reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

a wezcie bo wam walkiem po glowie dam :-D stare stare.... stare bedziecie jak bedziecie mialy prawnuki... wtedy o... a teraz to mlode piekne i pelne sil...o...:-D

reklama
Pam młoda piękna to się jeszcze zgodzę ale pełna sił?? Moje dziecko jeszcze ani jednej nocy nie przespało, a w dzień diabełek mały wszędzie jej pełno:)

16 miesięcy. Teraz już i tak jest lepiej, bywało że się budziła co 45 minut do godziny. No a najgorzej potem wstać i do pracy iść.

No to dziwne troszke... nie mowie ze niespotykany czy zle.... ale mi sie wydawalo ze takie dzieci juz spia w nocy.... tzn moj brat przesypial noce po kaszce juz w wieku 8 miesiecy... ale dziecko dziecku nierowne.... ale zato w wieku 18miesiecy zaczol lunatykowac...

Ona jak była malutka spała dosyć ładnie wiadomo na piersi na początku co 3 godziny pobudka ale później było lepiej no i jak miała jakieś 10 miesięcy to jej się porobiło coś. Nie chce jeść ani pić tylko się budzi trzeba do niej iść położyć i śpi dalej. No ale od miesiąca odpukać już tylko 2 góra 3 razy w nocy. Teraz tylko jest gorzej bo ma katar i kaszel ją męczy. No ale zanim miałam dziecko też myślałam że do roku to już na pewno będzie przesypiać, życie nas weryfikuje.

hej hej kobitki,
Styna rozumiem cię doskonale, moja ma 2,5 roku i w nocy jeszcze wstaje 1 lub 2 razy.
JEEEE za 2 tyg pierwsza wizyta. Mam nadzieje że ten czas mi szybko zleci.
A wy takie stare nie jesteście, młodziutkiee laski z Was!

motylek dobrze ze wszystko ok. Ja też mam wizyte 10.10 :) między 15 a 16 a ty o której godz? My mamy chyba podobny bardzo ''wiek'' ciąży. Kiedy miałas ostatnią @?
Dziewczyny fajnie że mimo niedługiej znajomości ze swoimi eMkami jesteście mega szczęśliwe :) Ja ze swoim jestem już 7,5 roku a w lutym minie 2lata od ślubu. Ale mimo tylu lat kocham go nad życie :) Ja jak zobaczyłam mojego P na ''baletach'' po raz pierwszy, powiedziałam do koleżanki ''on będzie mój'' ona mnie wyśmiala a teraaz ja sie śmieje :))
Mała już śpi, ja też zaraz myju myju i lulu :)

Ja mam na 17:45 :)
Mamy prawie identyczną datę ;) Mój dziś ma 4 tygodnie i 6 dni. OM miałam 23 sierpnia :)

Kochane moje zaciazowane.... czy bolaly was jajniki.... mnie od godziny meczy okropny bol... prawy jajnik mnie cmi odczuwam to badziej jako ucisk a lewy... jakby mnie ktos nozem ciol =/ (wiem jakie to uczucie bo sie sama kiedys w brzuch dzgnelam skalpelem:-D) i kurde boli i nie wiem co zrobic.... tabletek nie mam , tzn mam ale tylko takie co dostalam po operacji na noge i sa to bardzo mocne leki i nie chce brac bo potem zle sie czuje.... myslicie ze jak cieply oklad sobie zrobie np termofor to nic nie zaszkodzi?

mamolinka, styna, mam wikusi super historie :-) my takiej nie mamy, poznalismy sie na imprezie wspolnych znajomych i jakos tak wyszlo, dlugo bylismy przyjaciolmi az wkoncu on mi sie "oswiadczyl" :-D stwierdzilam ze ok niech bedzie... ale to byly takie na niby bo dal mi zelka haribo w ksztalcie pierscionka :-D i od tego czasu jestesmy razem :)

Mi się tylko spać chciało i miałam bardzo niskie ciśnienie, ale to jeszcze jak nie wiedziałam. Domyślałam się tylko. Jaja bolą mnie od 3 dni, ale tak jak na okres bardziej, nawet nie zwracam uwagi na nie.

Aaaaaaaa powiedzcie mi jak mam wstawić te suuuuwaczki, bo chyba mnie przerasta? W sygnaturze, czy jak? Poproszę krok po kroku jak dla debila!

reklama
Do góry