Palindromea
Fanka BB :)
Teri – wiem, że Mikołaj jeszcze 3 miesięcy nie ma (choć niewiele mu brakuje) , ale nie wyobrażam sobie odzwyczajać go od jedzenia w nocy. Budzi się dwa razy i jest tak głodny, że pochłania po 110- 130 ml na jedno podejście. Myślę, ze jak nasze Maluchy będą gotowe na rezygnację z nocnego podjadania to po prostu przestaną się tego domagać.
50 centyl to super wynik.
Matka Ewa – super, że wróciłaś. Czekam na foty.
Bona – jestem pełna uznania. Na pewno będzie wszystkim smakowała.
My dziś z Mikołajem mieliśmy super dzionek. Oby takich coraz więcej. Udały się nam zakupy, choć już szykowało się na deszcz (i popołudniu była niezła pompa). No i pogoda się nam spusła – pewnie jutro będą nici ze spaceru.
Mam nadzieję, ze tam gdzie nasze malutkie czerwcówiaczki będą chrzczone będzie piękne słoneczko się do nich uśmiechało. Udanych imprez.
50 centyl to super wynik.
Matka Ewa – super, że wróciłaś. Czekam na foty.
Bona – jestem pełna uznania. Na pewno będzie wszystkim smakowała.
My dziś z Mikołajem mieliśmy super dzionek. Oby takich coraz więcej. Udały się nam zakupy, choć już szykowało się na deszcz (i popołudniu była niezła pompa). No i pogoda się nam spusła – pewnie jutro będą nici ze spaceru.
Mam nadzieję, ze tam gdzie nasze malutkie czerwcówiaczki będą chrzczone będzie piękne słoneczko się do nich uśmiechało. Udanych imprez.