Witam się dziewczyny grzecznie z łóżeczka,
Isis - mi przepisał ostatnio Nystatynę. Kazał brać 1x1 na noc. Też jest na receptę. Piszą, że trzeba brać całą serię, ale wzięłam tylko 3 tabletki, bo potem miałam krwawienia i nie zakładałam. Ale jak na razie u mnie ok.
mama_wiki - wierz mi, że głupie nazwisko to ma mój chłop ;-) no i przy okazji my (ja i córka).
Co do imion to u nas od zawsze miał być Wojtek - to wybór mojego męża. Miał kiedyś przyjaciela o tym imieniu i jakoś jest emocjonalnie z nim związany. Powiem szczerze, że nie byłam zadowolona z tego wyboru, ale po ok. 12 latach mowienia o Wojtku się przyzwyczaiłam i innego imienia dla chłopca nie mamy. A co do dziewczynki to też wybiera tym razem mój M. Na razie jest Karolinka, choć podobają mi się jeszcze inne imiona dla dziewczynki - Lenka, Antosia, Nadia, ale na 100% nie przejdą u mojego M.
Ona - przepraszam, ale wróciliśmy wczoraj późno, ok. 19.40. Jeszcze po córkę musiałam iść do sąsiadów, a byłam tak głodna, że czekałam jeszcze na kolację przygotowywaną przez M.
MatkaEwa - trzymam kciuki i nie martw się proszę Kochana! Ja też mam już mega schizy, ale ja przecież od 6tygodni plamię albo krwawię. Naprzemiennie mam krwawienie, plamienie, czysto jeden dzień i znów od początku. Też wczoraj szłam do tego lekarza totalnie zrezygnowana, byłam pewna najgorszego. A okazało się, że dzidziuś ma się bardzo dobrze. U Ciebie też tak będzie. Zobaczysz!!! Trzymam kciuki