Witam
U nas nocka w miarę, standardowo dwa karmienia. Trochę się w nocy zestresowałam, bo przebudziłam się jak mały zaczął marudzić za mlekiem około 1.00 a on na brzuchu z głową nad ochraniaczem przy szczebelkach, po tym wzięłam go do nas do łóżka i pospał do 8.00. W ciągu dnia też pospał trochę, ale dzisiaj coś marudził jak się z nim bawiłam, jak trafił do taty to był cicho, chyba woli być z tatą.
natis bardzo się cieszę, że Lenka więcej je, no i ten upadek z łóżka, u nas mały w ciągu dnia zasypia śpi zazwyczaj w wózku i dzisiaj usiadł w nim, więc też trzeba na niego mega uważać, żeby nie wypadł
Smile4u fajna praca dorywcza i niezła kasa z tego, oby udało się jutro dostać do lekarza
Palindromea Miki wykorzystuje, że mama nie może krzyczeć, chyba maluchy nie potrzebują tyle snu i budzą się szybciej, bo filip niedawno jeszcze spał nawet czasami do 8.30 a teraz najczęściej budzi się ok. 7.00, być może związane to jest z tym, że ja wstaje do pracy
madzia128 ale miałaś ambitny plan na dzisiaj, udało się wszystko zrealizować? Może jeszcze zawitasz do Gdańska w innym terminie
_Marys_ fajna fryzura
Kingusia91 mam nadzieję, że dzień spędzony z mężem dobrze mija
DzikaBez co za wstrętne choróbsko dopadło Ninę, a kysz
Korba32 trzymam kciuki już na jutro &&&&&&& wyniki musza być lepsze
gosiak_85 super wiadomość, że mąż jednak chce drugie dziecko, mój pewnie też by chciał ale ja wolałabym poczekać aż Filip pójdzie do przedszkola, bo kto mi się zajmie dwójką dzieciaków
mikoto cudowne puzzle kupiłaś, szkoda, że ich nie widziałam i zamówiłam literki, Zosieńce też się bardzo podobają o czym świadczy uśmiech, widzę, że Zośka zaliczyła już pierwsze zjazdy na sankach, brawo
emka01 trzymam kciuki, abyście doszli szybko do porozumienia &&&&&
teri114 dobrze,że udało się zdiagnozować przyczynę braku apetytu, fajnie obcięłaś włoski
jeny79 dobrze, że piszesz bo już się martwiłam co się dzieje, myslę, że na następnej wizycie możesz dowiedzieć się już płci
Uciekam, bo muszę zrobić rozliczenie roczne, już zaczynają przynosić do zrobienia.