reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Dmuchawcu zdowia dla Marysi
Gosiak u nas tez jest w sloikach mleko
Pisalam wczoraj wieczorem posta i mi wzięło, ależ sie zdenerwowalam, pierwszy raz.
Battek gryzie mnie po stopach ?:/
Jeszcze ja mam 190km do poznania :) ale ja bardziej na Wrocław bym sie pisała bo mam 60km :)
Korba zdrowiej kochana, niezmiernie sie cieszę, że jesteś już z nami
Zosiu, Gabrysiu Gratuluję ząbków? Jeśli o którym zapomnialam wybaczcie,
Zdrowia dla choróbek!
My zabawki to fp vtech i playscol.
Szukam zabawki do kapieli z fp ale nie umiem znaleźć takiej jak ma kuzynka z Irlandii nigdzie jej nie ma :( i jeszcze taka żyrafa co wypluwa piłki ale nie wiem jakiej to firmy ;/

Ostatnia edycja:
reklama
Miktoku - -a bo w naszym piekny kraju, ktos pomyslal i sa sloiczki po 5. po 6. a tu jest przedzial 4-6 (gdzie jest paka) a potem 7+ oraz 12+ . Emil tez kiedys kupil deserki zpomarancza w przedzale wiekowych 4-36 m-ca , ale leza i czekaja . Ryzykowac nie pade. A co do mango to bardzo duzo go wszedzie, mam nawet obiadek z nim.... nie podalam. Mangi raz jadl a potem nie wiem czy nie mial tego uczulenia...

Asiula -- to dpobrze wiedziec, ze nie tylko tu mam mleko

Jakos sie boje podac Tymkowi nasze jedzenie. Nie doprawiam jakos mocno.. i nie wiem czemu. Planuje kupic chudy twarozek i podac go z makaronikiem niech paluszkami wcina :tak:

Gosiu jak nie chcesz mleka ro musisz szukac gdzie pisze'jie zawiera mlek' bo i takie sa :)
U nas bartek czyści podloge ale tyłem, nie chce do przpdu sie czolgać :(

Gosiak to rzeczywiście duy rozstrzal wiekowy :-/ u nas mango nie widziałam :-o

Asiulka Zosia tez do tylu pelza i wejdzie w każdą dziurę ;-)

A ostatnie dwa dni siluje się ze sobą i przybiera pozycję na czworaka

Załączniki

• 1390470221608.jpg
    1390470221608.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 56
  • 1390470255988.jpg
    1390470255988.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 57
Ostatnia edycja:
mikoto jakbym widziała moją małą,w najwiekszych zakamarkach:-DA później mama ratuj bo utknęłam:-D

korbuś jasna cholera...swoje przeszłaś.Nie miałam pojęcia,ze to była aż tak poważna operacja:(Bidula:( Trzymam mocno mocno kciuki,zebyś błyskawicznie doszła do siebie:)))) Zdrówka kochana:) A opis powrotu do domu wydusił ze mnie łzy:( Każda z Was dzielna była:)))

My za godzinke wyruszamy na kontrole z małą,jej kaszel nadal mi się nie podoba:( Pogoda niby ładna ale na drogach szklanka,boje sie jechac jak cholera:((

Anilku Fellini faktycznie blond, a mój łysolek jest :)
Nie powiem co dziergam bo nie wiem co z tego wyjdzie... ale jak skończę to się pochwalę... dla mnie to wyzwanie:p

Morena fajnie, że Gabi tak dobrze sypia:))) mnie też Franek budzi liściem w twarz albo wyrywaniem włosów:p
odzywaj się częściej! :p

Dmuchawcu ja dopiero kawkę będę piła... :p to się spóźniłam:p zdrówka dla Marysi!

Gosiaku ja nie widziałam mleka w moich obiadkach, ale posprawdzam i dam znać:) mam same 6+. U nas też zęboli jeszcze nie widać:p

Natis to super! Zdjęcia Leny na sankach proszę:) bo na sucho to widziałam:) też właśnie muszę kupić sanki, ale boję się, że śniegu już za parę dni nie będzie:p

Cholera piszę tego posta już 30 min z Młodym który się po mnie wspina. Normalnie nie wysiedzi ani nie wyleży :p
Pospaliśmy jak zawsze od 20:30 do jakiejś 09:30. o 5 było pierwsze karmienie i później już szaleństwo w naszym łóżku.

Kurde muszę kończyć, no nie da się tak pisać :/

edit: Zosia pięknie!!!!

reklama
Do góry