reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

witam
święta sie skończyły teraz czas myśleć o Nowym roku ;-)

ja wczoraj cały dzień miałam moja kochana siostrzyczkę w domu z mężem i córką w wieku mojego Dawida to im się nie nudziło Daria cały dzień była grzeczna i o dziwo od poczatku sie śmiała do siostry i po 15 minutach juz poszła do niej na rączki a pod koniec nawet i do szwagra zawedrowała więc widoczne ona sobie wybiera do kogo chce iść a do kogo nie :-Dprzez cały dzien spała tylko godzinke !!! a mimo to była cały czas wesoła i pieknie sie bawiła z dziecmi i z ciocią nie miała czasu na sen ;-)a upatrzyła sobie u nas jeden obraz na scianie i ciągle sie do niego śmieje i wyciąga rączki żeby ją do niego przystawiać mój mąz to je juz ściąga ze ściany i jej daje to potrafi sie pół godziny nim bawić jak tylko wstanie to od razu patrzy na ten obraz nie wiem co w nim widzi jest to widok morskiego oka i tylko ten jeden tak sobie upatrzyła to ubaw mamy z nią i z tym obrazem :-D

robaczku ale masz super że goście juz jadą ale bedzie wesoło bedzie bedzie zabawa bedzie sie działo :-D oby tylko Hubis nie chorował :-(
Bona spóznione ale szczere zyczenia dla Michasia :-)super że mąz dostał pracę i to dzieki Mikotkowi bb zmienia zycie :-Dsuper ze sie dzis spotykacie :tak:

korba heh to pieski jednak nie upilnowane :-D no ciekawe czy cos z tego bedzie ;-) mam nadzieje że zołądek juz odpuscił ??

Palin
czyżby czyżby swięta były owocne ???????? no nie trzymaj nas w napięciu za długo :-D a Mikuś jest supr szalony chłopak pieknie się rozwija co tam zapalanowaliście z Mikim na Sylwestra ?;-)

gosia ja też tylko w leginsach chodze i tak sie przyzwyczaiłam że tylko tak mi wygodnie nie nawidze mieć na sobie jeansów :baffled::zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Kurde to ja na pewno jestem na czarnej liście :p:p:p ponad miesiąc mnie tu nie było... mam nadzieję, że o mnie nie zapomniałyście...:) obiecuję poprawę!

Idę poczytam Was troszkę... :)

A u nas wszystko OK! Z większych zmian tyle, że pod choinką znalazłam pierścionek zaręczynowy :p

Jeny GRATULUJĘ :D 10 tc wow :))) super!

Smile?? szok :tak: ja Cię chyba jeszcze pamiętam.. :-p

Jelitówka dopadła i mnie. Nocka straszna, wolę jak Tymcio całą noc na cycu wisiał :-p Oby tylko jego nie dopadło - proszę o kciuki!
Jutro kontrola rączki Mateusza - zobaczymy, czy założą mu cały gips, czy czeka nas operacja nastawiania. Oby nie - proszę o kciuki!
Starszak o dziwo radzi sobie dobrze, co potrafi robi sam lewą ręką, zastanawia się, jak będzie pisał w szkole.. a poza tym ciągle słyszę "mamusiu pomożesz", "mamo dziękuję", "mamusiu poproszę" - nie te dziecko, bo ostatnio przechodził jakiś bunt pt "będę chamem i prostakiem" dosłownie :baffled: Oby mu ta życzliwość została, a rączka szybko się zrosła :-p

Wesołego po Świętach Kochane :*
DSC_0326.jpg

Załączniki

• DSC_0326.jpg
    DSC_0326.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 28
Hello,

My w drodze w góry, liczę, ze Lena szybko wydobrzeje.

Madzia - mam nadzieję, że z rączką Mata bedzie dobrze! Oby Tymuś nie złapał wirusa - trzymam kciuki!

Smile - gratki zareczyn!!!

Palindromea - nie trzymaj nas w niepewności Kochana!!!

Justa - jak dziś samopoczucie??? Mam nadzieję, że lepiej!

Mikotku znam ten brak czasu :-(

Robaczku zdrówka dla Hubisia. Daj znać co powie lekarz. I tak zazdroszczę Wam tego spotkania!!!!!

Cześć Kochane,

madzia- trzymam kciuki za Tymcia oby jego omineło to świństwo i oczywiście za Mateusza a to jak złamał tą ręke?

Smile- nie było Cię wieki, byłaś na czarnej liscie, zobacz pare stron wcześniej. Gratuluje pierścionka kiedy slub wiadomo już?

natis- Lenka napewno wydobrzeje i pewnie bedzie chciała spróbować kwaśnicy i oscypka, a jechałas przez Zator?

palin- nie trzymaj nas w niepewnosci co to za nowina?

U nas nocki znów cudne, piekne ale zęby sie pchają. Najlepsze sa gryzaki w postaci twardej razowej bułki. Nina wczoraj pierwszy raz obruciła się w luzeczku na brzuch i tak spała.

Ewa zdrabnia- pisalam wam jest mamusia zamiast mamy, tatus, babusia i nasz swiąteczny przebój czyli jajusia zamiast jajek. Brzmi to bardzo smiesznie w jej wykonaniu. Zaczyna łączys słowa w zdania bez przyimków- "mama siedzi je zupa" albo "siedza nocniczek pierdy".
Nowe ulubione zajęcie Ewy to obieranie mandarynek- potrafi to robić pół godziny, ona lubi takie manualne dłubania, łupi też jajka i sznuruje buty.

a i Ewka zamiast mówić o sobie "ja" teraz uzywa słowa Eja bo tak wołał na nią kuzyn wiec i my zaczelismy mówić Eja nie do konca planowo

Narazie tyle bo M. musi cały czas do roboty łazić, wczoraj, jurto sywester a siedzi od 7,30 do 22-24 wieec muszę wykorzystać ze dziś jest i posprzatać.

Ostatnia edycja:
Witajcie!!!

Smile- miło Cię widzieć :tak: I gratuluję zaręczyn!!! :-)

Madzia- trzymam mocno kciuki za rękę Mateuszka!!! I Ty tez wracaj do zdrowia :tak:

Mikotku- dziękuję jeszcze raz za gościnę, jak zawsze było cudownie!!! A stół tak pięknie ubrany, że powinnaś napisać jakiś poradnik o tym, jak należy to robić :tak: Zosia już taka duża i śliczna! Włoski Jej zciemniały, nie ma co, robi się coraz bardziej podobna do Mamusi :-) I poproszę o przepis na krem z pomidorów!!!

Robaczku- zdrówka dla Synusia!!! Pozdrowienia dla całej ekipy sylwestrowej :-D

Natis- udanego wyjazdu, poprosimy później o zdjęcia :-)

Teri- super, że Daria taka grzeczniutka :-D

Dzika- życzę, żeby ząbki Ninki szybko się pojawiły!! A jajusia w wykonaniu Ewy - super!!!

U Mikotka byłam tylko z Michasiem, bo mąż wczoraj struł się plackami :baffled: Teraz też leży ledwo żywy :-(

Wczorajsze zakupy średnio udane, bo i promocje kiepskie :-(

Uciekam do mojej marudy!!!

DZIEWCZYNY!

Robię kolaż z naszych zdjęć z dziećmi dla Dorotki i Wikotora, kilkoro z Was jeszcze nie przesłało mi fotek na maila, min Bona, Mikoto, Morena, Dmuchaiwc, Marcysiowa, Isis!

Bardzo proszę o fotki bo zależy mi żebyście też były- albo dajcie mi zielone światło na skopiowanie z FB, please!!!

mail na naszej grupie na FB. lub prześlijcie mi jako PRIV tu :)

Witam niedzielnie
Ja dziś dalej się męczę z bolącym gardłem, a nawet chwilami tracę głos i mówię szeptem. Zrobiłam inhalacje i pryskam Tantum verde i mam nadzieję, ze to pomoże. Akurat teraz musiało się coś przypałętać…

natis udanego wypadu w góry

RobaczekII jejku, żeby Hubi się nie rozchorował

Palindromea Miki taki wyrywny, a mój mały to taki leniuszek nawet z brzucha na plecki się nie obraca a o raczkowaniu to nawet nie myśli, to będziecie szaleć na Sylwestra

teri114 może Daria chce jechać w góry, że patrzy na Moskie Oko, hehe
Nasz mały jak patrzy na nasz portret w sypialni to się uśmiecha.

Smile4u pamiętamy Cię, piękny prezent pod choinką, też taki miałam 7 lat temu

DzikaBez fajnie, ze Nina spała na brzuszku, bo u nas jak się maluch w nocy przekręci na brzuch to zaraz jest obudzony i wrzeszczy, a jak był mniejszy to uwielbiał spać na brzuchu, fajnie Ewka wymyśliła „jajusia”

Uciekam do łóżka, jutro już nie będzie tak fajnie, bo m już idzie do pracy, więc będę sama z małym. spokojnej nocki

reklama
Witam :tak:

Jestem po spotkaniu z naszymi czerwcóweczkami :-) Ach jak się cieszę , że przyjechały :-D Takie fajne kobietki , że głowa mała :tak: Tosia , Arturek , Karolek, Filipek boskie dzieciaczki ;-)

U nas też jutro kończy się laba S idzie do pracy a przez cały tydzień Zosia była noszona i przez teściową i przez S , coś czuję , że jutro da mi popalić :dry: Bo już widzę , że jak ją kładę na podłogę to nie bardzo jej się to podoba że nie jest na rękach , Tak szybko się przyzwyczaiła :szok::wściekła/y:

Przepraszam że tak tylko o sobie, ale jakoś nie mam mocy :sorry2: Jutro jak Zosia pozwoli postaram się więcej napisać;-)

Miłych nocek kochane :tak:

Do góry