reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Cześć Kochane, zaraz na szczepienie sie zbieramy muszę jeszcze obiad na szybko machnąć żeby było do czego wracać- w planach krem z pomidorów mikotka (na szczęście mam wszystkie składniki w domu, inaczej musiała bym robić rosół)

madzia- jak po szczepieniu? u nas dziś ten sam zestaw edit- właśnie doczytałam jak to szczepienie wyglądało

asia- tak ja marzę o 3 córce:-D, jak bede miała trzecie dziecko to pewnie córkę ale jak by tak było to bym sie cieszyła, choć marze też o takim "syneczku" mamusi jak panny sie zbuntuję kto wie co to będzie?

sara- ja mam do Tokarni ok 140-150 km. a próg przejeżdżalności dzieci to 50 km., nie moge wyjechać wcześnie rano bo jak Ewę się wsadzi odrazu do auta to zawsze wymiotuje a jechać autem z "rzygami" to niezbyt mi się widzi. Nie będe jej też o 6 budzić żeby odczekać bo ona zwykle o 10 wstaje. O Ninie już nie wspomnę w aucie zmienia się w to Atak diabelskiego dziecka? - PudelekX.
Nie wiem jak to wszystko ugryźć żeby dobrze było?

wiśnia- super ze mogłaś z kims pogadać, ja dalej na etapie "ubieraj buty bo bobok zje Ci nózki"

Narazie ostatnia strona, reszta musi poczekać jak wrócimy, albo jak obiad zrobię:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Asiulka ja marzyłam... jak dowiedziałam się, że będzie chłopak to byłam załamana... ale po paru dniach minęło, a teraz ... nie wyobrażam sobie że Franka miałoby nie być:) i jak myślę o drugim dziecku to mogę mieć drugiego Franusia :))))

Wisieńka no to faktycznie w sobotę dużo wrażeń będziesz miała :))) Wrzuć fotki Maćka przed studniówką :))) i najlepsze życzenia dla niego!

Madzia tez nie mogę wyjść z podziwu co do Twojej Dr... dziwna jest na maxa. Oby Tymuś już nie ulewał!!!

Dzika &&&& za szczepienie!!!!

Ja tak w ogóle się witam przy herbatce i placuszkach otrębowo-cynamonowych :))) pysznie i dietetycznie!

Nocka dzisiaj idealna! wróciło moje dziecko! Wczoraj 20:30/4:30/06:00-07:30/i spał do 09:30 a dzisiaj 21:00/05:20/06:20-07:00 i spał do 09:00 :D a najlepsze jest to, że wszystko na cycu, bez butli!!! hura :))) oby tak pozostało:)

Dzisiaj jedziemy oglądać autko ... no może coś wynegocjujemy...

odezwę się później bo Młody się uwagi dopomina :p

Dzika mamy dokładnie tyle samo km. więc rozumiem. Ja bym się sama nie wybrała :no:

Asia namawiaj namawiaj ;-)

Mikotku ciekusie Ty nasz. Mam nadzieję, że dzisiaj będzie spokojniejszy dzień.

madzia no taką nockę i brak ulewania to ja rozumiem! Oby tak dalej!

smile mam tak samo. Też niby nie wyglądam żle ale to brzuszysko i co najmniej 10kg za dużo jak dla mnie :-(

Dzwoniła do mnie była teściowa, że jakiś list polecony do mnie przyszedł na stare nazwisko i na stary adres. Boję się, że jacyś wierzyciele mojego ex. Nosz kur... czy to się kiedyś skończy? Odbiorę za 2h eh...:-(

Dziwny dzień mam dzisiaj w ogóle. Mały od rana płaczliwy. Chciałam go na nocnik posadzić a on w krzyk. Ciężko to widzę :baffled:
Mam zamiar do rossmana podskoczyć po mleko ale widząc moje "szczęście" od rana pewnie już będzie wykupione. Ten dzień z tych dni podczas których od rana czekam na wieczór....

Dziala machina :tak:

Asiulka - -super nocka, oby tak czesciej, czy marze o coreczce... w sumie mi bez roznicy czy chlopiec czy dziewczyna, choc moze i lepiej jakby chlopiec byl :-p brat z bratem :laugh2:

Wisienka
- -dobranoc :-p

Dzika - kciuki za szczepienie

Sara - co tp sie dzieje z Felinim. Oby to jednak nie byly zle wiadomosc. Wrzucam obiecane wczroaj zdjecia

2014-01-16 08.42.16.jpg2014-01-16 08.42.33.jpg2014-01-16 08.44.26.jpg

Wczoraj jak E wrocila z pracy ja polecialam na miasto kupic nam te stroje na piatek - -smiesznie wygladamy :-) zdjecia w strojach w sobote :-D

U nas nocka z jedna pobudka na jedzenie, ale maly sie krecil strasznie, obracal na plecy , smok wypadal wiec wstawania mialam. Kupl wreszxcie wczoraj nocnik wiec dzis pierwsza proba !

Załączniki

• 2014-01-16 08.42.16.jpg
    2014-01-16 08.42.16.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 32
  • 2014-01-16 08.42.33.jpg
    2014-01-16 08.42.33.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 36
  • 2014-01-16 08.44.26.jpg
    2014-01-16 08.44.26.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 35
Super łowy Gosia!!!!!! Powodzenia z nocnikiem! Z Olivierem nie mieliśmy najmniejszych problemów. Za to widzę, że z Feliksem będzie gorzej a może ma gorszy dzień i dlatego? Jedno jest pewne - nie odpuszczę ;-)

Oj ja bym chciała BARDZO Kaje malutką. Zobaczymy za 4 lata może jak raz się uda? chociaż wróżka przepowiedziała, że na dziewczynkę nikłe szanse.

Hej!

Sara, Gosiak- Wy już uczycie korzystać z nocników? Michaś to nawet sam nie siedzi, jak czytam Wasze posty, to nie mogę oprzeć się wrażeniu, że mój Synek jest strasznie w tyle... A przecież jest z maja :baffled:

Sara- mam nadzieję, że to nie będą złe wieści &&&&&&

Teri, Korba- najlepsze życzenia dla naszych 8-miesięcznych księżniczek: Darii i Zosi!!!

Wisienka- faktycznie, czeka Was ciekawa sobota :tak: Zdjęcia Przystojniaka w garniturze poprosimy w niedzielę :tak:

Ja nie myślę o drugim dziecku... Marzyłam o chłopcu i mam Michasia. Na fb rozgorzała swego czasu dyskusja o powrocie do pracy itp., ale przecież każdy ma prawo mieć swoje zdanie ;-)

Wczoraj dostałam pierwszy okres po porodzie, ale na szczęście brzuch mnie nie boli jak przed ciążą :-D Może jestem w gronie szczęśliwców, którym ból ustępuje po porodzie? Oby :-)

Jak ja się nie mogę doczekać spotkania z Wami w lutym!!! :happy::happy::happy::happy:

Miłego dnia! Dziś pogoda w miarę ok, więc po dwóch dniach spędzonych w domu wreszcie wyjdziemy na spacer :-D

Bona - do nocniczka to Michas musi siedziec. Ja nie ucze po to aby odzwyczaic od pieluch, bo do tego Maluch musi to rozumiec, ale zeby sie przyzwyczajal a jak uda sie kupke zlapac to jeszcze lepiej ;-)

U mnie okres juz , ktorys za to teraz dluuugie nimilosiernie dzis dzien 6 a tu leci i konca nie widac... Oby Twoje bole nie powrocily !!!

IMG_1476.jpg NIc nie zlapalismy, ale chwilke posiedzial

Załączniki

• IMG_1476.jpg
    IMG_1476.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 49
Ostatnia edycja:
reklama
Sa_raa Franek od 2 dni też strasznie marudny. W nocy Aniołek a w dzień...maruda jak nie wiem. Jaki nocnik macie? też muszę kupić i zacząć Młodego wysadzać.
Trzymam kciuki żeby list okazał się jakąś pierdołą!
Nooo i za 4 lata się staramy tak? :))) u nas jakby była dziewczynka to Zosia (typ Pięknego) albo Tamara:) na chłopca, co jest bardziej prawdopodobne, nie mam pomysłu jeszcze:)

Gosiak super łowy !!! no no brawo, ładnie i spokojnie siedzi:) jadę w tym tygodniu po nocnik :D

Bona no jasne, że każdy ma prawo do swojego zdania! Nie trzeba mieć przecież więcej niż 1 dziecka... niektórzy nie chcą wcale dzieci i też to rozumiem:)

Oglądaliśmy samochód... zakochałam się! Ale oczywiście nie mogłam tego pokazać bo chcemy zbić cenć przynajmniej o 2-3 tyś. Trzymajcie kciuki!!! Jak się uda to Wam pokażę :)

Do góry