Czesc dziewczyny,
u nas na razie nic nowego - nadal czekamy na te zebochy, choc juz pewnie blizej niz dalej - druga nocka z rzedu totalnie nieprzespana i modle sie juz powoli, zeby zebuszka szybko trafila pod nasz adres, bo akumulatorki mam juz na wyczerpaniu
Mati mobilny do potegi n - wlazi wszedzie i oczywiscie wszystko co zakazane zaraz laduje w raczkach, a chwilke potem w buzi. Mamy pierwszych malenstw - cieszcie sie poki co, ze nie musicie strzec zabawek i przyborow starszakow, bo ja kraze ciagle jak jastrzab i wylawiam wzrokiem wszystko co nie powinno znalezc sie w zasiegu malych raczek
Korba - oszczedzaj sie!!!
Gosia - kciuki ogromne za II :-) I kciuki rowniez za oczko Tymusia
Mikoto, Bona - super ze lidlowe lowy sie udaly. Ja ostatnio obkupilam sie w C&A, ale tylko to co mi brakowalo, wiekszosc na szczescie po starszaku sie jeszcze nadaje. Super sa takie welurkowe dresiki w dwupakach - pewnie w Polsce tez sa dostepne.
Palin - to Miki podobny do mojego Michala - on tez jest nie do zdarcia ;-) Inne dzieci przy nim wymiekaja, a ten dalej gania jakby mial jakis motorek w pupce. Mati mysle, ze pojdzie w jego slady, poki co jest kropka w kropke jak Michal w jego wieku
Wisienka - super postepy u Toniego, ja tez niestety mam wyrzuty, ze tyle bym chciala zrobic, a nie ogarniam
Mikotku - czy Ty potrafisz spowolnic czas jak w Matrixie albo masz jakies nadprzyrodzone moce???? Ja nawet gdyby Mati spal 3 godziny to bym tyle nie zrobila. A realnie to tylko zwykle zrobie obiad, ogarne siebie i pobawie sie troche z Michalem. Sprzatanie odpada, nawet gdybym miala czas - najmniejsze stukniecie i Mati juz ma po spaniu...
Dziewczyny, czy ktoras tez ma takiego przylepca? Poki siedze z nim na macie to jest ok, ladnie sie bawi, ale jak tylko wstane chocby do wc - ryk nieziemski
Zabiore ze soba - siedzi na podlodze i ryczy, albo wspina mi sie po nodze i ryczy... o dluzszym posiedzeniu nie wspomne, bo zamim zrobie swoje i umyje rece to on juz jest caly czerwony i spocony
Wymeczylam od rana tego posta, ale przepraszam, juz nie dam rady wiecej