reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

stystyyyyy 003.jpgWrzuciłam, jak obiecałam... :)

Coś czuję smile, że to co dziergasz, to będzie coś meeeega. Krokodylowego? ;-) Zabieram się za to i nie mogę zabrać. :tak::-p

Załączniki

• stystyyyyy 003.jpg
    stystyyyyy 003.jpg
    28,7 KB · Wyświetleń: 25
reklama
kochane ja się tylko melduję - proszę odgońcie ode mnie pecha dzisiejszego :(
Dzisiejszy bilans :
1) zarysowałam auto sąsiadki corsą Luki
2) wyrwałam klamkę od strony kierowcy w corsie Luki
3) spaliła mi się żarówka
A to dopiero południe ;(

Dziewczyny maluje ze żyje,

Ewka mi smarka ale myslę że jest szansa żeby zabić to w zalążku.
Nina ma 3 zęba:-D:-D:-D Czekam jeszcze na 2 lub 3 bo jest szansa że szybko wyjdą

Byłam z dziewczynkami na spacerze i padam na puszczek

anula- dziewczyno schowaj się w domu i nie zbliżaj do ludzi a męzowi powiedz że to Lolo zepsuł- na niego się nie pogniewa

Dzika Bez- super, że kolejny ząbek się przebił!!!

Mikoto- moja kochana Zosia eksploruje wszystkie zakamarki :-D

Anula- łoj, no to ciekawy masz dzień... Oby wszystko rozeszło się po kościach!

Natis- u nas jeszcze za mało śniegu na sanki, ale chyba już dziś zamówię, bo jak nas śnieg zaskoczy, a ja nie będę miała sanek dla Misia, to co ja zrobię?

Dmuchawcu- zdrówka dla Maryni :tak:

Dałam dziś Michasiowi zupkę z kaszą manną, ale bez szału... Zjadł kilka łyżek i pojawił się odruch wymiotny, więc już nie ryzykowałam. Może pojutrze pójdzie lepiej, jutro spróbujemy z żółtkiem.
Wyspacerowaliśmy się za wszystkie czasy, bardzo przyjemny mróz :-D Wstąpiliśmy też do mojej koleżanki, więc popołudnie uważam za udane :tak:

Anulka pechu PRECZ!!!!!!!!!!

Gosiak
Feliks już jadł pomarańczę i nic mu nie jest. Pierwszy raz w deserku z HIPP 4+. Ciężko w tych czasach o coś bezmlecznego chleb, biszkopty, parówki itd wszystko z mlekiem.

Dzika graty zębolka

Mikoto o śliwkach i innych pestkowych to nie tylko ze względu na uczulenie ale wzdęcia. Super Sofii śmiga po kątach :-D

Ja się dzisiaj zawzięłam na kurz w domu i wszystkie kąty odgruzowałam. Jeszcze poprawka pod pralką i będzie dobrze. tylko ciekawe na ile :confused: Felini śpi. Olivier się nadal smarka i dusi jak cholera.Idę po herbatę i szykować się na areobik.
Chce mi się przeczytać dobrą książkę i coś mnie korci na nowy tatoo chyba czas pomyśleć...

Sa_raa też nie mogłam się już doczekać mimo, że widziałam już te odcinki, tylko po ang:) oglądam zawsze dzień po premierze w USA:)
Aerobik mówisz... fajnie:) podziwiam :)
Zdrówka dla Oliwiera!

Anilku piękna czapka:) i zgadłaś;)

Anula może to corsa Luki pechowa? :p mam nadzieję, że na tym się skończyło!

ulala Dzika ile zębów na raz! zdrówka dla Ewy !

My też dziś pospacerowaliśmy, 5,5 km:) zmarzłam strasznie! muszę zacząć nosić czapkę :/

reklama
Hejka.

Wróciliśmy już do siebie. I 3 paczuszki czekają na rozpakowanie. To już jutro!!! Ech, czekam już coraz niecierpliwiej…

Teri, jak ich puścimy to trzeba będzie im jakiś GPS zamontować, bo jak ruszą to ich potem nie znajdziemy :p

Mikoto, już jestem i się odzywam. U nas na szczęście każde drzwi w aucie się otwierają, ale Aro miał problem z tankowanie – nie mógł się do wlewu dostać. Wczoraj był auto umyć (bo już zmieniło kolor z granatowego na szare) i mu doczyścili i wyszuszyli, odpicowali, że nie pamiętam kiedy tak czysty był. Być może gdzieś im troszkę wody zostało i 16 stopni mrozu podziałało.
Zębuszka chyba nie może zdążyć za naszym samochodem. Ale teraz nie planujemy wyjazdów, więc może już nas w domu zastanie (jak nie to niech zostawi avizo – zęby odbierzemy na poczcie :p ).
My też mamy kilka zabawek V-tech. Są naprawdę świetne. W sklepach wielu sprzedawców poleca je nawet częściej niż FP. Miki ma ostatnio fazę i szaleje za Interaktywna edukacyjna wieża Vtech Misiu 255/i (3750186453) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Śpiewa do mikrofonu, tańczy przy piosenkach i ćwiczy wstawanie.

Marys, no właśnie chyba Miki ewidentnie chce pokazać, że już z niego duży chłopak. Dziś dał się przekonać do łyżeczki, ale tylko pod warunkiem, że sam będzie ją sobie wkładał do buzi. Oczywiście połowa obiadu była na ubraniach, podłodze, rękach i rodzicach, ale przynajmniej coś zjadł, no i był taki z siebie zadowolony…

Korba – wracaj do zdrowia. Co złe już za Tobą, teraz już tylko „koniczynkowe” dni Cię czekają.

Dmuchawcu – zdróweczka dla Marysi i &&&&, żeby pozostałe Pszczoły nie poszły w ej ślady i się nie rozchorowały…

Anula – hokus pokus, czary mary, niech ucieka pech w rok stary. Z nowym rokiem samo szczęście do Anuli niech przybędzie!!!! ;)

Dzika – gratki kolejnego ząbka.

Anilek
– czapa super. Też musze coś Mikołajowi nowego wydziergać, bo ta jego czapa – Myszka już jest za mała…

Podróż mieliśmy spokojną, Miki jak zasną krótko po starcie, tak budziliśmy go wjeżdżając na parking

Musze Wam się pochwalić. Miki dostał nocniczek i od dziś był w użyciu. Nas wynik 2x siku. Polujemy jeszcze na kupę, ale coś pupa nie chce współpracować i nic nie robi.

Miki chcial sie pochwalic osobiscie:
Xf v8jHg gbvhOHBBGVBBG kmnhjy7ukmnbhgnjjumnh nb vxz c v cft vsxeadzvcvc bbghy7uj

[tlumacze: Musze Wam się pochwalić. Dostalem nocniczek i od dziś był w użyciu. Nasz wynik to 2x siku. Polujemy z mama jeszcze na kupę, ale coś pupa nie chce współpracować i nic nie robi].

Pranie sie skonczylo, trzeba powiesic. Milego popoludnia :*

Do góry