reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

reklama
Dzika, olej wybłyszczanie domu, nie musi być idealnie, jak to ktoś kiedyś powiedział, ideały są nudne.. :tak:

yyy gdzieś była, ale nie pamiętam gdzie, z to mam przepis na sałatkę :-D anuli
]
My dziś byliśmy na zakupach w spożywce i zapłaciłam 355zł ,, rzeźnia !!!!!!:-( masakra ile to wszystko kosztuje, a brokuł, czy sałate zostawiam na ostatni dzień przed świętami co by się nie popsuło, kupiłam sobie stanik i majteczki :-p na sylwestrowe powitanie roku w nowych łaszkach :-D hehe, może cały rok będę miała coś nowego :sorry2:
Bona, ty też szukasz pracy ?? ja też bym musiała się zabrać, w poniedziałek składam do gminy tutaj, narazie 2 wpłynęły podania i to z poza gminy, a jeden z warunków głównych to zamieszkanie na terenie gminy, może mam szanse ??
Damian coś mi przebąkuje, że dlatego że on tam pracuje to szanse marne bo wójt nie będzie chciał żeby ludzie gadali że protekcja, ale zobaczymy, od jutra zaczynam się pilnie uczyć ustaw więc proszę o usprawiedliwienie !!! Miktotko czytasz ?? :-p może mnie nie być lub będę sporadycznie :-p i tak myślę cały czas co ja z dziećmi zrobię jeśli jakimś cudem dostanę te robotę ?? obcej pani do domu nie wpuszczę..... :-(

Robaczku jak Hubi ?? przechodzi ?
Gosiaku zdrówka !!!! :*

Przeczytałam tylko ostatnią stronę - przyznaję bez bicia :-p. Widzę , że u Wszystkich goraczkowy czas przedświąteczny . U mnie nie inaczej. Rano byłam w pracy na spotkaniu opłatkowym - było super !!! Zostawiłam Jasia z babcią na dwie godzinki :tak:. Potem jezdżenie i kupowanie prezentów dla koleżanek z klasy od starszaków , potem pieczenie ciasteczek na spotkania opłatkowe w klasach starszaków , do tego ogarnianie Jasia i padam . Weszłam na FB a tam takie przykre wieści :-(. Biedne chore dzieciaczki , biedny Wiktorek :-(. Jakoś mnie to tak zdołowało :-(.
Jasio kończy dziś 6 miesięcy - czas zapiernicza :sorry2:
Buziaki :*

Dzień dobry

Kontrola poranna. Mam nadzieję, że wszyscy w łóżkach smacznie jeszcze śpią.

Bona, Piracie drogowy, he he he. Dobrze, że choć udało Ci się zrealizować plan dnia. &&&&&&&& żeby odezwali się do Ciebie z propozycją przynajmnie z połowy miejsc.

Robaczku – super, że Sewerkowe jasełka udane.

Anilek – zazdroszczę kasztanów. Bardzo lubię. Na święta zawsze kupuję, ale te tutaj nijak nie mają się do tych we Francji.

Mikoto – Ty normalnie Robowoman jesteś. Czy jest jakiś moment dnia, że Ty odpoczywasz? Zochna się napatrzy na mamę i też będzie takim pracusiem…

Ariena – zdróweczka dla Wiktorka. Dużo sił dla Was. Mam nadzieję, że dziś ekarze będą mieli dla Was dobre wieści. Trzymajcie się dzielnie.

Morena – wy z Gabi też nie siedźcie w tym szpitalu za długo. Wracajcie do domu. Gabi – proszę łądnie jeść: za mamusię, za ciocię Palin i każdą bb – ciocię (za każdą oddzielna łyżeczka), za Mikołaja i każdego/ każdą bb – kuzyna/kuzyneczkę (za każdego oddzielny łyczek z butli)!

Anula – super, ze jesteście w domu. Zdrówka dla Lola – niech zdrowieje, bo kto będzie dokzywał z Hubim i Filipami na Sylwku, co?

Szczepienie za nami. Miki zniósł je bardzo dzielnie. Jest długaśny chudziutki, ale skoro przybiera na wadze, to jest wszystko dobrze. Kolejna wizyta dopiero za pół roku (dobrze, że w przychodni pamiętają i dzwonią umówić na godzinę, bo ja bym zapomniała do tego czasu).

Wracam do książki. Miłego dosypiania J

Dzień dobry :)

Chyba będe stałym bywalcem na pierwszym miejscu czarnej listy ;)
U mnie też szał przedświąteczny ale im więcej sprzątam to mam wrażenie, że większy bałagan się robi ;)
Po wczorajszym dniu jest mi ciągle smutno
Dorotka i Wiktorku trzymajcie się !
Iza i Gabi szybciutko do domku na święta zdrowiutkie!!
Ehhh kiedyś na pewno tak bym nie przeżywała a teraz odkąd jest Wojtek to normalnie mam ochote przeprosic mame za moje wszystkie wybryki ;)

Dzika ja wychodze z założenia, że sprzątanie to zwykle wywołuje nerwy itd a święta mają być radosne ocazywiście nie mówie, że nic nie ogarniam ale jak z czymś nie zdąże to wyszoruje po świętach ;)

Bona mi się ostatnio z mandatem upiekło hihi dostałam pouczenie :) choć nie wiem jakim cudem bo gdyby nie koleżanka to wogóle nie zauważyłabym, że policjant mnie zatrzymuje ;)

Mikotku kochany proszę o przesłanie zapału i motywacji :)

Przepraszam, że nie wszystkim odpisuje ale Wojciech się obudził i juz wyrywa się do komputera :)

Buziaki dla wwszystkich i zdróweczka :)

Dzień dobry . Kawka się dopija , dziewczyny odwiezione do szkoły . Wojtek jeszcze śpi - ma na 10 . Jasio łobuzuje pod moim czujnym okiem .
Palin - Mikołaj super sie rozwija:tak:. Energiczny chłopczyk . Będziesz mamusiu go gonić juz niedługo :tak:
Anilek - co ja widzę ??? Święta francuskie ??? U la la ... Fajnie macie :tak:
Martam - ja też zero motywacji do porządków i zero energii dziś :sorry2:. Ale Ciebie motywuję :-p - święta święta tuż tuż do porządków marsz i to już !! ;-)
Czekam na dobre wieści od Wiktorka i wszystkim chorującym zdróweczka bo blisko gwiazdeczka :tak:

Witam się porannie!
hello.gif

Nasza Kochana Zosieńka kończy dzisiaj pół roczku!
flircik.gif
Bisous28.gif

Wiktorku Kochany bądź silny i szybko zdrowiej!

Gabrielko zdrówka Maleńka Śmieszko! Wracaj do domku z Mamą!

I tyle zdążę napisać, bo Nasza Solenizantka już wstała :-D Dzisiaj będzie mnie mało, jadę najpierw z mamą, a potem gościmy się.

Miłego dnia Kobietki!

Hej Dziewczyny!

Jak tam nocki? mam nadzieję, że spokojne i przespane :tak:

Mikotku- najlepsze życzenia dla Zosi z okazji skończonych 6 miesięcy!!! Zdrówka i miłości!!

Wiecie coś może o Wiktorku? Boże, jak sobie o tym pomyślę, to...

Morenka-
a Wy kiedy będziecie w domku? Jak się czuje nasza Gabrysia?

Matka Ewa-
najlepsze, choć spóźnione życzenia dla Jasieńka!!!

Anilek-
Francja? No to będą niezapomniane święta!

Asiulka-
trzymam kciuki za zdobycie pracy!!!

Palin-
brawa dla Mikołajka! Dzielny bardzo!!!

Biorę się za obiad i sprzątanie. Dziś rybka z frytkami, więc obiad leniwca, ale przeważnie w piątki jemy rybę, więc jestem usprawiedliwiona
:tak:

Miłego dnia!!!

I ja się melduję ... w wisielczym humorze ...
Lol chory - to wiecie z FB. Czerwone gardło, wczoraj miał katar - dziś kataru już nie ma, i objawy zapalenia krtani. Noc ciężka bo zasnął dopiero ok 22 i co chwila na cyca się budził. Leczymy się, inhalujemy, oklepujemy. Jest lepiej niż wczoraj - nie dusi mi się. Tosia do przedszkola poszła z katarem - jak wróci to i u niej inhalator pójdzie w ruch. A żeby mnie dobić - Luka miał auto w serwisie 3 razy w ciągu ok 1,5 miesiąca. Odebrał wczoraj o 10 ... a teraz do mnie dzwonił, że miał wypadek ... 3 samochody się zderzyły, on na szczęście był 1 i ma wgniecioną klapę i pęknięty zderzak. Na szczęście nic mu się nie stało, teraz czeka na policję.

Z WIEŚCI OD ARIENKI : WIKTOREK SIĘ DO NIEJ ZACZĄŁ WRESZCIE UŚMIECHAĆ, W NOCY DUŻO JADŁ, ALE I 3 RAZY WYMIOTOWAŁ. PRZY KĄPIELI I ZMIANIE OPATRUNKU PŁAKAŁ :(

W dalszym ciągu zaciskajmy kciuki za nich !!!

Zosieńko Mikotkowa - najlepsze życzenia złotko :*
Jasieńku - dla Ciebie również wszystkiego naj !

Przepraszam, że tyle, ale siły, weny i nastroju brak :(

reklama
Witam
Wczoraj się nie odezwałam, bo nie miałam natchnięnia, dopadł mnie jakiś dół, do tego m nie pomaga mi a ja mam przed końcem roku i świętami urwanie głowy.

Palindromea
szkoda, że nie będzie Was na Sylwku, ale bardzo się cieszę, że jednak miałam okazję poznać Waszą rodzinkę, Miki taki dzielny chłopak

asiulka918 też nie masz z kim zostawić dzieciaków jak pójdziesz do pracy? Ja też mam ten problem a idę do pracy już 02.01 – to już niedługo !!!

RobaczekII ale ten Hubiś gna teraz z umiejętnościami do przodu, a mamusia mówiła, że taki leniuszek, u nas jest leniuszek bo sam nie chce za bardzo poleżeć, wszystko najlepiej podać do rączki i tym sposobem zostaje w tyle. Zakupy robisz pierwsza klasa, gdzie TY takie okazje polujesz? Jak tam Hubiś?

_anula gratuluję ząbka Lolinkowi no i duzo zdrówka dla maluszka, dobrze że męzowi się nic nie stalo a auto służbowe

Bona87 ale zazdroszczę jednego karmienia w nocy, mój to co najmniej dwa pochłania a czasami trzy, za to rano jak ma wypić mleczko to nie chce, woli chrupki kukurydziane albo zjeść coś łyżeczką, mandacik na szczęscie na duży ale zawsze szkoda na to kasy wydawać, oby się powiodło z tym cv, tez mam dziś na obiad rybke i frytki

gosiak_85 miałam ten sam problem z kurtką, nie wiedziałam co z tymi rzepami zrobić, a że blondynka jestem to wszystko wyjaśnia, już miałam dzwonić do Robaczka , fajnie, że synek zajada się Twoimi zupkami, chyba też muszę zacząć gotować.

anilek77 trochę zazdroszczę świąt na wyjeździe, co roku marze o tym aby gdzieś pojechać na święta

mikoto zabiegana jak zwykle, pewnie w domu już lśni I prawie wszystko przygotowane, wszystkiego najlepszego dla Zośki, super Zośka robi kosi kosi, zdolna dziewczynka

U nas nocka standardowa, mniejszy katar więc mniejszy maruda. Muszę lecieć przebrać dupkę bo coś tam poszło w pieluszkę...

Ostatnia edycja:
Do góry