reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Witam po śniadanku :tak:

U nas też szaro buro i zimno , pewnie dzisiaj tylko pojedziemy po Julkę , nie chce mi się chodzić w taką pogodę, chyba , że się rozpogodzi ;-)

Bona, Co się dzieje kochana :confused:

Gosiu, Trzymam kciuki za Twój pierwszy dzień w pracy, daj koniecznie znać jak było

Mikotku, Widać już poprawę po antybiotyku ? Fajnie , że nockę przespałaś :tak:

Sara, Felinio ranny ptaszek ;-) Zosia wstała o 6.30 i teraz ma pierwszą drzemkę . To Ci EX naprzywoził , jak tak czytam o Twoim albumie , przypomniało mi się że mój album ze ślubu mam w domku u naszego lokatora, ciekawe czy jeszcze tam jest , czy może spalony. Sama nie wiem co z nim zrobić , bo najchętniej bym go spaliła ale już więcej nie będę w białej sukni hmm

Robaczku, Nie zapytałam się przez tel :-D Samochód został u mechanika czy czekasz na S :confused:

Miłego dnia kobietki lecę po drugą kawkę , może zdążę zanim Zosieńka nie chwyci się nogawki :-D

reklama
Hej wszystkim,zaraz doczytam co u was,ale najpierw zapytam...po co ta zmiana z polubieniami i podziękowaniami???jeszcze z błędem jak odczytuje się pocztę "powiadomienia od podziękowaniami i polubieniami"...Czy teraz już wszystko musi być pod fb????

Dzień dobry.

Kurcze, jak ciężko ostatnio znaleźć trochę czasu dla BB. Już mam nadzieję, że nadrobię, aż tu nagle nowu coś wyskoczy. Ech…

Ostatnio nocki nieco gorsze. Najgorsza była z soboty na niedzielę, ale dyżur miał Aro, więc ja się wyspałam za wszystkie chyba czasy. Za dnia jest całkiem dobrze. Miki, łobuzuje, że ho ho, czyli jest ok.

Korba – GRATULUJĘ wyników. Naprawdę się mega cieszę, że są lepsze. No ale , jak dziewczyny piszą – nie mogło być inaczej.

Mikoto – zdróweczka dla Zosieńki. Kiedy te choróbska się pokończą?

Marys
– chałka pierwsza klasa. Aż ślinka cieknie.

Gosia – zazdroszczę takich spacerów nad morzem. U nas dość, że do morza kawałek, to i pogoda nie do spacerowania, a jeśli już to na krótko. Jak pierwszy dzień pracy?

Bona - &&&& za poukładanie się spraw. Nasze okna też już się proszą o mycie, ale muszą poczekac do ładnej pogody.

Sa_raa – Małaszyński, mrrrr. No proszę jaki ex dokładny.

Robaczek
– a to pech z tym autem. Zawsze sprzęt, czy auto muszą się zepsuć w najmniej oczekiwanym momencie.

Teri – kurcze, szkoda, że wypad do kina się nie udał. Złe nastroje przeganiaj. Jak moja synowa? Nie zrobła sobie krzywdy? Mi syn już do niej oknem ucieka mi z domu…

O Matko! Dopiero czytając Gosiaka zauważyłam, ze coś się zmieniło na bb. A już myślałam, że znów coś mi szwankuje.

Mikołaj dostał miano Wszędobylski. Skąd mu się takie pomysły biorą, jak wspinanie do okna, czy zaglądanie na stół w kuchni? Przestanę go chwalić, bo tylko to zrobię to zaczyna łobuzować bardziej. Chyba zacznę w drugą stronę - może zgrzecznieje?

Teri u nas tez tak wieje, w ogóle pogoda jest paskudna :-/ a poprawa ponoć dopiero od soboty :-/ a szkoda, że.nie udało się obejrzeć filmu :-(

Gosiak dobrze, że nocki lepsze :-) dziękuję, że pytasz. Zosia dobrze. Zakaszle ze 3 razy ma dzień. W piątek wizyta kontrolna. Mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze. Co do skazy, mój Bratanek miał robione maści, nawilżanie to podstawa. Potem Bratowa kupiła krem dla dzieci z La Roche, z bardzo wysokim filtrem, akurat zaczęło się auto, po.tym kremie była niesamowita poprawa.

Korba dziękuję ;-) Zosia prawie w ogóle nie kaszle, praktycznie już nie rzezi, ale także mam nadzieje ze wszystko zmierza ku dobremu.

Emka ja do.tej pory nie doszukalam się opcji polubienia wpisu :-/

Palin Mikołaj Wszedobylski :-D widziałam filmiki, super, chyba nie możesz spuscic go z oczu?

Mikoto - oczy dokoła głowy, uszy nastawione na każdy dźwięk i ręce długie. W kogo on taki to ja nie wiem. Cieszę się, że Zosi lepiej. Oby do piątku było juz po chorobie.
Polubienie/podziękowanie jest w lewym dolnym rogu pod postem. Ale to z lalka widziałam. Jak to znaleźć na talbecie czy tel - nie mam bladego pojęcia.

Mikoto - oczy dokoła głowy, uszy nastawione na każdy dźwięk i ręce długie. W kogo on taki to ja nie wiem. Cieszę się, że Zosi lepiej. Oby do piątku było juz po chorobie.
Polubienie/podziękowanie jest w lewym dolnym rogu pod postem. Ale to z lalka widziałam. Jak to znaleźć na talbecie czy tel - nie mam bladego pojęcia.

Właśnie na telefonie nie widzę tej opcji :no:

DzikaBez jak Dziewczynki? Ninka juz zdrowa?

Ostatnia edycja:
Witam popoludniowo
Karina pierwsza pobudke miala po 7 wypila mleczko i pospala do 9:20, drzemke zrobila sobie dopiero po 15 :szok: ale jakos udalo mi sie troche ogarnac mieszkanie i zrobic pizze :D pogoda ladna, a ja jakas senna sie zrobilam.. no ale jako, ze nie lubie spac w dzien staram sie twardo wytrzymac, chyba zaraz kawe zrobie..

Gosiak postaram sie dzisiaj wrzucic przepis na chałke :)
Minnie mam nadzieje, ze ze starszakiem.sie pouklada :) i ze Mlodszy da ciutke odsapnac mamie ;)
Saraa super, ze udalo sie wyjsc i spotkac Malaszynskiego :)
Palin oby nicki wrociky spokojne :) fajnie, ze sie wtspalas, ja chyba musze zaczac klasc sie wczesniej, zeby sie wyspac.. ale lobuziak z Mikolaja :) nie wiem czy pomoze w druga strone, ale zawsze warto sprobowac :D
Mikoto oby kaszelek juz calkiem zniknal!

Ja tez na tel nie widze gdzie mozna podziekowac :/

Marys ja też proszę o przepis na chalke. Ja dzisiaj robiłam makaron ze szpinakiem, rzecz jasna, na dwa dni :p właśnie pije trzecia kawę, pogoda fatalna :-/

Witam dzisiaj :-)
teri - a na jakim filmie byliscie? To beznadziejnie, ze nie wyszlo, przykro mi :no: Tydzien sie zle zapowiada, ale sie poprawi, mowie Ci! :tak:
A ja dzisiaj skonczylam pisanie pracy, jestem z siebie ekstremalnie dumna :-D

reklama
Do góry