reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Witam dziewczynki :-)

Natis cieszę się, że wszystko dobrze ;-) Odpoczywaj Kochana ile możesz :-)

MatkaEwa, a kiedy masz wizytę? Myślę, że nie masz się czym martwić. A bierzesz coś dopochwowo? Luteinę albo Duphaston?

A ja mam pytanko co mogę wziąść dopochwowo, bo mnie chyba jakaś infekcja dopadła :confused: Mam Clotrimazol tabletki ale czy mogę je brać razem z Luteiną?????????? Ja mam już dość niespodzianek :-(

reklama
Paulunia Antosia śliczne imię. Nie wiem co do niego macie.

My nie mamy wybranych. Na razie ja skanduję Ewę a mąż mocno się nie broni. Ale musimy mieć 2x2 imiona bo bliźniaki a ja chcę dać po dwa imiona każdemu.

No imię brzydkie nie jest ale ja szukam takiego, które skradnie moje serce jak np Julia. Nie wiem jak to wytłumaczyć. Teraz myślę i może Hania hmm no ciężko będzie. Ja mam dwa imiona, mąż też ale dla dzieci chcemy dać po jednym

Ostatnia edycja:
Dziewczyny wpadam się z Wami pożegnać...
Wczoraj po badaniach pojechałam do swojego lekarza do szpitala,bo niepokoiły mnie moje plamienia. Okazało się,że ciąża obumarła. Leżę w szpitalu,podano mi Arthrotec na wywołanie krwawienia a potem mają mnie łyżeczkować i chyba usuną mi od razu macicę:-(
Wszystkim mamom życzę spokojnej,bezproblemowej ciąży i szczęśliwego rozwiązania.Pozwolicie,że czasem Was podczytam. Na razie mam strasznego doła:((

U nas Maż Ja i Mala mamy po dwa imiona. Mój P chyba nawet nie wie jak Wiki ma na drugie imię bo sama dawałam :-D
Teraz nie wiem jak damy na imię drugiemu maluszkowi. Ostatnio chodzi za mna dla chłopca Emil ale troszkę się gryzie z nazwiskim.

eveline84 bardzo mi przykro. Przepraszam że pytam ale czemu chcą ci usuwac macice??

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki :-)

Natis cieszę się, że wszystko dobrze ;-) Odpoczywaj Kochana ile możesz :-)

MatkaEwa, a kiedy masz wizytę? Myślę, że nie masz się czym martwić. A bierzesz coś dopochwowo? Luteinę albo Duphaston?

A ja mam pytanko co mogę wziąść dopochwowo, bo mnie chyba jakaś infekcja dopadła :confused: Mam Clotrimazol tabletki ale czy mogę je brać razem z Luteiną?????????? Ja mam już dość niespodzianek :-(

Mnie też dopadła i od lekarza dostałam globulki dopochwowe pimafucin na 3 dni, ale to na receptę. A jak zapytałam o clotrimazolum to powiedział, że w I trymestrze tylko zewnętrznie, nigdy wewnętrznie i że w I trymestrze tylko Pimafucin?!
I pocieszył, że jak juz złapałam, to będzie wracać całą ciążę...:(

eveline84 Bardzo, bardzo mi przykro :( Ale jak to usuną Ci macicę :o Co Ty wogóle piszesz, czemu?

mama wikusi do nazwiska mojego chłopa bardzo mało imion pasuje, bo większość brzmi karykaturalnie, jak będzie chłopiec to Kacper, a jak dziewczyna to hmmm miała być Zoja, ale że nie pasuje wogóle to nie wiemy :D

Ostatnia edycja:
eveline84 strasznie ale to strasznie!! współczuję!

CHolera dziewczyny co się dzieje?? Miało być już spokojniej :-(

My też mamy po 2 i Olivierek ma 2 i następny Bobas będzie miał 2 imiona

reklama
Do góry