teri114
Fanka BB :)
witam
święta sie skończyły teraz czas myśleć o Nowym roku ;-)
ja wczoraj cały dzień miałam moja kochana siostrzyczkę w domu z mężem i córką w wieku mojego Dawida to im się nie nudziło Daria cały dzień była grzeczna i o dziwo od poczatku sie śmiała do siostry i po 15 minutach juz poszła do niej na rączki a pod koniec nawet i do szwagra zawedrowała więc widoczne ona sobie wybiera do kogo chce iść a do kogo nie
przez cały dzien spała tylko godzinke !!! a mimo to była cały czas wesoła i pieknie sie bawiła z dziecmi i z ciocią nie miała czasu na sen ;-)a upatrzyła sobie u nas jeden obraz na scianie i ciągle sie do niego śmieje i wyciąga rączki żeby ją do niego przystawiać mój mąz to je juz ściąga ze ściany i jej daje to potrafi sie pół godziny nim bawić jak tylko wstanie to od razu patrzy na ten obraz nie wiem co w nim widzi jest to widok morskiego oka i tylko ten jeden tak sobie upatrzyła to ubaw mamy z nią i z tym obrazem 
robaczku ale masz super że goście juz jadą ale bedzie wesoło bedzie bedzie zabawa bedzie sie działo
oby tylko Hubis nie chorował :-(
Bona spóznione ale szczere zyczenia dla Michasia :-)super że mąz dostał pracę i to dzieki Mikotkowi bb zmienia zycie
super ze sie dzis spotykacie 
korba heh to pieski jednak nie upilnowane
no ciekawe czy cos z tego bedzie ;-) mam nadzieje że zołądek juz odpuscił ??
Palin czyżby czyżby swięta były owocne ???????? no nie trzymaj nas w napięciu za długo
a Mikuś jest supr szalony chłopak pieknie się rozwija co tam zapalanowaliście z Mikim na Sylwestra ?;-)
gosia ja też tylko w leginsach chodze i tak sie przyzwyczaiłam że tylko tak mi wygodnie nie nawidze mieć na sobie jeansów

święta sie skończyły teraz czas myśleć o Nowym roku ;-)
ja wczoraj cały dzień miałam moja kochana siostrzyczkę w domu z mężem i córką w wieku mojego Dawida to im się nie nudziło Daria cały dzień była grzeczna i o dziwo od poczatku sie śmiała do siostry i po 15 minutach juz poszła do niej na rączki a pod koniec nawet i do szwagra zawedrowała więc widoczne ona sobie wybiera do kogo chce iść a do kogo nie

robaczku ale masz super że goście juz jadą ale bedzie wesoło bedzie bedzie zabawa bedzie sie działo

Bona spóznione ale szczere zyczenia dla Michasia :-)super że mąz dostał pracę i to dzieki Mikotkowi bb zmienia zycie

korba heh to pieski jednak nie upilnowane

Palin czyżby czyżby swięta były owocne ???????? no nie trzymaj nas w napięciu za długo

gosia ja też tylko w leginsach chodze i tak sie przyzwyczaiłam że tylko tak mi wygodnie nie nawidze mieć na sobie jeansów

Ostatnia edycja: