reklama
_Marys_
Fanka BB :)
Kingusia będzie dobrze <tuli> może się jeszcze rozkręci
Dmuchawcu nie zostaniesz sama bo jeszcze ja jestem
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Kingusia będzie dobrze <tuli> może się jeszcze rozkręci
Uf....to całe szczęście:-)
mama2013
To kto jeszcze 2w1?
Ja, Anula, Marys, Minnie, Mikoto, Ines...ktoś jeszcze?
Jaaa! ale nie odzywam się ostatnio, tylko Was czytam na bieżąco, bo w sumie nie mam o czym pisać :-( Wcześniej sporo pisałyście o starszych dzieciaczkach, teraz o tych malutkich, a ja w sumie tylko tak czekam czytam i się nie wtrącam w dyskusje, bo Wy mądre rzeczy piszecie, a ja w sumie żadnego doświadczenia na polu macierzyństwa nie mam ;-)
Myślę, ze zacznę się udzielać jak już będę miała synka po tej stronie brzuszka i zacznie mnie dotyczyć to o czym teraz toczą się rozmowy
anusiakanusia
Styczniowe mamy'06
Kingusia, i ja tule i mocno ściskam kciuki za laktacje!!!
My wczoraj byliśmy na wizycie u lekarza.. No u nas przybranie zaskoczyło mnie w druga stronę.. Przy wyjściu ze szpitala 3650, w dwa i pól tyg po 4550g
Dla mnie to nowość .. Zuzia przybierala minimalnie..
A ten tylko je, śpi i wali kupy
My wczoraj byliśmy na wizycie u lekarza.. No u nas przybranie zaskoczyło mnie w druga stronę.. Przy wyjściu ze szpitala 3650, w dwa i pól tyg po 4550g
Dla mnie to nowość .. Zuzia przybierala minimalnie..
A ten tylko je, śpi i wali kupy
Nayaa
i ja 2w1ale chyba niedługo,bo coś się zaczyna dziać.Lekarz i położna sami nie wiedzą co ale się dzieje ;-)
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
To jeszcze nas-dwupaczków troszkę jest:-):-)
Mama2013- nie żartuj kochana - piszemy o różnych duperelach, sprzątaniu, czereśniach, ograniczeniach ruchowych w ciązy itp więc prosze mi sie tu ładnei udzielać!!!;-):-)
Anusiakanusia- to kawał chłopa z Sebastianka
Mama2013- nie żartuj kochana - piszemy o różnych duperelach, sprzątaniu, czereśniach, ograniczeniach ruchowych w ciązy itp więc prosze mi sie tu ładnei udzielać!!!;-):-)
Anusiakanusia- to kawał chłopa z Sebastianka
emka01
Szczęśliwa mama:)
kingusia nie martw się,na mm szybko nadrobi wagę. U mojej siostry było podobnie,po 3 tyg trafiła do pediatry,ten zważył małego i niestety był niedożywiony,prawie zerowy przyrost wagi od porodu. Siostra się zryczała bo myślała,że ma dobry pokarm i dużo,a okazało się,że był tak mało wartościowy.Przeszła na mm i mały ma już 3 miesiące,jest zdrowy,wesoły,bystry.Też zaczynałą od tego mleka co Ty kupiłaś,później zamieniła na inne.
Dziewczyny jak wasze juniorki reagują na upał? Moja mało dzisiaj spała,szok,jest marudna,do tego często woła jeść,dajemy jej też wodę,ale po niecałych 10ml jak się zorientuje,ze to nie mleko-odrzuca butle.No i sika co chwile,dzisiaj poszła rekordowa ilość pieluszek.
Dziewczyny jak wasze juniorki reagują na upał? Moja mało dzisiaj spała,szok,jest marudna,do tego często woła jeść,dajemy jej też wodę,ale po niecałych 10ml jak się zorientuje,ze to nie mleko-odrzuca butle.No i sika co chwile,dzisiaj poszła rekordowa ilość pieluszek.
_Marys_
Mama2013 ja też nie mam starszych dzieciaczków i doświadczenia a się udzielam przynajmniej staram ;-) także śmiało nie krępuj się i pisz ile wlezie
anusiak to dużego chłopaka masz :-)
anusiak to dużego chłopaka masz :-)
reklama
Bona87
Mama Michasia
Kingusia- nie martw się, ja miałam podobną sytuację. Tydzień po wyjściu ze szpitala Michaś schudł 100 g i w nocy zaczęłam dokarmiać go MM. Poskutkowało, bo przez kolejny tydzień przybrał 380 g! :-) Teraz ściągam swój pokarm i przechowuję w lodówce, bo z jednej piersi ściągam zaledwie 30 ml, a Mały za jednym razem je 100-120 ml. W nocy tylko 2-3 razy daję Mu MM i jakoś sobie radzimy Ja też byłam podłamana, ale na szczęście je mój pokarm, a że dokarmiam sztucznym? Tłumaczę sobie, że i tak niewiele no i że tak widocznie musi być. Najważniejsze, że Junior przybiera, zobaczysz, że Twoja Laurka też zacznie!!! Głowa do góry
Natis- życzę szybkiego wyjścia ze szpitala, nie ma to jak w domku Oby wszystko szybko się wyjaśniło!
Dmuchawcu- piękne i niezwykle urocze te Twoje córeczki! Widać, że łączy je bardzo silna więź
Natis- życzę szybkiego wyjścia ze szpitala, nie ma to jak w domku Oby wszystko szybko się wyjaśniło!
Dmuchawcu- piękne i niezwykle urocze te Twoje córeczki! Widać, że łączy je bardzo silna więź