teri114
Fanka BB :)
DzikaBez dokładnie tych samym imion nieznosze co Ty !!!!! czyli Brajan Jesika i Nikola to ostatnie mi juz tak zbrzydło że jak słysze że ktoś znowu tak dał na imie dziecku to myslę sobie czy na tym swiecie nie ma juz innych imion ale to dlatego że wśród naszych znajomych którzy maja dzieci urodzone w ciagu 2 lat jest Nikola u sasiadów Nikola w sklepie na ulicy ciągle słysze Nikolka OMG !!! jak mąż wrócił od kolegi któremu urodziła się corka i mówi zgadnij jak ma na imię a ja na to pewnie Nikola i zgadłam a i jeszcze słysze duzo Majek to po serialu Majka
My narazie mamy dwa typy dla dziewczynki bo tak czujemy że to dziewczynka zobaczymy czy będzie Alicja albo Kamila
natis masz super córeczkę mój synek tez tak o mnie dba nosi za mnie zakupy ze sklepu i dopytuje sie czy dobrze sie czuje dla takich skarbów chce się żyć dzisiaj byłam z nim na zakupach ubraniowych to w sklepie zachwycał sie malutkimi rękawiczkami malutka czapeczka i mówi jak to słodkie juz nie może się doczekać kiedy bedziemy kupować rzeczy dla dzidzi a przy okazji zerkneliśmy na wózki ;-)
My narazie mamy dwa typy dla dziewczynki bo tak czujemy że to dziewczynka zobaczymy czy będzie Alicja albo Kamila
natis masz super córeczkę mój synek tez tak o mnie dba nosi za mnie zakupy ze sklepu i dopytuje sie czy dobrze sie czuje dla takich skarbów chce się żyć dzisiaj byłam z nim na zakupach ubraniowych to w sklepie zachwycał sie malutkimi rękawiczkami malutka czapeczka i mówi jak to słodkie juz nie może się doczekać kiedy bedziemy kupować rzeczy dla dzidzi a przy okazji zerkneliśmy na wózki ;-)
Ostatnia edycja: