reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Ach i obiecane fotki z wczorajszych zakupow :p

2014-02-12 09.18.22.jpg2014-02-12 09.18.49.jpg2014-02-12 09.19.14.jpg

Ostatnia bluzeczka mamusina :p

Załączniki

• 2014-02-12 09.18.22.jpg
    2014-02-12 09.18.22.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 33
  • 2014-02-12 09.18.49.jpg
    2014-02-12 09.18.49.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 36
  • 2014-02-12 09.19.14.jpg
    2014-02-12 09.19.14.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 33
reklama
Melduję się wieczornie!

Dzisiaj nie mogłam się zorganizować :wściekła/y: Jak z rana nie ruszę ostro z tym, co do zarobienia, to potem nie mogę się wyrobić:wściekła/y: Rano zrobiłam zakupy, bo dzisiaj z Babcią gotowałyśmy bigos, potem podjechali do nas moi Rodzice. Zosia pospała w sumie tylko jeden raz, także zdażyłam pomyć podłogi, umyć lodówkę, podlać kwiatki, zebrac praniei poprasować:dry:

Gosiak świetne łupy!!!!

Już nie mogę doczekać się soboty! Dzisiaj śniło mi się, że spóźniłam się na spotkanie :szok: Także od jutra zaczynam przygotowania - zacznę nas pakować, tj. Zosię.

Przepraszam, że tylko o nas. Obejrze jeszcze Na dobre i na złe i kładę się, spokojnej nocy!

Hej kochane
Nie nadrabiam bo opuściłam się jak spodnie nieletniemu na wiszącym pampku. U mnie po staremu, małż mi wojazuje nadal.Toni nie śpi, Mila grzeczna jak aniołeczek, Maciek chyba za mało się uczy do matury. Ja zmęczona jestem strasznie i chciałabym zrobić wiecej niż mogę a potem mnie to przygniata i mam doły, dołki i dołeczki.Niedługo trzeba wracać do pracy i coraz bardziej mnie to dręczy.
Ale z przyjemniejszych rzeczy.Toni pięknie sie rozwija , jego słownik jest bardzo bogaty.Stoi i chodzi przy meblach, staje z zabawką w rączkach nie trzymajac sie, raczkuje, pełza i szaleje.Coraz lepiej bawią się z Milą, zwłąszcza w skakanie nałózku, berka i chowanego.aż mam łzy w oczach jak patrzę i ciesze sie z decyzji "mania" dzieci z mała różnicą.
Zbieram sie do planowania "działki" co zasiać, zasadzić , jak pomalować altanę i co zrobic z placem zabaw dla dzieci.Na razie w wiosenną zime uprzątnęliśmy zeszłoroczne nieuprzątrnięte liscie, trawy i gałęzie.
Mam nadzieję na powrót do pięknej działeczki po zeszłorocznym nicnierobieniu.
Jestem nadal gruba, schudłam kilogram i stoję, mimo że nie jem słodyczy i odżywiam sie zdrowo i parowarowo. Ech chyba SKS.
Mam nadzieję na powrót na bb bo Fb nie ogarniam a tylko fotki lukam
buziaki

hej Kochane melduję tylko, że żyjemy...

Zalatana jestem, ale obiecuję jutro wieczorkiem nadrobić i napisać coś więcej...

Dopiero skończyłam prasować, teraz mam w 1 ręce piwko, w 2 szydełko, a moją 3 magiczną ręką (którą mam dzięki Frankowi) sięgam po chipsy:)))
Dzisiaj moja serialowa środa więc należy mi się!

Buźki!

Jestem przywołana przez piękną kawową świeczuszkę Madzi :* z kieliszeczkiem nalewki z Czeremchy, którą dostałam od teściowej na 30 urodziny, a że już byłam w ciaży to tak długo stała i nabierała % :)

Wisienka uwielbiam Twoje posty :) Super, że Toni takie postępy robi ! Prześciga chyba już Hubisia bo Hubiś jeszcze samodzielnie nie stoi, musi sięchoć jedną rączką trzymać :)

Mikotko,
ja też się nie mogę doczekać soboty Już jutro od rana bedę się pakować bo po południu jedziemy do Warszawy a z Warszawy już niedaleko :)

Przykro mi tylko , że Smile nie bedzie i Madzia pod znakiem zapytania :(

Natis pytałaś się czy będziemy nocować, niestety nie :( S nawet zastanawia sie żeby jechać w sobote od razu do domu.

Lecę trochę poczytać Was i przygotować S pieczarki. Poszedł na 3 h do kolegów ale mimo, że koledzy wyciągali go na impreze on nie poszedł :) Obietnica dotrzymana - dlatego z przyjemością pójdę do kuchni :)

Ojej ale moja nalewka mocna !!!!!!!

Ja na chwile sie melduje, Mloda jakas marudna od poniedzialku, co ja klade spac to jeden wielki wrzask jakby ja ze skory obdzierali :( nie wiem co jej sie stalo... w tym tygodniu M ma druga zmiane, wiec od poniedzialku mam wizyty kolezanek z pracy ;) w piatek podjade na chwile do firmy po PIT bo juz jest :D takze jeszcze tylko czeka mnie PIT z ZUS i moge robic rozliczenie i szybciutko zaniesc aby szybko pieniazki wpadly :D. Poza tym to wszystko ok, na walentynki dla M zamowilam brelok ze zdjeciem moim i Kariny, a na pudelku w ktorym bedzie sie znajdowal ma byc grawerka z wierszykiem. Dostalam dzisiaj maila, ze zostal wyslany kurierem wiec jutro powinno byc. Zrobie fotke i wrzuce tutaj :)

Gosiu kciuki dalej za Ciebie trzymam!!!

Dziewczynki spokojnych nocek zycze i przrspanych!

Ostatnia edycja:
Ja na chwile sie melduje, Mloda jakas marudna od poniedzialku, co ja klade spac to jeden wielki wrzask jakby ja ze skory obdzierali :( nie wiem co jej sie stalo... w tym tygodniu M ma druga zmiane, wiec od poniedzialku mam wizyty kolezanek z pracy ;) w piatek podjade na chwile do firmy po PIT bo juz jest :D takze jeszcze tylko czeka mnie PIT z ZUS i moge robic rozliczenie i szybciutko zaniesc aby szybko pieniazki wpadly :D. Poza tym to wszystko ok, na walentynki dla M zamowilam brelok ze zdjeciem moim i Kariny, a na pudelku w ktorym bedzie sie znajdowal ma byc grawerka z wierszykiem. Dostalam dzisiaj maila, ze zostal wyslany kurierem wiec jutro powinno byc. Zrobie fotke i wrzuce tutaj :)

Gosiu kciuki dalej za Ciebie trzymam!!!

Dziewczynki spokojnych nocek zycze i przrspanych!

Co do spania to przesylam zdjecie jak spi ostatnio Karina

Załączniki

• 1392239714945.jpg
    1392239714945.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 38
A ja jeszce napiszę o Sewerynie...
Kładłam Go teraz spać a on do mnie : mamo, mam prośbę, daj mi prawdziwego klapsa" i wypiął tyłek:)
JA "co ? ", on , no chce zobaczyć jaki jest klaps" ....
Oczywiście nie dałam, bo nie potrafię, i w ogóle nie mieści mi się to jakoś w głowie :)
Ale prośba mojego dziecka zwaliła mnie totalnie z nóg :D

No i jeszcze tu nie prosiłam o głosiki więc proszę :* :* :* :*
https://www.bobovita.pl/home/klub/galeria/54645

Mój dziadzio przyjechał już i zrobiliśmy pyszną kolacyjkę, wcinamy :)

Witam wiczorowea pora,

dzis bylismy z Tymkiem na ważeniu i przybrał w miesiac 550 gram, z czego bardzo sie ciesze. Wazy teraz8750 g :-) moj grubcio ;-) Pogadałam w sprawie uciekającego oczka i mamy czekac na skierowanie do okulisty dziecięcego. Ale powiedziały , że może to też byc budowa oczka i położenia wzgl noska i sprawiac tylko takie wrażenie, ale sprawdzę.

Wisienka - -ależ piękne postępy robi Toni !!! Super, że maluchy już tak pięknie sie bawią !!! Czekam z niecierpliwością na zdjęcia pięknej i kwitnącej działeczki

Robaczku - skorko mąż dotrzymuje słowa to Ty do sypialni powinnas iść a nie do kuchni :cool2:hihihi Robaczku ale prośba :-p, ale szczerze cudnie to zabrzmiało , że on nie wie. Oby każde dziecko mogło tak powiedzieć !!!

Robicie mi smaka na alkohol !!! :confused:

Marys
- -mam nadzieję, że problemy z zasypianiem szybko sie skończą. Marys z gołymi nóżkami śpi Malutka ??? ja się właśnie zastanawiałam czy jak ubieram rampersa z długimi nogawkami ( no pajaca bez stóp) czy zakładać skarpetki...póki co zakładam...

Kochane dziekuję Wam z całego serca za &&& i wsparcie...siedzę jak na szpilkach i czekam aby testować....przeniose to cudne zdarzenie na sobotę lub niedzielę, ale tylko dlatego , że od porodu wszystkie @ zaczynały się w sobotę. No chyba, że Matka Natura szybciej zawita :sorry2:

reklama
Az nie wieze , ze jestem pierwsza...

U nas nocka standardzik -- jedno karmienie...

Nie mam za bardzo co czytać i odpisywać, tak więc u nas zimno, mroźno, ale słonko świeci...

CZekam na Was

Do góry