reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Witam się niestety z nie najlepszym humorem...

Po cudownej wczorajszej nocy, dziś bardzo średnio :baffled: Michaś nie spał od 2 do 4 i wstał po 5... Wiecie, on śpi w swoim pokoju i generalnie mogłabym się położyć w sypialni z powrotem, ale jakoś nie mogę spać, jak wiem, że on nie śpi, tylko przewraca się na wszystkie strony po całym łóżku :baffled: Dziś nawet zrzucił przewijak :no: Jak dziś będzie miał tylko jedną drzemkę, to zwariuję... Właśnie się obudził z pierwszej drzemki, więc jest szansa, że ok. 15 pójdzie spać znowu.

Teri- oby ząbki wyszły już Darii, wtedy na pewno problemy z jedzeniem się skończą :tak: A to, że chodzę na fitness wcale nie oznacza, że jestem super szczupła! Co to, to nie ;-) Co prawda spadło mi 2 kilo ostatnio, ale to bardziej w związku ze zmianą w odżywianiu. Nie jem słodyczy, jem mniej więcej co 3-4 godziny niewielkie posiłki. Najbardziej obfite jest śniadanie. Jakoś waga idzie w dół, co bardzo mnie cieszy, ale w pełni będę zadowolona, jak osiągnę wagę 56 kg :-D Czyli jeszcze jakieś 5 kg przede mną do zrzucenia :cool2:

Gosiak- i jak dzisiaj? Plamienie wróciło? Poza tym pamiętaj, że na początku możesz mieć okres, nawet jeśli już jesteś w ciąży :tak: Ja tak miałam. Zaszłam w ciążę ok. 10 września, a 30 września miałam normalny okres. Dopiero w październiku nie miałam i dlatego zrobiłam test ;-) W każdym razie, mocno trzymam kciuki!!! A przepraszam, że zapytam: na jakiej podstawie ex Twojego męża chce od niego pieniędzy?

Robaczku- jak Hubiś?

Korba- czekam na relację z wizyty u lekarza!!! I oczywiście cały czas trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&

Mikotku- wiem, że masz dziś zwariowany dzień, ale jak będziesz miała chwilę, to zajrzyj wieczorem ;-)

Idę do Michasia, pójdziemy na spacerek, a potem obiad i zabawa! A jutro już spotkanie!!! Jupi!!!

Udanych Walentynek :tak:

reklama
Dzisiaj jak na razie czysto ! nic sie nie dzeje :-D - -wiem, ze i normlany @ moze sie zdarzyc, ale w ciazy z Tymkiem nic takiego nie mialam...czekam na roziwniecie sytuacji ;-)

Bona - -a to jakas dziwna sprawa....rozstali sie a chwile przed tym Emil kupil to mieszkanie. No i ona stwierdzila, ze przeciez razem odkladali i cos jej sie tez nalezy. I to rozumiem ok. DOstala pieniadze, jeszcze zanim ja sie w zyciu Emila pojawilam. Pozniej chciala jeszcze cos , bo niby malo , wiec Emil powiedzial, ze jak sprzeda mieszkanie to cos jej jeszcze z tego da .... upomniala sie juz raz o te pieniazdze tuz przed naszym slubem... potem mowilam Emilowi - -daj jej cos ze sprzedazy motoru bedzie po problemie (nie posluchal ). Teraz znalazla nasze ogloszenie o sprzedazy i znowu sie upomina. .... ja sie nawet tym juz nie denerwuje, znam ja osobiscie i naprawde nic do niej nie mam. Chce jedynie aby zalatwili sprawe jak dorosli. Niech sie spotkaja (a ona z nim nie gada wogole) i wygarna sobie wszystko, ustala co i jak.
tak to mniej wiecej wyglada ;-)

Cześć czasu u mnie jak na lekarstwo teraz-
wczoraj pyłam z UP zobaczymy czy sie uda z tym kursem, zależy czy ta dziewczyna z salonu się zgodzi mnie przyjąć później, musiała by oświadczenia napisać. Zalezy mi na tym bo nie dosc że częściowo mogła bym tam pracowac i szkolić się w zawodzie to zdobyła bym jeszcze drugi fach

Gosia- ja w poprzednich ciązach też plamień nie miałam, a z Nina dostałam takie delikatne na 1 dzień przed @ dlatego myślałam że nic z tego nie będzie na następny dzień było czysto test i II

Bona- współczuje nocki strasznie, dlatego ja śpie z dziećmi w pokoju inaczej bym nie spała w nocy moja nina jest taka ze średnio co 2,5-3 h potrzebuje drzemki czasem tylko 5 min. choc zdarza się ze trzeba ją nosić godzinę zeby zasnęła

justa- racja rozłąka na parę godzin z dzieckiem jest dużo trudniejsza jak na zewnątrz ładnie a o której pracę kończysz, jak dzień się wydłuży po pracy też bedziesz mogła go na spacer zabrać

miałam odpisać wszystkim może pózniej się uda teraz lece pakować się dalej

poproszę koniec dzisiejszego dnia - już teraz natychmiast!! :wściekła/y:

walentynki to zawsze było święto dla mnie, jak żadne.. i w sumie mogę powiedzieć: nie lubię go, ale Tymcio to go nienawidzi. wrzeszczy praktycznie od wczoraj od 23 z krótką przerwą na sen.. M A S A K R A !

madzia ja tez chcę koniec dnia a przynajmniej 17 żeby już męzulo wrócił a ja wychodze na zakupy Daria dzisiaj MASAKRA jak jutro tak bedzie to chetnie zamienię się z kimś na grzecznego maluszka a kto chce marudę ???????:-p:sorry2:ja walentynki jakos tam obchodziłam w szkole średniej hhii dla mnie to takie troche młodzieżowe swięto teraz bardziej dla Dawida już bardziej niż dla mnie :-p

Minnie moja ostatnio też jest mega jęczydupą!Nie mam juz sił na to,te wymuszane wrzaski,udawane płacze,wiszenie na nodze...
Wenusjanko cieszę się,że już po trzydniówce,że Izka ma się lepiej:) Moja mała spi w śpiochu i śpiworku Grobaga.U niej w pokoju jest od 20 do 21 st. Nie jest spocona ani tez nie jest jej zimno,czasmai nawet sprawdzam jej temp.jak śpi ma od 35,8-36,2.
Dziewczyny zdrówka dla małych choróbek. Spokojnego i w miarę wypoczętego weekendu;))Ja wrócę za kilka dni-bede miała kompa u naprawy,chyba,ze uda się uruchomić starego.

Za godzine mamy byc u moich rodzicow - taaa jasne - jak zwykle bedziemy spóźnieni .... na Walentynki dostalam - placki ziemniaczane i drozdzowke - romantycznie ... nie ma co ... A co do jutra - ja komuś chętnie oddam Tośkę .... :/

anula spytaj, czy w gratisie ktoś Matta nie weźmie? całkiem sympatyczny z niego chłopak (na pierwszy rzut oka). ja go dziś w sklepie zostawiłam, bo mnie zostawił z wózkiem, plecakiem, zakupami, marudzącym Tymciem i wyszedł.. jeść pączka :baffled:

ufffff 17 :sorry2:
czemu Daria zamknięta w pokoju z Dawidem potrafi sie bawić śmiac chichrać a jak tylko mnie zobaczy to jęczy i na raczki chce :baffled::sorry2::dry:
madzia a to Matti niedobry :sorry2:ależ te kobiety są biedne a faceci ..cóż.. duży czy mały zawsze to samo :shocked2:

mikoto kochana intensywny dzień widzę jutro się zrelaksujemy o ile uda mi sie sprzedać komuś moją trzecią nogę :-p

reklama
Do góry