teri114
Fanka BB :)
ech widzę że temat męzów na tapecie ;-)więc i ja ponarzekam ;-)myślałam że tylko u nas tak ale jak czytam że u Was też podobnie to serio m troche lepiej u nas to samo mąz wiecznie w pracy ja sama ze wszystkim wczoraj miałam czas zjeśc dopiero o 18 tak to tylko w locie jakiś jogurt na szybko dzis piłam ''poranna'' kawe o 14 a mąż jak wróci z pracy to ponosi mala z godzine i ona idzie spać niby w nocy nie spi razem ze mną bierze ja do odbicia itp ale bardziej chodzi mi o brak czułości i zainteresowania mna jako żoną a nie matka dzieci jeszcze nie usłyszałam miłego słowa od porodu raz przyszedł tydzien po porodzie troche wypity i powiedział wtedy że mnie podziwia że tak dobrze sobie radze itp ale czemu musi wypc żeby to powiedzieć czytałam wcześniej że u was już był seksik po porodzie a u nas dalej cisza w pażdzierniku bedzie rok posuchy nie powiem mi tam nie przeszkadza bo u mnie słabe libido zawsze byłoa teraz to juz wogule ale u męża było zawsze wieksze a teraz nie ma i dobija mnie to bo myslę że już na niego nie działam niby nie zostało mi duzo kg ale jednak to ciało juz troche inne na brzuchu zrobiło mi sie kilka rozsepów cycki jakieś takie puste a zawsze były takie jędrne szczerze to jeszcze nie pokazałam sie męzowi bez ubrania i przeraza mnie ta mysl żeby sie tak pokazac
anula do mnie mąz raz wyjechał z tekstem jak mała płakała bo miała kolkę że trzeba było urodzic drugie dziecko 5 lat temu jak człowiek miał siłe a nie teraz sobie wymysliłam - niezle co ale wiedział że przegiął i żałował tego co powiedział ale 2 dni sie do niego nie odezwałam nawet słowem więc nie martw sie u nas tez kolorowo czasem nie jest
a na Dawida tez często krzyczę i potem tego załuje obiecuję sobie ze juz nie bede ale dostane nerwów i znowu nakrzycze
o ponarzekałam a teraz mała krzyczy wiec nawet ponarzekac nie mam kiedy
anula do mnie mąz raz wyjechał z tekstem jak mała płakała bo miała kolkę że trzeba było urodzic drugie dziecko 5 lat temu jak człowiek miał siłe a nie teraz sobie wymysliłam - niezle co ale wiedział że przegiął i żałował tego co powiedział ale 2 dni sie do niego nie odezwałam nawet słowem więc nie martw sie u nas tez kolorowo czasem nie jest
a na Dawida tez często krzyczę i potem tego załuje obiecuję sobie ze juz nie bede ale dostane nerwów i znowu nakrzycze
o ponarzekałam a teraz mała krzyczy wiec nawet ponarzekac nie mam kiedy
Ostatnia edycja: