Kurcze
Natis Wy biedne jesteście, mam nadzieje, że uda się uniknąć szpitala... kciukasy zaciskam!!! oby było dobrze!
Madzia nie szalej z apapem tylko idź spać jak Tymek zaśnie... śpij jak on śpi bo musisz odpocząć! co do spacerów, następnym razem załączę program i zobaczymy ile km zrobimy
Gosiak powodzenia w pakowaniu - ja nienawidzę tego robić i zawsze czegoś zapominam albo spakuje niepotrzebne rzeczy:/
MatkaEwa no to ładnie pospaliście
)) oby wszystkie takie nocki były
Dmuchawcu oj sporo cierpliwości potrzebujesz !!! Ja też bym chyba wyszła z siebie po takiej akcji.. Najlepszego dla Helenki!
My po lekarzach... Szczepienia straszne
Franek tak płakał:-( dobrze, że trwało to tyle 5 min a później już mu przeszło... Klusek w ciągu 15 dni przybrał 630 gram i waży już 4700
muszę mu chyba dietę wprowadzić
U mnie z podwoziem też OK! Mam zielone światło na wszelkie aktywności, czyli zaczynamy bieganie, brzuszki no i sexik
Co do antykoncepcji... moja DR przeciwna tabletkom podczas karmienia (jakimkolwiek!! ) ale powiedziała, że jak bardzo chce to mi przepisze... zapytała tylko jakie miałam okresy jak nie brałam tabletek i tu pojawił się problem. Bo ja od 18 roku życia non stop na tabsach... więc DR stwierdziła, że swój limit tabletkowy na całe życie już wyczerpałam, a że po CC przez 2 lata ciąża i tak nie zalecana więc zakładamy wkładkę.
Nie jest źle... za 300pln na 3 lata to i tak o wiele taniej niż tabletki, a nie będę musiała o niczym pamiętać...
i to tyle u mnie
idę do Franka bo coś marudny, przez 3 dni mam go teraz bacznie obserwować czy nic się po szczepieniach nie dzieje więc ruszam na obserwacje
))