Robaczku - pare dni wczesniej wyczulam malutke kuleczke, ale rozmasowalam i niby zniknela. Po 2 dniach wstala z rana z uczuciem lekkiej goraczki, ale nie mierzylam temp. Poszlam nawet na szczepienie(dla mnie, aby malemu przekazac przeciwciala z mlekiem, bo nie chcialam sie szczepic w ciazy). Rano jak wstalam, piers jakby ciagnela mnie w dol, byla bardzo tkliwa i zaczerwieniona ( w miejscu zastoju - czerwona plama). No i przede wszystkim goraczka wzorsla. Zmierzylam pierwszy raz ok 17 bylo ponad 37 st . Ale wyczytalam , ze przy zapaleniu jest wyzsza. Jednak po 2 godzinach mialam juz38,7 i to zadecydowala o wizycie w szpitalu. Czulam sie jakbym miala grype ( i wlasnie o takie objawy mnie pytali)
Mam nadzieje, ze u Ciebie to nie to, bo trzeba nadal karmic ta piersia, co nie jest przyjemne.
Dzieczyny czy kropelki SabSaimplex mam podawac przed kazdym karmieniem?? - podaje po 5 kropli , jak na razie max 2 razy dziennie, bo chyba jednak cos nas meczy...sama nie wiem
Mam nadzieje, ze u Ciebie to nie to, bo trzeba nadal karmic ta piersia, co nie jest przyjemne.
Dzieczyny czy kropelki SabSaimplex mam podawac przed kazdym karmieniem?? - podaje po 5 kropli , jak na razie max 2 razy dziennie, bo chyba jednak cos nas meczy...sama nie wiem
Ostatnia edycja: