy w ogóle będzie lepiej :(.

Tak czy inaczej często o Was myślę i bardzo mi przykro, że nie jestem na bieżąco...

MADZIA - myślę o Was codziennie jak sobie radzicie, jak pierwsze dni w pracy, jak mój Tymcio się miewa i w ogóle.

BONA - o Tobie też ciągle myślę, i nawet nie wiem co u Was, jak w pracy...

Muszę lecieć, bo Lenusik wrzeszy... jak ją położę może uda mi się jeszcze zajrzeć.

Buziaki!!!

Ostatnia edycja:
madzia już jest "lubię to" w formie "lubię"!!!:no::no::no: A podziękowanie i to właśnie lubię jest na samym dole po lewej,a było po prawej.
U nas tez dzisiaj wiatrzysko cholerne:-(Zero spacerku:-(
Jak tam się mają nasze choróbki małe?Lepiej juz u wszystkich smyków?

Melduję się wieczornie!

Paaaadam. Ogarnęłam dom i poćwiczyłam :-)

Kingusia ja piję mleko z kawą, także te moje kawki, takie jakby bez mocy :-D Trzymam kciuki za Twoją wizytę u alergologa, a także za laser Laury!

Emka, Kingusia, tak jak pisałam wcześniej, Zosia kaszle sporadycznie, jesteśmy już w połowie leku, mam nadzieję, że na piątkowej wizycie wszystko już będzie dobrze.

Madziu tak jak Ci pisałam na priv - cieszę się, że u Was wszystko się układa. Bądź z nami częściej :tak:

Natisku
ostatnio myślałam o Tobie. Tak podejrzewałam, że masz mnóstwo pracy. znajdź w całym tym kieracie chwilę dla siebie. Jak Dziewczynki?

Emka a może wiesz, gdzie kliknąć Lubię w aplikacji na telefonie? :confused: Szukam, szukam i nie widzę :baffled: Rzeczywiście, fejsowo nam się na bb robi :baffled: Jak Córeńka?

Gosiak wciąż trzymam kciuki za Ciebie! I czekam na wieści i relacje z pierwszego dnia w pracy :tak:

mikoto zmobilizowałaś mnie do napisania tu :tak: ogarnęłam się raczej w pracy, więc będę pisać. a przynajmniej postaram się :-D
pooglądałam linka - dziękuję!! :* :* :* to tylko 8 minut.. może zamiast klikać na kompie, to zmobilizuję się? teraz znów bieganie odpada, bo jestem przeziębiona i boję się bardziej rozłożyć. poza tym mam mobilizację w postaci anoreksji, która panuje u mnie w pracy :baffled: masakra, jakie one wszystkie są szczupłe!! :rolleyes2: jak? skąd? jak tam ciągle ktoś je :confused:

natisku codziennie zabieram się, żeby zadzwonić do Ciebie, ale doba za krótka :sorry2::evil: może jutro mi się uda.. :confused:

Madziu bardzo się cieszę! Ja te ćwiczenia traktuję jako rozgrzewkę... Dziewczyny ćwiczą z Chodakowską, Mel i całą resztą bandy. Ja póki co nadążam za facetem w pasiastym stroju :sorry2: Ale te ćwiczenia nie dadzą efektów bez diety. Dlatego trzeba się pilnować, co się je. Najgorsze są dla mnie słodkości, już ich nawet nie kupuję. My nie słodzimy, także to nie jest wyrzeczeniem. ale te słodkości :no:

mikoto ja tylko na kompie śmigam po BB,nie wiem gdzie się podziały podziękowania na tel,już wczesniej dziewczyny pisały,ze też tego nie widzą u siebie.
A mała ok,tzn.fizycznie super...gorzej z psychiką:-D;-):-D Mała wiercidupka ,maruda i wymuszacz łez. Ja już nie wiem na co to zganiać,na zęby czy skok...Usmiech nadal szczerbaty,choć dolna jedynka jest już wyczuwalna pod palcem.

Dziewczyny jak długo wyrzyna się ząbek?Od momentu jak widać białą krechę i już go czuć pod palcem??U nas to już od kilku dni tak jest i dalej stoi w miejscu.
Doczytałam,ze sama nie jestem jeśli chodzi o wstawanie o świcie:-pMój mały babolek od 4 już się kręci,wymyśla,jak ją ululam do snu to i tak wstaje chwilkę przed 6 ,czasami punkt i ani minuty dłużej:(((( Później ma pierwszą drzemkę (od 30-40min) między 8:30 a 9:00. Kolejną około 12:00,później 14:30-15:00 i ostatnią 17:00-18:00 i między 19 a 20 idzie spać. Nieźle,nie?Wszystkie drzemki góra pół h.

Witam po pracy...padam na pyszczek...nie wiem jak dlugo to pociagne mam nadzieje, ze organizm mi sie troche przyzywczai :sorry2: choc zaraz po bolal mnie troche brzuch co mi sie nie podobalo, ale posiedzialm chwilke i jest oki :tak:

Mikotko
- -ciesze sie , ze Zosia ma sie lepiej i w piatek napewno bedzie juz dobrze. Dziekuje za odp w spariwe skazy. Nawilzam ma ze trzy kremy...musze chyba jeszcze odstawic chlepek...ale czy to mozliwe abny gluten wyszedl...faktycznie, ze ma to od dluzszego czasu juz... Kochana a podaj przepisa na te makaronik ?? mi sie pomyslsy na obiady koncza, a moze bardziej nudza i potrzeba mi nowosci :-p

Kinia- z pewnoscia duzo to kosztuje, ale najwazniejsze ze widac efekty i niedlugo zapominice o sparwie

Madzia
- hihihih Tymcio wie za co mama placi i to wykorzystuje !

tez nie podoba mi sie lubie to...bylo dziekuje i wszytsko bylo oki..bez sensu

Maz chce kompa to zmykam :-p zyc nie da :rofl2:

reklama
Do góry