reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2013

Witam
Zaraz uciekam do łózka bo oczy mi się same zamykają, to chyba zmęczenie bo w nocy mały często się budził a tym samym ja mało spałam. Chciałam się zdrzemnąć w ciągu dnia ale jakoś się nie udało. Piekna pogoda dziś była na dworze to spacerowalismy chyba z 3 godz.

mikoto
moje włosy też są wszędzie, mogę odkurzać codziennie a i tak ciągle je wszędzie widzę, normalnie aż się wściekam z tego powodu

anusiakanusia pediatra ostatnio mówił, żeby wychodzic z przeziębionym dzieciaczkiem bo mu się lepiej oddycha na świeżym powietrzu, oczywiście jak nie ma gorączki

sa_raa dla mnie najlepszym tematem tych warsztatów było chustowanie, ale żeby zaspokoić swoje wątpliwości chętnie poszłabym jeszcze na warsztaty gdzie pokażą i poćwiczę inne wiązania, bo jak na razie to ćwiczę tylko kieszonkę.

gosiak_85 no to z Tymka ładny chłopak i ochrzcił wagę przy okazji :D

madzia128
trzymam kciuki oby Tymkowe dolegliwości brzuszkowe szybciutko minęły &&&

Palindromea Filip też ostatnio się w nocy dużo kręci, kiedyś jak go położyłam tak spał, a teraz się rozkopuje, macha rękami i mruczy… wszystkiego naj z okazji 4 m-cy dla Mikołaja

Kingusia91 bardzo się cieszę, że Laura była dzielna na szczepieniach.

Wenusjanka świetnie, że maleńka już się przewraca. Dziś zauważyłam, że mój leżac na brzuchu zaczął się przechylać na jeden bok, to i tak jest posunięcie bo z niego mały leniuszek

reklama
wpadam na chwilkę późnym wieczorem . Ostatnio czasu brak żeby poczytać i coś naskrobać . Dziś urodzinował mężu , więc byli goście i roboty dużo ... Jaś kolejny katarek zwalczył już prawie :-). Padam kobietki . Może jutro wpadnę na dłużej ;-)

MatkaEwa - Wszystkiego najlepszego dla mężula :tak:

Palin dużo zdrówka i uśmiechów dla Mikołajka :cool2:

emka nie wiem jak Ty to zrobiłaś ;-)

Właśnie skończyłam śniadanie. Felini dzisiaj jakoś szybciutko poszedł spać znowu więc pewnie zaraz będzie pobudka :nerd: Dzień zapowiada się ładnie. Wreszcie piątek :-D Jutro się wyśpię może :sorry2:

sa_raa no ja sama nie wiem:-DPrzecież jako jedna z pierwszych prosiłam o taki wątek,a później umknęło mi jego powstanie:-D:zawstydzona/y:
Dziewczyny mam pytanie,czy Wasze juniorki w nocy mają troszke zatkane noski i nad ranem? Czytałam,że to może być wina suchego powietrza,ale ja mam nawilżacz,ostatnio nawet go nie włączam bo wskaźnik higrometru wskazuje nawet około 70% nawilżenia...Sama już nie wiem...

Przestudiowałam wczoraj google wzdłuż i wszerz, z telefoniczną pomocą natis zrobiłam listę zakupów na moją nową dietę i kazałam zjeść mężowi wszystkie sery z lodówki. z polecenia mikoto zamówiłam mleczko, które pomogło jej Zosience.
A Tymcio w nocy zrobił taką kupolę, że aż mnie obudziło to bulgotanie :szok: I się zaczęło.. bo jak go przewijałam, to się rozbudził i przez 1,5h słyszałam śmiechy i gadanie z łóżeczka - ale wolę to niż płacz :-D A rano, jak się obudził, to zaczęłam masować mu brzuszek podczas naszych porannych pogaduszek i kupa wyszła bez problemu :-D I już nie biegunka tylko lekko zbita - myślę, że winowajcą był nutriton.
Mimo wszystko badania robię. Dietę wprowadzam. Mleczko zmieniam.

Dziewczyny mikoto, bona miłego spotkania :-)
natis udanej imprezki Darka :-Di poprosimy foto po wizycie u fryzjera i kosmetyczki!
sara mi się wszyscy dziwią, że cieszę się, jak zbliża się weekend :-p wg wielu osób my na macierzyńskim mamy weekend cały tydzień :-p
oby pogoda dopisała, bo planujemy zdobyć kolejny górski szczyt :tak:
MatkaEwa najlepszego dla męża!
Wenusjanka gratulację dla Izuni!

Gdzie jesteście?? Idę na fb - pewnie tam :-p

Dzien dibry, w ten hmmmm...typowo angielksi poranek (zimno wieje, zaraz bedzie padac)

emka - tak to moze byc wina suchego powietrza, ale mozesz zawiesic wilgotna pieluszke na kaloryfer lozeczko i bedzie nawilzac powietrze

madzia - super , ze kupka wyszla i Tymcio i Ty zadowoleni mimo nocnych pogaduszek :)

natis - bawcie sie dobrze :D

Kochana udanego mspotkania!!!!

oj dawno mnie tu nie było, nie jestem w stanie Was nadrobić... no tylko dzień wczorajszy bo jakoś mało aktywne byłyście:)

Animladris mój też uwielbia brzusiobuziaki :) ale na szczęście w nocy mu to nie w głowie:)

Madzia super, że Tymkowe kupki lepsze:) powodzenia z dietą, mam nadzieję, że wytrwasz:)

Też bardzo się cieszę, że dziś piątek, chociaż tak ja Madzia pisze, wszyscy uważają, że dla mnie to bez różnicy bo nie pracuję:/

MatkaEwa wszystkiego naj naj dla męża:)

Ja wczoraj załatwiałam milion spraw, musiałam wyrejestrować samochód, bo w końcu sprzedałam wraka i dzisiaj laweta przyjeżdża po mojego fokusika... aż mi się łezka w oku kręci... mój pierwszy samochód! No i od razu załatwiłam ubezpieczalnie, bo za chwilę musiałabym opłacić nowe OC. Zaliczyłam też wizytę u psychologa... normalnie chyba zacznę chodzić regularnie, można się wygadać przed kimś kto Cię nie skrytykuje:p

A dzisiaj stwierdziłam, że nic mi się nie chce i na obiad będzie McDonald:D to tyle jeśli chodzi o dietę:p

Młody drzemie więc idę się ogarnąć i może zdecyduję w końcu jakie ciasto zrobić na jutro...

Anim - och jak slodko opisalas brzusiobuziaki :)
Smile - ja na jutro chyba brownie upieke taaaakkk za mna chodzi...

Dzis moj mezulo urodzinowy wiec idzie z kolegami na piwko :p.... maja wyjscie z pracy bo jeden z nich odeszdl i robia pozegnanie wiec i przy jednej okazji poswietuja urodziny ....

reklama
sa_raa ja ostatnio kupiłam dwa term.z funkcją higrometru,z ciekawości czy oba podobnie są czułe postawiłam je u małej w pokoju,jeden pokazuje 55% nawilżenia a drugi zawsze o około 12 więcej...Czyli też nie włączam nawilżacza.
animladris to siły ,cierpliowsci i wytrwałości w ćwiczeniach,żeby juniorek szybko "się naprawił". My mamy wizyte umówioną na przyszły tydzień,wpadnie fizjoterapeutka,z pewnością wynajdzie coś u małej do podreperowania,bo tez widzimy u niej pewne małe nieprawidłowości.

Do góry