reklama
pam_x_pam
Fanka BB :)
ja od dowch lat mowie ze mam 18scie a mam 20 wiec jest gitPam miałam 26 jak zaszłam w ciąże, dzień po moich 27 urodzinach urodziłam Nadię. Kurcze chyba jednak coś mi jest musiałam się zastanowić ile mam lat
mamolinka90
Ej dziewczyny wiecie, ze cos jest z tym wiekiem ja mam 22 a mam czasami tak, ze jak ktos sie mnie pyta to najpierw musze sie zastanowic i wtedy dopiero odpowiadam. Ale mam wrazenie, ze ja na 20 sie zatrzymalam
Styna ja zaszlam w ciaze po 8 miesiacach znajomosci i bycia razem z moim eM... I podobnie jak Ty wiedziala,jak tylko go zobaczylam ze to wlasnie ten jedyny, z ktorym chce spedzic reszte zycia. My po miesiacu zamieszkalismy razem, a po 2 latach wzielismy slub, teraz juz prawie 2 lata po slubie i 4 jak jestesmy razem. I dalej czuje sie jak na poczatku zakochana po uszy, tesknie jak nie dzowni, motylki w brzuchy przed powrotem z pracy. Dalej jest dla mnie najprzystojniejszy i najwspanialszy... Wiadomo czasami bywalo miedzy nami gorzej, lecz nigdy nie zwapilam ze chce odejsc i zyc bez niego... Milosc mojego zycia !!
Styna ja zaszlam w ciaze po 8 miesiacach znajomosci i bycia razem z moim eM... I podobnie jak Ty wiedziala,jak tylko go zobaczylam ze to wlasnie ten jedyny, z ktorym chce spedzic reszte zycia. My po miesiacu zamieszkalismy razem, a po 2 latach wzielismy slub, teraz juz prawie 2 lata po slubie i 4 jak jestesmy razem. I dalej czuje sie jak na poczatku zakochana po uszy, tesknie jak nie dzowni, motylki w brzuchy przed powrotem z pracy. Dalej jest dla mnie najprzystojniejszy i najwspanialszy... Wiadomo czasami bywalo miedzy nami gorzej, lecz nigdy nie zwapilam ze chce odejsc i zyc bez niego... Milosc mojego zycia !!
pam_x_pam
Ja mam ze swoim tak samo... od 2 lat sie znamy 6 miesiecy jestesmy razem wiedzialam ze to jest ten jedyny jak sie na niego ptrze to mi sie mordka smieje , jak jestem w collegu to tylko o nim mysle... jak jade do domu to tesknie jak szalona tez jest roznie ale zawsze jest potem lepiej i jest git moge mu powiedziec wszystko.... poporstu jest super i on bardzo chce dziecka... ale powiedzial ze jak zajde to zajde i bedzie super... on juz ma plany jak to bedzie kiedy dziekco bedzie co bedziemy robic, jak on mi bedzie pomagal i wogole normlanie bosko
Mamolinka mój wprowadził sie do mnie po dwóch miesiącach znajomości tylko że w międzyczasie miesiąc się nie widzieliśmy bo cały lipiec pierwszo ja 2 tyg. w Polsce potem ja wracałam wieczorem 14 lipca a on rano 14 lipca leciał do Pl. wprowadził się 29 sierpnia a 30 zrobiłam test i był pozytywny.
mama wikusi2010
motylek dobrze ze wszystko ok. Ja też mam wizyte 10.10 między 15 a 16 a ty o której godz? My mamy chyba podobny bardzo ''wiek'' ciąży. Kiedy miałas ostatnią @?
Dziewczyny fajnie że mimo niedługiej znajomości ze swoimi eMkami jesteście mega szczęśliwe Ja ze swoim jestem już 7,5 roku a w lutym minie 2lata od ślubu. Ale mimo tylu lat kocham go nad życie Ja jak zobaczyłam mojego P na ''baletach'' po raz pierwszy, powiedziałam do koleżanki ''on będzie mój'' ona mnie wyśmiala a teraaz ja sie śmieje )
Mała już śpi, ja też zaraz myju myju i lulu
Dziewczyny fajnie że mimo niedługiej znajomości ze swoimi eMkami jesteście mega szczęśliwe Ja ze swoim jestem już 7,5 roku a w lutym minie 2lata od ślubu. Ale mimo tylu lat kocham go nad życie Ja jak zobaczyłam mojego P na ''baletach'' po raz pierwszy, powiedziałam do koleżanki ''on będzie mój'' ona mnie wyśmiala a teraaz ja sie śmieje )
Mała już śpi, ja też zaraz myju myju i lulu
mamolinka90
Mamolinka mój wprowadził sie do mnie po dwóch miesiącach znajomości tylko że w międzyczasie miesiąc się nie widzieliśmy bo cały lipiec pierwszo ja 2 tyg. w Polsce potem ja wracałam wieczorem 14 lipca a on rano 14 lipca leciał do Pl. wprowadził się 29 sierpnia a 30 zrobiłam test i był pozytywny.
Heh fajna historia, a jak pozniej bedzie fajnie takie szalencze historie o milosci dzieciom opowiadac lub wnukom U nas co bylo najsmieszniejsze, to to ze moj eM mnie nie znal a mial juz moje zdjecia na laptopie Moja mama pracowala w biurze posrednictwa pracy jako prawa reka wice dyrektora i byla akcja, ze trzeba bylo ludzi wyslac na nowy projekt, a ze ja akurat mialam jechac do szkoly wiec najpierw pojechalam z mama wyslac ludzi do pracy porozdzielac a pozniej mama miala mnie zawiesc do szkoly... I wtedy pierwszy raz moj eM mnie zobaczyl haha na dworcu centralnym mega romantycznie <lol> i stwierdzil, ze sie zakochal A pozniej niby calkiem przez przypadek znalazl moj profil na nk i postanowil sciagnac moje zdjecia na dysk, zebym nie widziala, ze pare razy dzinnie jest na moim profilu... Ja w tym czasie pracowalam w restauracji i byl wieczor , ze nie bylo w ogole ludzi i zadzwonilam do znajomego, zeby przyszedl bo mi nudno... I przyszedl wlasnie z moim eM i wtedy pierwszy raz go ujrzalam, wychodzilam akurat z zaplecza i az znieruchomialam z wrazenia... A co pozniej sie okazalo moj eM mieszkal z tym znajomym... I tak pare dni przed wigilia 2008 sie zaczelo, sylwestra 2008/2009 spedzilismy razem i tak ladnie sie zlozylo, ze nowy rok powitalismy jako para :d Jestesmy razem od 01-01-2009
P.S. Stynka gdzie mieszkasz za granica ?
Ostatnia edycja:
reklama
pam_x_pam
Kochane moje zaciazowane.... czy bolaly was jajniki.... mnie od godziny meczy okropny bol... prawy jajnik mnie cmi odczuwam to badziej jako ucisk a lewy... jakby mnie ktos nozem ciol =/ (wiem jakie to uczucie bo sie sama kiedys w brzuch dzgnelam skalpelem) i kurde boli i nie wiem co zrobic.... tabletek nie mam , tzn mam ale tylko takie co dostalam po operacji na noge i sa to bardzo mocne leki i nie chce brac bo potem zle sie czuje.... myslicie ze jak cieply oklad sobie zrobie np termofor to nic nie zaszkodzi?
mamolinka, styna, mam wikusi super historie :-) my takiej nie mamy, poznalismy sie na imprezie wspolnych znajomych i jakos tak wyszlo, dlugo bylismy przyjaciolmi az wkoncu on mi sie "oswiadczyl" stwierdzilam ze ok niech bedzie... ale to byly takie na niby bo dal mi zelka haribo w ksztalcie pierscionka i od tego czasu jestesmy razem
mamolinka, styna, mam wikusi super historie :-) my takiej nie mamy, poznalismy sie na imprezie wspolnych znajomych i jakos tak wyszlo, dlugo bylismy przyjaciolmi az wkoncu on mi sie "oswiadczyl" stwierdzilam ze ok niech bedzie... ale to byly takie na niby bo dal mi zelka haribo w ksztalcie pierscionka i od tego czasu jestesmy razem
Ostatnia edycja: