reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

reklama
Dzien Dobry :*

Korzystam, ze Gabunia jeszcze spiocha sobie slodko :)

ANULKA niech ten pech ucieka szybko od Ciebie :* dobrze, ze z sasiadka udalo sie zalatwic sprawe "polubownie: :)
Powtarzam: Tosia to super zdolna, madra Dziewczynka :)

DZIKA gratki zabka ! :) i zdrowka dla Ewy :*

BONA gratki nowego wozu :D pochwal sie :D

SA_RAA pracusiu :* niech chorobsko Oliviera juz opusci :*
Jaki tatoo za Toba chodzi? :D

PALIN dobrze, ze juz w domku :*
No i super, ze Miki na nocniku ladnie siedzi :D

JUSTA zdrowka!!! Haha usmialam sie z zobaczenia zabka przy zmianie pampka :D

MINNIE Kochana podziwiam, ze umiesz na odleglosc urzadzac...
Synek zdolny sam znalazl sobie jedzonko :D

KINGISIA I PALIN: sto lat Kochane! Spelnienia wszystkich marzen! :* :* :*

No i skonczylam posta pisac, Gabi nadal spi. Ciekawe, o ktorej wstanie..?
Mialam brac sie za prasowanie, ale przed paroma min @@@ przyszla i brzuch mnie boli takze leze narazie.
Za oknem -16 i ze spaceru dzis nici jak nie skoczy troche do gory...

Kinia - - Jak dzis wysupka wyglada ??Kiniu wszytskiego co najlepsze, samych pogodnych chwil i usmiechu

Palin - Stol lat , cierpliwosci do meza

Ja sie melduje ze zeyje- LEDWO ! Tymek po 1 standardowoa na jedzenie a potem od 4 hulaj duszo !!! ok 5 wzielam go do nas bo mialam dosc wstawania co 10 minut z nadzieje ze zasnie ale gdzie tam...kimnal moze 15 minut i do mtej pory siedzi. Obala picie teraz. Ja ;edwo co na oczy patrze.

Dmychacu - zdrowka dla pszczolek

Morena - -wspolczuje @ i widze, ze tez zima u Was zawitala..chyba juz dotarla do wszystkich zakamarkow Polski

{rze[rasza, ze tak krotka ale bez herbaty nie funkcjonujen :-(

Morena lez i.odpoczywaj póki Gabi śpi.

Gosiak współczuję nocy :-( rób herbatę i wracaj

Zosia mega marudna :-( na rekach nie, na kocu nie, w wózku nie. Jeść nie, pić kilka lykow. Oj, ciężki się dzień zapowiada :-(

Teri jak u Was?

jest 8:11 zaczynam pisać

Palin witaj spowrotem :-D brawo dla Mikołaja!!

Kingusia wszystkiego najlepszego!

Anulka dobry Luka cacy mężuś ;-) Ładnie z Twojej strony, że się sąsiadce przyznałaś :tak: No i foto Tosi poproszę

Gosiak
poleca Chirurgów z czystym sumieniem. Uwielbiam ten serial

Justa i prawidłowo!! Oby szybko mleko doszło. Zdrówka życzę. Ząbka gratuluję

Anilek super ta misiowa czapa :tak:

Mikotek Feniks już jest coś innego. Jeść nie chce hmm... kolejne ząbki??

Morenka nie wiem a w sumie wiem ale może jeszcze go rozbuduje? Buziaki dla Synowej mej kochanej. Współczuję boleści @ Mnie od jakiegoś czas nie boli ale odkąd mam wkładkę całe plamienio-krwawienie trwa nawet 10 dni!!

Minnie jak CI fajnie z urządzaniem :sorry2: ja jestem w swoim żywiole wtedy!! Chyba trzeba się pobudować. K coraz częściej wspomina o domu

Dmuchawcu ZDRÓWKA!! Jak ja się cieszyłam, że Feliks taki czyścioszek i że go nie muszę w kółko przebierać tak od kilku dni dwa razy dziennie to jest minimum :baffled:

U nas nocka jak zawsze 1 i 6 tylko coś się bardzo kręcił cały czas z boku na bok, pielucha latała w tą i spowrotem smoczek wylądował w środku nocy za łóżkiem, dobrze, że mam 3 szt bo bym się siłowała z meblami ;-) PO 13tej muszę z Olivierem do lekarza bo kaszel go męczy już 5 dzień :-( Dobrze, że już piątek...
A teraz spije zimną kawę i poczekam na fb aż Felini wstanie

witam

wczoraj u nas był mega cięzki dzień :shocked2::shocked2:także takie dni zdarzają się chyba każdemu dziecku i o ile dziś wstała z lepszym humorem to teraz przed drzemką dała niezły koncert :shocked2: ale śpi ja ogarnęłam podłogi kuchnie i musze sie odstresować :-p na szczęście u nas już w mega krytycznych momentach zawsze działają uspokająco na Darie piosenki puszczam jej z you tube jada jada misie uwielbia !! czarne jagódki itp.zawsze działa juz zamówiłam jej płytkę z tymi wszystkimi piosenkami 80 piosenek i kołysanki bo bardzo muzyczne dziecko mi rośnie to niech sobie słucha jak lubi a tak z płytki to jej puszcze z dvd i niech lecą :-p
przeczytałam ale już nie odpisze teraz bo puki spie chce jeszcze podgonić z robota :baffled:
życze lepszego dnia

aa i naszym kochanym solenizantką WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!

Witam urodzinowo :-) dziękuję za wszystkie życzenia :*

Zalatana jestem ostatnio... wczoraj byliśmy na kontroli bioderek znowu. Badanie trwało 3 sekundy. Czekanie w szpitalu ponad 2 godziny. nie będę Wam opowiadać jak to wszystko po kolei u nas wygląda bo to porażka :no:

Wczoraj zauważyłam na Laury rączkach czerwone szorstkie plamy. Pisałam o tym na fb. Bałam się że to reakcja na gluten. Byłyśmy dzisiaj u lekarki i ona twierdzi że to nie wygląda na reakcje pokarmową, raczej na azs :dry:
Mi się wydaję że to jakaś chwilowa reakcja bo wcześniej nie było żadnych problemów skórnych. Może to szampon bo od kilku di uzywałam jonsona. Odstawiam go i dostałyśmy maść afloderm. Mam nadzieję że to minie.

Przepraszam że tak tylko o nas ale Laura właśnie się budzi. Buziaczki :*

Teri ja mam aplikacje na telefonie z piosenkami dla dzieci podam nazwę jak podejrzę

Kinga pisałm już Ci na FB życzę, żeby to jednak nie było AZS

Ostatnia edycja:
Sara tez myślę, że to zęby :tak:Masz jakiś konkretny na oku?

Teri tulę i łaczę się w tych trudnych chwilach z Wami :-(U nas dzisiaj jest naprawdę ciężko - Zosia płaczliwa, non stop pojękuje, dałam jej paracetamol :dry:

Kingusia, Palindromea jeszcze raz wszystkiego najlepszego!

Uciekam porobić przelewy...

reklama
Witam piątkowo!

Ja od rana zabiegana, pojechałam zarejestrować auto, zrobiłam zakupy w Rossmanie i spożywkę na cały tydzień :-)

Kingusia, Palin- zdróweczka dla kochanych Jubilatek!!! Samych przespanych nocy, realizacji planów i marzeń :happy2:

Dmuchawcu- zdrówka dla Dziewczynek!!!

Teri- tulę mocno... Niestety, gorsze dni czasem się pojawiają :-( Ale będzie lepiej!!! :-D

Morenka- współczuję @...

Minnie- podziwiam, że masz tyle do ogarnięcia i to w dodatku na odległość :szok: Na pewno wszystko będzie pięknie wyglądało!!!

Justa- dobrze, że tam napisałaś! I widzisz? Od razu odzew. Wykuruj się przez weekend!

Mikotku- dobrze, że katarek Zosi ma się już ku końcowi :-)

Sara- też chciałam tatuaż, ale boję się :-D Mojego męża namawiam, bo uwielbiam, jak facet ma jakiś fajny tatuaż np. na plecach czy ramieniu :tak:

Ja wysłałam moich chłopaków na dwór, bo chociaż jest mroźno, to nie aż tak, żeby nie można było wyjść. Na szczęście świeci słońce, wiatr nie wieje - idealnie! A i trochę zarazków się wymrozi ;-)

Ogarniam się po zakupach i jestem strasznie głooooodna! Dziś na obiad rybka z makaronem i pesto, czyli obiad leniwca :-D

Do góry