teri114
Fanka BB :)
Daria jest bardzo punktualna co dzień co do minuty 16.30 i śpi zwykle do 18 wiec zaraz wstanie ale mąż już jest o dziwo to mam już troche luzu wczoraj dostał zjeb... bo miał byc wcześniej dzwoniłam do niego że sie zle czuje strasznie byłam strasznie spiąca głowa mnie bolała noo ale był 2 godziny puzniej niż miał być więc dziś jest wcześniej bez gadania mikoto o tak ja mogę całe miasto przejść w 15 minut taakie jest wiiielkie no ale ma to swoje plusy wszędzie blisko a i wszystkie potrzebne sklepy są na miejscu no oprócz Tesco to tylko w Kielcach kiedyś mieli budować no ale jakoś nie wybudowali gosia ja nocniczek kupie taki z melodyjką Dawid taki miał że jak nasikał to grało on miał radochę a ja wiedziałam że już nasikał ciekawe czy Dariulka bedzie chciała siedzieć na takim tronie :-)Tymek śpi i bardzo dobrze niech spi i rosnie Daria tez nieraz ma nadprogramowa drzemke ;-) smile oj ford znienawidzona marka mojego m a najlepsze że też mamy forda rok temu zamieniłam moje bmw na forda starzeje się a i jak Ty jesteś gruba to ja też bo idziemy łeb w łeb wiecie mam teraz motywacje do diety bo wczesniej mi jej troche brakowało a no jaką ?? ano taką że spotkanie za miesiąc z Wami a Wy wszystkie takie laseczki więc mam motywacje żeby do spotkania wygladać jak człowiek co by wstydu nie było Daria niby ładnie sie bawi ale czasem ma taki atak że rekę chce zjeść złości się strasznie i gryzie i ostatnie 2 dni to potok sliny czyżby zęby zjadła dziś krupniczek akurat gotowałam dla nas a ona miała ze słoiczka i nie chciała tego ze słoiczka więc jej wymieszałam słoiczek z naszym i zjadła cos zauważyłam że chyba powoli kończymy słoiczki kaszką juz pluje na odległość Dawid tez tak miał że jadł jadł a w pewnym momencie pluł i koniec juz nie robie zapasów mam jeszcze słoiczków na 2 tygodnie i jakos musimy je zjeść wystarczy że dołożę coś swojego i juz lepiej je np. kasze lub makaronik i chyba przymusowo bedziemy kończyć słoiczkowanie ale w sumie juz czas przeciez do roku na słoiczkach nie bedzie