Dzień dobry. Bylam na badaniach rankiem , jutro wyniki. Zapłaciłam 27 zł ( można przeżyć). Sandy no własnie myślałam o genomie ( badania prenatalne ). Polecasz czy raczej nie ???? Jeszcze parę dni do wizyty. Mdłości się utrzymują , piersi pobolewają , temperatura się utrzymuje w górze a ja się martwię. Rano miałam znowu bardzo delikatne jasnobrązowe plamienia. Nie wiem czy nie przesadzam ale martwię się.
reklama
mama wikusi2010
Fanka BB :)
Cukier na czczo rozumiem był robiony? Jeżeli tak to wynik masz idealnysa_raa jaki ten świat mały całkiem blisko mamy do siebie Będziesz rodzić w Bełchatowie? Współczuje bólu głowy...
MamaTrójki ja robie badania prywatnie ale nawet malutkiego siniaka nie mam. Te panie są naprawdę delikatne i doświadczone.
Martwie się troche tym moim cukrem... może przez to jestem ciągle śpiąca?
Dzień dobry. Bylam na badaniach rankiem , jutro wyniki. Zapłaciłam 27 zł ( można przeżyć). Sandy no własnie myślałam o genomie ( badania prenatalne ). Polecasz czy raczej nie ???? Jeszcze parę dni do wizyty. Mdłości się utrzymują , piersi pobolewają , temperatura się utrzymuje w górze a ja się martwię. Rano miałam znowu bardzo delikatne jasnobrązowe plamienia. Nie wiem czy nie przesadzam ale martwię się.
Mnie w pt czekają badania rano. Mocz cukier morfologia. Spokojnie odpoczywaj, bedzie dobrze.
Ale produkcje macie Wstalyśmy dzisiaj po 7, a ja jeszcze w pidzamce smigam mala juz ubrana a mi sie nie chce.
Moj P szuka nici porozumienia ale jestem tak na niego wściekła że niech spada. Dobrze ze poszedł do pracy.
Ide sie zbierac milego dnia dziewczyny/
motyleksw
motyleksw widzę że jesteś z łódzkiego, można zapytać z jakich rejonów konkretniej?
Dokładnie na drodze do Łasku, jakieś 5 km za Piotrkowem Tryb
MamaTrójki czy ja dobrze przeczytałam, że masz 17 chust?
Ostatnia edycja:
Kingusia91
mama wikusi tak badania byly robione na czczo. Może ja już przesadzam. Jutro mam wizytę to niech lekarz to wszystko oceni.
Mam straszne huśtawki nastrojów :-( chce juz zobaczyć moje maleństwo...
Mam straszne huśtawki nastrojów :-( chce juz zobaczyć moje maleństwo...
Polecam Genom jak najbardziej
Paulunia8713
witam
Mdłości mnie męczą już od 5 rano i dosyć mam. Dobrze, że malutka w przedszkolu to mogę sobie poleżeć. 28 listopada jedzie z tatą na zabieg do Białegostoku. Nie będzie ich gdzieś 3 dni więc na ten czas pojade do rodziców. W tym samym czasie siostra, którą już z pół roku nie widziałam ma przyjechać więc już nie mogę się doczekać. Oprócz tego jeszcze 2 dni i zobaczę maluszka
Moja Julcia już dała mu imię i do brzuszka mówi "Antoś" Kochana
A tymczasem spróbuje coś zjeść bo mi tam burczy cały czas
Mdłości mnie męczą już od 5 rano i dosyć mam. Dobrze, że malutka w przedszkolu to mogę sobie poleżeć. 28 listopada jedzie z tatą na zabieg do Białegostoku. Nie będzie ich gdzieś 3 dni więc na ten czas pojade do rodziców. W tym samym czasie siostra, którą już z pół roku nie widziałam ma przyjechać więc już nie mogę się doczekać. Oprócz tego jeszcze 2 dni i zobaczę maluszka
Moja Julcia już dała mu imię i do brzuszka mówi "Antoś" Kochana
A tymczasem spróbuje coś zjeść bo mi tam burczy cały czas
Kingusia91
Paulunia Twoja córeczka bardzo ładnie nazwała dzidziusia jeśli będziecie mieć chłopca to zdecydujecie się na to imie? :-)
My wybraliśmy imiona, będziemy mieć Igora albo Laurę ;-)
Paulunia8713
Paulunia Twoja córeczka bardzo ładnie nazwała dzidziusia jeśli będziecie mieć chłopca to zdecydujecie się na to imie? :-)
Bardzo ładne imiona wybraliście. My co do dziewczynki to nie mamy żadnego pomysłu. W ciązy z Julunią ustaliliśmy, że ja wybieram dla chłopca, on dla dziewczynki. Mamy Julię Teraz bez względu na płeć imię wybieram ja Mężuś może tylko swoje propozycje podać
Co do Antosia to myślę, że o ile będzie chłopczyk to już tak zostanie. Zresztą my już wszyscy do niego Antoś mówimy. Mąż się śmiał, że jak będzie dziewczynka to będzie Antosia Ale niech sobie to z głowy wybije
Paulunia Antosia śliczne imię. Nie wiem co do niego macie.
My nie mamy wybranych. Na razie ja skanduję Ewę a mąż mocno się nie broni. Ale musimy mieć 2x2 imiona bo bliźniaki a ja chcę dać po dwa imiona każdemu.
My nie mamy wybranych. Na razie ja skanduję Ewę a mąż mocno się nie broni. Ale musimy mieć 2x2 imiona bo bliźniaki a ja chcę dać po dwa imiona każdemu.
reklama
Kingusia91
Dlaczego? Antosia bardzo ładnie ;-) tylko oba te imiona teraz bardzo popularne...
My będziemy chyba dawać jedno imię tylko, co prawda ja mam dwa ale mąż ma jedno. Na jedno ciężko bylo nam sie zgodzić a co dopiero na dwa
Marcysiowa ciężkie wyzwanie przed Wami
My będziemy chyba dawać jedno imię tylko, co prawda ja mam dwa ale mąż ma jedno. Na jedno ciężko bylo nam sie zgodzić a co dopiero na dwa
Marcysiowa ciężkie wyzwanie przed Wami