reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Natis bardzo się cieszę, że wszystko ok :) Aż się wystraszyłam, jak nie zobaczyłam w odpowiednim wątku relacji :p

Mama wikusi chwilowe spięcie, albo nieporozumienie - przejdzie Wam :)

reklama
teraz Wrześniewski pracuje u siebie-ma 4przychodnie ,ja go bardzo lubię, Prowadzi już 2 moją ciązę i mogę go polecić z czystym sumieniem,1ciąże prowadził ktoś inny ale byłam średnio zadowolona ,2 ciąże tata mój polecił Wrześniewskiego-mój tato naprawia u niego aparaty rtg-bo jest serwisantem tych aparatów:tak:
a ty jak go oceniasz bo znasz go z troche innej strony

a ja dziś czekałam 45min w rejstracji do badania krwi a potem 20 do samego badania plus trasa autem wróciłam zjadłam bułkę ale juz trochę za późno skończyło się na zwierzaniu wielkiemu uchu...;)
sponiewierało mną to doszczętnie, dodatkowo có]reczki jak zawsze zasypiają o 20 to wczoraj o 23.30 jeszcze młodsza nie spała a potem mi się do łóżka mojego wpakowały i się totalnie nie wyspałam.

Ostatnia edycja:
kingusia91 więcej nas łódzkiego ;-)
co prawda do Wielunia mam jakieś 40km ale w porównaniu do Katowic np. to całkiem blisko :-D

Dziewczyny ja już nie mogę wytrzymać z moją głową :no: chyba się poddam i wezmę tabletkę.

Wstawiajcie suwaczki! Wystarczy kliknąć na któryś z naszych i na stronie która się wyświetli stworzyć własny. Później wkleić link w ustawieniach konta w "Sygnatura" zapisać i gotowe :tak::tak:

sa_raa jaki ten świat mały :) całkiem blisko mamy do siebie :) Będziesz rodzić w Bełchatowie? Współczuje bólu głowy...

MamaTrójki ja robie badania prywatnie ale nawet malutkiego siniaka nie mam. Te panie są naprawdę delikatne i doświadczone.

Martwie się troche tym moim cukrem... może przez to jestem ciągle śpiąca?

Ja Wrześniewskiego znam z zlikwidowanego "Śniadeckiego"-pracowałam na noworodkach i wcześniakach,a u nas zawsze się chodziło z pediatrą do każdego porodu ,więc wiem jak rodzą jego pacjentki:-).Co do chust do noszenia dzieci ,dużo mam je chwali ,ja jakoś nie jestem do nich przekonana ,ale to nie znaczy ,że inni nie są z nich zadowoleni:-),bo są to wybory indywidualne.

Wczoraj dołączyła do na Emilia która rodziła w Wieluniu a jest z Pajęczna.
Mam zamiar rodzić w Madurowiczu w Łodzi.

Ja mam cukier 83 a norma jest od 60 do 99 więc czym się martwisz?

Senność w ciąży normalna! Głowa do góry szybciutko!!

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny!

Obudziłam się z bólem migdałków :dry: Od dziś do mojej kolejnej wizyty równo 2tyg, mam nadzieję, ze szybko zleci.
Na badania idę w przyszłym tyg i lekarz zapisał:
-morfologia
-mocz
-VDRL
-przeciwciała

matkaTrójki mój mały szkrab też się dzisiaj wgramolił do łóżka i pokrzywiona z każdej strony jestem ;-)

Witam z rana:-). Byłam rano zanieść mocz i pobrać krew do badań.
Robicie w ciąży OB, bo mi babka odradziła w labolatorium że w ciąży się nie robi bo wychodzi podwyższone i po co się denerwować.
Natis-bardzo się cieszę że dobrze z dzidzią, oszczędzaj się,masz dużą córkę to możesz leżeć.
Sa_raa ja tez mam okropne bóle głowy, ale się nie złamałam i nie wzięłam tabletki, wolałam się przemęczyć. Czytałam żeby amolem skronie posmarować, ale jeszcze go nie kupiłam. Ja mam niskei ciśnienie i na taką pogodę deszczową boli mnie bardzo głowa, zazwyczaj pomogała mi kawa, ale teraz nie mogę jej pić bo mi ją poprostu odrzuciło.
Trzymajcie się. Miłego dnia.

reklama
Sa_raa moze masz racje, mam nadzieje ze niżej już mi nie spadnie poziom cukru.

Co do chust to wiem że wiele mam nie wyobraża sobie życia bez nich :) ja nie praktykowalam wiec nie wiem, nawet nie wiem jak to sie wiaze :)

Do góry