DzikaBez
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny, dziś mój pierwszy "samotny" dzień aż dziwie się ze piszę, oczywiście jak na złość Ewa obudziła się z dziwnym kaszlem, bałam się ze małą zarazi i do lekarza a tam zapalenie krtani, Nina w tym czasie została z moim 18 letnim bratem, nie sadziłam ze zgodzi się zostać z płaczącym noworodkiem ( bo młoda od 9 nie spała uśpiła się godzinę temu), a do tego ja przed chwilą dostałam biegunki nawet nie miałam się siły złościć jak Ewa posadzona na nocniku wstała i zrobiła siku w .....kuchni.
Czekam na kuriera dziś mam dostać chustę, dobra teraz spadam sprzątać i do garów
Ja na szczęście wchodzę we wszystkie ciuchy i dobrze bo sukienkę na chrzciny mam z głowy jeden wydatek mniej u nas impreza ostatecznie odbędzie się 21 lipca oby było ładnie to odbędzie się w ogrodzie
Czekam na kuriera dziś mam dostać chustę, dobra teraz spadam sprzątać i do garów
Ja na szczęście wchodzę we wszystkie ciuchy i dobrze bo sukienkę na chrzciny mam z głowy jeden wydatek mniej u nas impreza ostatecznie odbędzie się 21 lipca oby było ładnie to odbędzie się w ogrodzie