reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Witam wszystkie dziewczyny :)

Pierwszy raz od dwóch tygodni w miarę normalnie przespałam noc. Raz tylko wstałam siku ale to już normalne :p

Rozmawiałyście ostatnio o cenach wizyt. Ja też chodzę prywatnie, płacę 80zł razem z usg tylko wszystkie badania muszę robić prywatnie. Na razie mam zrobić tylko takie podstawowe : bete, morfologie, glukoze i mocz.

Jeszcze tydzień i zobacze moje maleństwo :-)

Miłego dnia ;-)

reklama
Witam się z Wami porannie z pracy:-). Witam nowe dziewczyny-spokojnej i zdrowej ciąży życzę.
Natis i reszta dziewczyn po wizycie-bardzo się cieszę,że wszytko dobrze.
Ja mnie mogę się wyspać, normalnie oczy mi się zamykają.
Wczoraj upiekliśmy z synkiem ciasto-fale dunaju, dziś z rana musiałam o 7.00 je spróbować:-). jest pyszne.

Dziewczynki cieszę się razem z wami z udanych wizyt:)

Natis ja byłam praktycznie w tym samym czasie u gina(równe 5tyg) i pęcherzyka, serduszka jeszcze nie było. W 6t1d na usg widziałam już serduszko więc i ty niedługo je zobaczysz tylko nie denerwuj się:tak:

Ja już od 5 na nogach. Oczy mi się same zamykają ale już kłaść się nie będę. Dzisiaj znów nie wymiotowałam ale za to mdli mnie, głowa napierdziela więc nie wiem co gorsze:(
Jeszcze ta pogoda nie nastraja optymistycznie więc zrobie sobie gorącą herbatkę i właże pod kocyk:-) Jeszcze tylko 8 dni i zobaczę swoje maleństwo. Obiecałam Julci, że jak już będzie widać rączki i nóżki to zabiorę ją na usg. Już doczekać sie rodzeństwa nie może:-D

Wy tu o ciastach itp slodkościach a mnie odrzuca na kilometr wszystko co słodkie. Cieszę się z tego bo tak to bym się zapychała słodyczami a tak to przynajmniej jem rzeczy wartościowe:)

Witam się z już z pracy.
Padłam wczoraj o 21:30 i do rana spałam jak suseł, z małą przerwą na siusiu - jak to mnie wkurza, że muszę latać po nocy do łazienki :wściekła/y:
Szczególnie witam Nowe Czerwcówki i życzę spokojnej ciąży a Dziewczyną po USG gratuluję serduszek :) Ja mojej kruszynki usłyszałam tydzień temu i idąc do lekarza stresowałam się ogromnie, aż mi się ręce trzęsły :)
Kolejną wizytę mam dopiero za 3 tyg.
Ważyłam się dziś rano i schudłam 0,5 kg a spodni to prawie dopiąć nie mogę bo już mi brzuszek wyskoczył - wyglądam jakbym zjadła cały garnek fasolówki. Jak siedzę to guzik muszę mieć odpięty. Też już u was wyskoczyły brzuszki ? Pamiętam w pierwszej ciąży w 3 miesiącu już nic nie dopięłam ( fakt wszystko mam na styk ) :)

Czytam tak wiadomosci od wczoraj i juz chyba sie martwie..
Jestem za granicą z narzeczonym a do Polski wracam w grudniu,
Na tescie mi wyszlo ze to 4-5 tydzien...
wiec u gina beda dopiero w polowie grudnia..
nie za dlugio bede zwlekac?
juz sie martwie czy wszystko z moją fasolka wporzadku :(...

Witam nowe mamy ,życzę spokojnej ciąży.
Ale tu słodko z samego rana ,ja też musże upiec jutro tort ,bo 2 Majka ma urodziny.
Dziś mam totalnego lenia ,tylko zrobiłam zakupy.
Miłego dnia

no wlasnie nie mam...
Chodz jedyny moj plus ze siedze w domku cały czas i nie jestem narazona na przeziebienie...
juz nie moge sie doczekac jak mi brzusio zacznie bardziej rosnac bedzie moze minimalna oznaka ze wszystko jest ok ;)

reklama
Witam z rana :-)

Ja dzisiaj wizyta , jakoś strasznie się denerwuje - zresztą jak każda z Was :happy:

Dzisiaj na szczęście nie ryczę od rana, mam nadzieje, że dzisiejszy dzień będzie lepszy....
Ja też mam już brzuszek co widać na zdjęciu które wkleiłam na forum z brzuszkami

Miłego dnia ciężarówczki:happy:

Do góry