hej
u nas nocka kiepska - ok 3.30 młody się obudził, ja go wzięlam, a on przesikany po pachy, więc o 4 było przebieranie i przewijanie
no i w sumie godzinę miałam z głowy, a rano Artur wpadł więc sobie nie pospałam
jak masz kasę to kupuj all-in-one, tam nic nie trzeba wkładać, wyjmować itd.
zmienia się jak pampersy
możesz też spróbować tam znaleźć zestawy startowe
jak masz mniej kasy to kup kilka otulaczy i wkładów
najlepiej poczytać o tym tu
Czego będę potrzebować?
gosiak przy kolkach nie musi być zatwardzenie
kolka to pianka która powstaje na powierzchni jedzenia, w wyniku połykania powietrza przez dziecko
i jeśli chodzi o leki - nie można się do nich przyzwyczaić, one nie są wchłaniane z przewodu pokarmowego, one mechanicznie powodują pękanie tej pianki, gaz potem wychodzi w naturalny sposób
mówię o lekach typu sab
u nas pępek zaczyna się troszke babrać, wisi na ostatnim włosku, jak do poniedziałku nie przejdzie [odpadnie] to ide do przychodni
i chyba zaczyna się nam ciemieniucha :-(
mierzę młodemu temperaturę i jest w normie
u nas nocka kiepska - ok 3.30 młody się obudził, ja go wzięlam, a on przesikany po pachy, więc o 4 było przebieranie i przewijanie
no i w sumie godzinę miałam z głowy, a rano Artur wpadł więc sobie nie pospałam
dziewczyny ratujcie, bo zaraz zbzikuje!
chcialbym kupic malemu pieluchy wielorazowe, ale tyle tego jest, ze zupelnie sie pogubilam
prosze powiedzcie jakie kupic i gdzie i na coi zwrocic uwage
pliz
jak masz kasę to kupuj all-in-one, tam nic nie trzeba wkładać, wyjmować itd.
zmienia się jak pampersy
możesz też spróbować tam znaleźć zestawy startowe
jak masz mniej kasy to kup kilka otulaczy i wkładów
najlepiej poczytać o tym tu
Czego będę potrzebować?
gosiak przy kolkach nie musi być zatwardzenie
kolka to pianka która powstaje na powierzchni jedzenia, w wyniku połykania powietrza przez dziecko
i jeśli chodzi o leki - nie można się do nich przyzwyczaić, one nie są wchłaniane z przewodu pokarmowego, one mechanicznie powodują pękanie tej pianki, gaz potem wychodzi w naturalny sposób
mówię o lekach typu sab
u nas pępek zaczyna się troszke babrać, wisi na ostatnim włosku, jak do poniedziałku nie przejdzie [odpadnie] to ide do przychodni
i chyba zaczyna się nam ciemieniucha :-(
mierzę młodemu temperaturę i jest w normie