Bona glowa do gory - wszystko co zle przejdziecie teraz a potem bedzie juz z gorki
Ja taki boom mialam jak Mateusz poszedl do zlobka-non stop antybiotyk, szpital, odwodnienie.. ale teraz nic mu nie dolega (odpukac)
Gosiak moj Tymek tez niespokojny jest wieczorami, do tego stopnia, ze wczoraj wieczorem ogladalam film z nim na rekach :/ Zasnal ok 22 i obudzil sie o 1.30.. zjadl w 10minut i wrzask - zgrzeszylismy po raz drugi.. wyladowal u nas w lozku i nie wiem, o ktorej zasnal, bo ja bylam pierwsza
Moze ta pogoda na niego dziala.. Dzis mimo wszystko - nawet w kaloszach - ide na spacerek
I tez rano mialam jedna pusta piers a druga jak kamien.. ale chyba zakrecilam sie na ostatnich karmieniach i dwa razy z tej samej dostal.. Polozna mowila mi, ze to wrecz idealnie, jak dziecko ssie przez max 20minut a nie wisi godzinami na cycu
Palin ostatnio pisalas, ze wszyscy postrzegaja Cie przez pryzmat dziecka - tez tak mam
Moi tescie odwiedzili mnie 2dni temu, a ostatnio byli u nas na urodzinach meza. Mieszkaja 8km od nas. Dzis przyjezdza moja babcia. Mieszka 15km od nas. Ja pgzeprowadzilam sie tu 3 lata temu.. od tego czasu byla u mnie az raz :/
Marys witaj w domu
Smile wspolczuje wizyty w przychodni
Dobrze, ze Franek nie ulewa. Tymek jak nie odbije, to ulewa. Ulewa tez, jak go ladnie ubiore
Kiedy nasze chlopaki poznaja sie? Moze w przyszlym tygodniu nie bedzie lalo, padalo i wialo.. Oby
Anilek zazdroszcze proby wyjscia z kolezankami
Ja ostatnio pojechalam na poczte, nie bylo mnie 25minut.. maz ledwo dal rade-podobno.. bo Smerfus grzecznie lezal, jak wrocilam
Dzis chcialam pojechac do szmateksu, bo Smerf tonie w ciuszkach na 56.. ale mam obawy. Chyba pojade w poniedzialek z nim
Milego dnia :* Czy w jakims zakatku naszego smutnego kraju jest prawdziwa wakacyjna pogoda.. ?