reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2013

Hej :happy:
U mnie rano padało, a potem znowu duchota na całego :baffled:
Natis kciuki oczywiście zaciśnięte
Dmuchawcu podziwiam prasowanie w taką duchotę, ja bym chyba prędzej padła niż wyprasowała :baffled: a z tymi czopkami to coś się stanie jak zaczniesz brać a dajmy na to po dwóch dniach zaczniesz rodzic?
Minnie może jednak coś rozkręci :sorry:Edit:
Mikotku
współczuję jedzenia szpitalnego, ale chyba tak jest w każdym:sorry: do czwartku jeszcze chwilka :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Mikoto oczywiście kciuki zaciskam od rana i czekam na czwartkowe wieści... Współczuję jedzenia szpitalnego... 2 m-ce przelezalam z Leną w brzuchu w szpitalu.

Kingusia też jestem ciekawa tych pieluchy i kazałam ostatnio darkowi je kupić, ale stwierdził, że te new nborny są w podobnej cenie co pampersy, więc nie kupił. Podobmo te większe są znacznie tańsze.

Marys i tu byla burza, już kolejna tego dnia, a z tego co mi wiadomo grad, ktory spadł w okolicy wmarobił ogromnych szkód.

Kingusia znajomi używają tych pieluch i sobie chwalą. Najlepiej sprawdzić.

Kochane, lecę na wieczorną toaletę. Postaram odezwać się jeszcze

Natis ja właśnie nie wiem ile one kosztują ale mam jedną sztukę bo była jako próbka w paczce ze szpitala i wygląda całkiem przyzwoicie :-)

TO musze Wam powiedziec, ze tu z kolei w szpitalu porcje jak dla wojska :szok: zaraz po porodzie dostalismy z mezulem (tu szok) jedzonko.Trafilismy na gulsz, ziemniaki i groszek - nie doprawione na maxa , ale zjadliwe. Co prawda osobiscie bym tego nie wybrala dla osoby karmiacej, ale oni tu nie patrza i tak naprawde menu jest dlugasne...wlacznie z frytkami, curry, i masa innych rzeczy raczej do lekko strawnych nie nalezacych. Ale mozna samemu wybrac plus deserek itp :tak:

Po masci cycusie spokojniejsze, Smok najedzony. Dzis poszla takie prawdziwe melczko, wiec jego minka bezcenna :tak: Pewnie jeszcze troszke to potrwa zanim sie unormuje (uslyszalam dzis 2 tyg), ale najwaznjiejsze aby sie nie poddac :)
Trzymam kciuki za wszystkie skurczyki...mnie rozkrecaly te kapiele, ale w takiej ilosci wody aby na boku brzuchol byl zakrty. No i mysle, ze dobil mnie spacer do szpitala w dwie strony w piatek popoludniu :tak:
Milego wieczoru. Zmykam wietrzyc mleczarnie dalej

hej dziewczyny za często to ja tu nie pisałam ale zawsze codziennie was czytałam a dziś chcę się pochwalić moim cudem!urodziłam 10.06 poród bardzo ciężki zakończony cesarskim cięciem 8cm rozwarcia ale mały ułożył się odgięciowo i nie chciał wejść do kanału rodnego;/najbardziej cieszę się że karmię piersią :] pozdrawiam wszystkie mamuśki!!A poniżej Ignacy Jacek:D
206905_586346498066264_96792990_n.jpg

Załączniki

• 206905_586346498066264_96792990_n.jpg
    206905_586346498066264_96792990_n.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 41
Kingusia ja miałam kilka na próbę tych rossmanowskich babydream i się sprawdziły,zero uczulenia,zero odparzeń,wygodnie się zakłada,dobrze wchłaniają. Kurde nie pamiętam jakie były w szpitalu,ale tamte bynajmniej jej nie służyły.

Czapelka gratulacje:)))

Marys- żeby te globulki zadziałały, musze je brac conajmniej 5dni, a idealnie 7-10dni. Po dwóch dniach raczej paciora nie ruszą.

Kingusia- ja używałam dla pszczółek pieluszek Dada. Teraz też je kupiłam. Tak jak pisze Natis rozmiar 1 jest niewiele tańszy od Pampersów, ale już rozmiar 2 jest tańszy sporo:tak: Dla mnie te pieluszki są super.

Czapelka- śliczny Ignaś:-)

Mam dziś skurcze. Nieregularne co prawda i lekkie, ale są:baffled:

Gosiaku- trzymaj się z tym karmieniem- na pewno wkrótce się unormuje i bedzie tak, jakbyś karmiła od zawsze. Nieźle macie w szpitalach- menu do wyboru:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry