reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Bona super, że wszystko Załatwiłas :-) u nas piękne słońce ale dzisiaj jeszcze zostaniemy w domu. Tatuaż? Wow! Nie wiedziałam, że masz takie marzenia ;-) mój znów bardzo chętny, ja nie bardzo :-/ u mnie kolejny dzień bez obiadu się zapowiada, Zosia juz się kręci :| a nawet nie chce mi się gotować :-( może potem naleśniki zrobię, to usmaze więcej i jak będą pieczarki u nas w sklepie zrobię z pieczarkami i z jajkiem, ale to jutro.

reklama
Sara - -bedziesz dokanczala Feniksa ??? wojownikow dorobisz ?? :-p

Wrocilismy ze spacer, ale znowu wieje jak diabli, wiec dlugi nie byl i oczywiscie minelam sie z listonoszem i 2 paczek nie dostalam :sorry2: a na pewno to ten olej kokosowy i cos jeszcze...tylko co ??? :dry:

aaaa wiem ...tesciowa kupila Tymkowi "wscieklego pieska" takie male co to szczeka i swieci oczami.... :no:

Ale za to przez dziurke w drzwiach listonosz wrzucila nam rajstopki dla Tymka (moze to leginsy ) takie cos :

Legginsy Leginsy Rajstopki bez stóp 80/11 kg 74-82 (3894272019) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Chcialam wzisc wiecej par , ale stwierdzilam ze najpier 1 i zobaczymy jak to wyglada. I sa fajowe :D i na pewno dokupie jeszcze ze dwie...do czolgania w sam raz :tak:

2014-01-24 13.33.08.jpg

Załączniki

• 2014-01-24 13.33.08.jpg
    2014-01-24 13.33.08.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 53
Hej Kochane,

Ja dosłownie na sekund 5... mam strasznie zalatany dzień!!! a oto winowajca:

image.jpg

Jest cudowny :)))

Najlepsze życzonka uśmiechów i słonka dla Palin i Kingusi :)

Gosiak super te rajstopki!!!! chyba też zamówię:)

wpadnę później :*

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    34,8 KB · Wyświetleń: 88
hej
dziś niby troche lepiej niż wczoraj ale to jeszcze nie to :dry: teraz maruda bo obudziłam ją z drzemki a jak sie ja wybudzi to jest maruda no ale własnie siadłam na bb i dzownek czy przyjmuje księdza :dry: nie wiedziałam kiedy ma byc u nas bo na internecie ogłoszenie skończyło sie na nr 20 a nasz 24 ale tak czułam że to dzis zwłaszcza jak sąsiadka odkurzała klatkę :-D no ale zaraz wszystko naszykowałam ksiądz baardzo fajny najfajniejszy z tej parafii młody Dawidowi w zeszycie narysował wielka 6 na całą kartkę jeszcze z uśmiechem i oczami :-D Daria mimo nie wyspania pięknie suszyła dziąsełka do księdza a on pod wrażeniem jak ona pięknie stoi ( jakby się znał na dzieciach :-D) oczywiście byłam sama z dziećmi bo m jeszcze był w pracy chciałam dać mu 50 zł ale nie wziął powiedział że nie trzeba jestem mile zaskoczona :szok::tak:on akurat chrzcił Darię to nas kojarzy

mikotku bidulko jak tam żyjesz ? miejmy nadzieje że nastaną dla nas tłuste dni ;-) lece bo Dawidek nie daje rady trzeba muze włączyć :-p:shocked2::shocked2:

bona ja już mam 2 tatoo i chcę dorobić jeszcze. K ma na nodze ale wymaga przeróbki ;-) Czekam na foto auta

Mikotku wojownicy sztuk 2 chyba będą ;-) Biedna Zonia :-(

Gosiak ja już jakiś czas temu kupiłam te rajty i nawet Wam linka wrzucałam. Mamy te E4 ;-) Lubie je bo ciepłe
IMG_3524.jpg

Smile mega AUTO!!!!!!! Co to za model?

Teri miło z Księdza strony. Niech te niepokoje opuszczą Darię

Olivier ma antybiotyk a Feliks zaczyna kasłać :-(

Załączniki

• IMG_3524.jpg
    IMG_3524.jpg
    22,3 KB · Wyświetleń: 55
reklama
sara zdrówka dla chłopaków, oby Felini tak samo szybko, jak zaczął kaszleć-przestał :tak: cudne rajty - chyba się skuszę skoro są ciepłe! nas nie było od wtorku w domu i ogrzewanie było wyłączone (mamy gazowe), wychłodziło się do 15'C i dalej się grzeje a mamy ustawioną temperaturę na 21'C :baffled:
teri co za niespotykane zachowanie ze strony księdza! super :-D
Smile super bryka, prezentuje się świetnieee :-)
gosiak wściekły pies?? brzmi groźnie :shocked2:
Morena - 16'C? masakra.. ja też dzisiaj nie wyszłam z Tymciem, a było "tylko" -9'C
mikoto u nas też dzień na nie, nawet ręce nie, nawet jedzenie nie, nie nie nie nie.. na szczęście już śpi, ale ja biegam podawać smoczka :sorry2: chyba mu powietrze nie służy, bo w górach kulał się, śmiał w wniebogłosy, spał od 20-9 z jedną pobudką..

Kingusia, Palindromea jeszcze raz wszystkiego najlepszego!

Do góry